- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Nasip cidden. Olanlar sağlıklı bebiş olarak kollarımıza dönsün inşallahBenimde aynı durum var başımda geçen aydan daha çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip cidden. Olanlar sağlıklı bebiş olarak kollarımıza dönsün inşallahBenimde aynı durum var başımda geçen aydan daha çok
İnşallah canım benimde yarın belli olacak inşallah transferNasip cidden. Olanlar sağlıklı bebiş olarak kollarımıza dönsün inşallah
Hadi hakkında hayırlı olsun canım. Gönlünce ilerlesinİnşallah canım benimde yarın belli olacak inşallah transfer
İnşAllah canım hepimizin inşallah gönlümüzce devam etsinHadi hakkında hayırlı olsun canım. Gönlünce ilerlesin
26 canım28 senin
Doğru diyorsun canım ama sürecin değişik ve güzel bence doğal süreçBende kahve alacağım şimdi günde bir filitre ya da Türk kahvesi pek sorun olmaz inşallah. sormadım canım ya korunmalısınız dedi korunmasam mı bile diye aklımdan geçti korktum sonra Muhtemelen zaten ilaçların etkisi belki geçen toplama olacak ay enfeksiyon olduğu için de az olmuş olabilir. Amh yerlerde benim ya böyle diyince de çok matah bir şey yok normal bir kadında bundan çok daha iyidir zaten. Olmayınca insan gidene üzülüyor
Aynen biraz bana da değişik geldi umarım sonu iyi olur Hepimizin hakkında hayırlısı olsunDoğru diyorsun canım ama sürecin değişik ve güzel bence doğal süreç
Amin canım inşallahAynen biraz bana da değişik geldi umarım sonu iyi olur Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
merhaba benide eklermisiniz listeye yaş 33 5.deneme 11şubat opu 1nisan adet tahmini transfer 20 nisan 2embriyo transfer edilecekHerkese merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Üye Adı Yaş Deneme Sayısı Opu Günü Transfer Öncesi Beklenen Adet Problem Dondurulmuş Sayısı Transfer Tarihi (Tahmini) BetaHCG
12. GÜN@Tsk06 33 1. 21 Şubat Amh Düşüklüğü 2 Brccck 34 17 Şubat 24 Mart 12 Nisan tupaaaaa 32 1 11 Ocak 29 Mart Sebepsiz infertilite 4 15 Nisan Chocalete 33 1 27 şubat 7 Nisan DışGebelik 5 25 Nisan Skrkz17 Kilya S Sabr-Sukur-Dua 29 1 13 Şubat 26 Mart AMH Düşüklüğü 3 @melo2039 Birumuttuyasataninsani 31 1 1 Şubat 16 Mart PCO 8 3 Nisan
Ben yazmamışım canım. Öncelikle nasılsın diye sorayım. Benim ikinci tedavim. Yaş 33. 8 Mart opu. 7 Nisan nasipse transfer olacak. Muhtemelen tek yumurta olacak o konuyu konuşmadık ama yasal olan o şekilde sanırım. Herkese hayırlı olsunHerkese merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Üye Adı Yaş Deneme Sayısı Opu Günü Transfer Öncesi Beklenen Adet Problem Dondurulmuş Sayısı Transfer Tarihi (Tahmini) BetaHCG
12. GÜN@Tsk06 33 1. 21 Şubat Amh Düşüklüğü 2 Brccck 34 17 Şubat 24 Mart 12 Nisan tupaaaaa 32 1 11 Ocak 29 Mart Sebepsiz infertilite 4 15 Nisan Chocalete 33 1 27 şubat 7 Nisan DışGebelik 5 25 Nisan Skrkz17 Kilya S Sabr-Sukur-Dua 29 1 13 Şubat 26 Mart AMH Düşüklüğü 3 @melo2039 Birumuttuyasataninsani 31 1 1 Şubat 16 Mart PCO 8 3 Nisan
Gecio bende kalicak sandim korktum :)Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı
bende 31 martta tranfer için başladım kullanmaya.bazen kasık bölgemde ağrı oldu kulladıktan sonra ama hemen geçiyor oda...Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı
Selammm:) Ekledim canim hayirli olsun sanirim ayni tarihlerde transfer olacagiz.merhaba benide eklermisiniz listeye yaş 33 5.deneme 11şubat opu 1nisan adet tahmini transfer 20 nisan 2embriyo transfer edilecek
Iyiyim 2. Regl beklemeye devam az kaldi benim. Ekledim seninde canim. Hayirli olsun insallahBen yazmamışım canım. Öncelikle nasılsın diye sorayım. Benim ikinci tedavim. Yaş 33. 8 Mart opu. 7 Nisan nasipse transfer olacak. Muhtemelen tek yumurta olacak o konuyu konuşmadık ama yasal olan o şekilde sanırım. Herkese hayırlı olsun
Canım pazartesi ye alındıBirumuttuyasataninsani canim senin transfer tarihin bugun gorunuyor. Bol şans diliyorum. Guzel haberlerini bekliyoruz. Bugün sana dua ediyoruz
Allah razı olsun canım teşekkürler. Senin içinde hayırlısı olsun inşallahIyiyim 2. Regl beklemeye devam az kaldi benim. Ekledim seninde canim. Hayirli olsun insallah
Sizin bir rahatsizliginiz yoksa muhtemelen nisanda çogumuz gibi transfer olursunuz. Bol kaliteli yumurtalar olsun insallahKizlar siz cogunuz opu gecirdiniz transfer mi bekliyorsunuz ?? Ben ilk kez igne olup opu gecircem bu ay belki taze transfer ederler Hayirlisi insallah bizim erkek faktor mikro tese olucak esim insallah sperm bulunur Bu gun tup bebek merkezinde ki kalabalik insanlari gorunce o kadar dua ettim ki isteyen herkese Allahim en sagliklisini versin