2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende kahve alacağım şimdi 😬🙂 günde bir filitre ya da Türk kahvesi pek sorun olmaz inşallah. sormadım canım ya korunmalısınız dedi korunmasam mı bile diye aklımdan geçti korktum sonra 😬 Muhtemelen zaten ilaçların etkisi belki geçen toplama olacak ay enfeksiyon olduğu için de az olmuş olabilir. Amh yerlerde benim ya böyle diyince de çok matah bir şey yok normal bir kadında bundan çok daha iyidir zaten. Olmayınca insan gidene üzülüyor 🙂😊
Doğru diyorsun canım ☺️ ama sürecin değişik ve güzel bence doğal süreç

Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı😔

Herkese merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

Üye AdıYaşDeneme SayısıOpu GünüTransfer Öncesi Beklenen AdetProblemDondurulmuş SayısıTransfer Tarihi (Tahmini)BetaHCG
12. GÜN
@Tsk06331.21 ŞubatAmh Düşüklüğü2
Brccck Brccck 3417 Şubat24 Mart12 Nisan
tupaaaaa tupaaaaa 32111 Ocak29 MartSebepsiz infertilite415 Nisan
Chocalete Chocalete 33127 şubat7 NisanDışGebelik525 Nisan
Skrkz17 Skrkz17
Kilya Kilya
S Sabr-Sukur-Dua 29113 Şubat26 MartAMH Düşüklüğü3
@melo2039
Birumuttuyasataninsani Birumuttuyasataninsani 3111 Şubat16 MartPCO83 Nisan
merhaba benide eklermisiniz listeye yaş 33 5.deneme 11şubat opu 1nisan adet tahmini transfer 20 nisan 2embriyo transfer edilecek

Herkese merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

Üye AdıYaşDeneme SayısıOpu GünüTransfer Öncesi Beklenen AdetProblemDondurulmuş SayısıTransfer Tarihi (Tahmini)BetaHCG
12. GÜN
@Tsk06331.21 ŞubatAmh Düşüklüğü2
Brccck Brccck 3417 Şubat24 Mart12 Nisan
tupaaaaa tupaaaaa 32111 Ocak29 MartSebepsiz infertilite415 Nisan
Chocalete Chocalete 33127 şubat7 NisanDışGebelik525 Nisan
Skrkz17 Skrkz17
Kilya Kilya
S Sabr-Sukur-Dua 29113 Şubat26 MartAMH Düşüklüğü3
@melo2039
Birumuttuyasataninsani Birumuttuyasataninsani 3111 Şubat16 MartPCO83 Nisan
Ben yazmamışım canım. Öncelikle nasılsın diye sorayım. Benim ikinci tedavim. Yaş 33. 8 Mart opu. 7 Nisan nasipse transfer olacak. Muhtemelen tek yumurta olacak o konuyu konuşmadık ama yasal olan o şekilde sanırım. Herkese hayırlı olsun 🙂

Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı😔
Gecio bende kalicak sandim korktum :)
2.gun gece baslamisti benim 3 ve 4.gun surekliydi sonra azala azala gecti. Vücut alışana kadar bi sersemletiyo sanirim

bende 31 martta tranfer için başladım kullanmaya.bazen kasık bölgemde ağrı oldu kulladıktan sonra ama hemen geçiyor oda...

Ben yazmamışım canım. Öncelikle nasılsın diye sorayım. Benim ikinci tedavim. Yaş 33. 8 Mart opu. 7 Nisan nasipse transfer olacak. Muhtemelen tek yumurta olacak o konuyu konuşmadık ama yasal olan o şekilde sanırım. Herkese hayırlı olsun 🙂
Iyiyim 2. Regl beklemeye devam az kaldi benim. Ekledim seninde canim. Hayirli olsun insallah

Kizlar siz cogunuz opu gecirdiniz transfer mi bekliyorsunuz ?? Ben ilk kez igne olup opu gecircem bu ay belki taze transfer ederler ☺️ Hayirlisi insallah bizim erkek faktor mikro tese olucak esim insallah sperm bulunur 🤲Bu gun tup bebek merkezinde ki kalabalik insanlari gorunce o kadar dua ettim ki isteyen herkese Allahim en sagliklisini versin 💐

Kizlar siz cogunuz opu gecirdiniz transfer mi bekliyorsunuz ?? Ben ilk kez igne olup opu gecircem bu ay belki taze transfer ederler ☺️ Hayirlisi insallah bizim erkek faktor mikro tese olucak esim insallah sperm bulunur 🤲Bu gun tup bebek merkezinde ki kalabalik insanlari gorunce o kadar dua ettim ki isteyen herkese Allahim en sagliklisini versin 💐
Sizin bir rahatsizliginiz yoksa muhtemelen nisanda çogumuz gibi transfer olursunuz. Bol kaliteli yumurtalar olsun insallah

X