2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
3000 mi hay masallahTam olarak kacinci gunundu senin

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Canım kaçıncı gün bugün
Dr una at bakalım ne dicek. Ben direk dr a atıyorum. Yüksek değere bile sevinemiyoruz yaa

O nasıl oluyor hic bılmıyorum ben dıger testın kactı karıstırdım sen yaptırmısmıydın canım

Canim bölunmek derken ben anlayamadim ne demek istedigini o sebeple bilmedigim icin yanlis bilgi vermek istemem. Ama degerini görünce ben sevindim acikcasi. iki embriyo konmustu sana zaten. O zamab boyle olmuyormu ki degerler acaba. Bi gunleri bastan yazsana araştıralım canim.

Kuzum sen baya uzun bekledin onun etkisi ile degerin yuksek basladiysa ondan katlandikca katlanmis masallah ama ikiz gibi de hadi hayirli olsun

Kizlaar ben sabr :)
Sirf sizleri tebrik etmek ve guzel haberi vermek icin kardesimi uye yaptirdim ve kendim yazmak istedim. Ne guzel hic negatif yok sanirim
Evet galiba bende hamileyim
Cok sukur Allahima 6 yil bekleyis son bulucak insallah
Pazartesi kan verdim 154kusur cikti, bugun yine kan vericem artis icin. Ama az once test yaptim koyulasma olmus gorunuyo insallah guzel katlanmistir. Darisi onumuzdeki asamalari atlatmaya insallah.
Allahim test gununu bekleyen, transfer olucak olan ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Hic yasamamis biri olarak cok guzelmis be
Canimcim listeye banada gobusunu seven emoji koy, hikayem yarin kalmasin burda
Hepinizi cok opuyorum, nasi sevindim burayida pozitif gorunce anlatamam
Hoscakalin kizlar

Ya kizlar bende dün doktoruma attım fotografi. Kızdı dedi ki neden kan testi dışında test yapıyorsun bunlar sizi yaniltir kan testi gününü bekle dedi

Ayyyyy hosgeldin seni merak ettik bizde. Cok sevindim tebrik ederim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Lutfen kal burda

Yok üzülmedim canım merak etme, sadece tek yada silik görmek ikiside umut yıkıcı, ikiside insanı mahvedici sonuçlar, tek çıkması daha iyi değil onu demek istedim. Şükür ki bir kızın var buna sığın bence ve hayırlısını iste.. inşallah hepimizin olur

Ya
Yaaaa, nasıl sevindim anlatamam.
Aklım sendeydi canım.
Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin.

Canımm niye panik yapıyorsun, ne güzel bir değer, maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.. eski travmaları atlatmak zor biliyorum ama bu yeni bir hikaye çok da güzel olacak hiç şüphem yok.. belirtim yok dedin, olmadı dedin üzüldün ama bak ne güzel bir değer çıkmış.. kuruntularını bırak bir kenara keyfine bak, bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…