2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Haberdar et canım
Canım şimdi kan verdim muayene oldum yumurta ölçüyorlar 🙄 acaba onların çatlama dönemine mi denk getirmeye çalışıyorlar çünkü yumurtalar büyüyor görünüyor hala dedi. Hayır ben anlamadım ilaçla da bu kadar yumurtam vardı. Yine aynı ilaçsız acaba toplasalardı da olmazmıydı yahu 🙄Onlar gidecek eski yumurta ile kandırmamı yapacaklar 😂😬 kaz yumurtalarına ördek yumurtası mı karıştıracaklar 🤪

Canım şimdi kan verdim muayene oldum yumurta ölçüyorlar 🙄 acaba onların çatlama dönemine mi denk getirmeye çalışıyorlar çünkü yumurtalar büyüyor görünüyor hala dedi. Hayır ben anlamadım ilaçla da bu kadar yumurtam vardı. Yine aynı ilaçsız acaba toplasalardı da olmazmıydı yahu 🙄Onlar gidecek eski yumurta ile kandırmamı yapacaklar 😂😬 kaz yumurtalarına ördek yumurtası mı karıştıracaklar 🤪
😂😂😂 Valla anlamadım kuzum ne yapıyorlar ama onların dönemine getirmeye çalışıyorlardı tarih ne zaman şimdi

😂😂😂 Valla anlamadım kuzum ne yapıyorlar ama onların dönemine getirmeye çalışıyorlardı tarih ne zaman şimdi
Kan çıksın bir bakayım dedi ama yumurtalara göre bir iki gün daha bekleme ve yine muayene olacak sanırsam 16 mm 14 mm mi öyle dedi yanlış duymadıysam hemşireye. Büyüme devam ediyor dedi. Kandan sonra planlayacağız şeklinde söyledi bana da bekliyorum şu an canım

Kan çıksın bir bakayım dedi ama yumurtalara göre bir iki gün daha bekleme ve yine muayene olacak sanırsam 16 mm 14 mm mi öyle dedi yanlış duymadıysam hemşireye. Büyüme devam ediyor dedi. Kandan sonra planlayacağız şeklinde söyledi bana da bekliyorum şu an canım
Hadi inşallah güzel haberler ver canim

Ne dedi dr canım neden sürekli çağırıyor muayeneye seni bilgilendirdi mi
Maalesef canım ben bilgi verirler diye bekliyorum onlar yine vermiyor bende kaçırmış oluyorum sorma fırsatını 😅 yarın son gibi ama öyle hissettim belgeleri filan sordu çünkü almış mıydık diye. Yani yumurta ölçmesinden onların doğal çatlamasını takip edip bu embriyoyu öyle transfer edecek. Doğal süreci oluşsun diye heralde 🤔

Yumurtalar boşa gitmesin onları da toplayıverin deseydin 😀 2 haftaya senden güzel haber var desene 😍

Yok canım rahim filminden sonra beklenmiyor zaten adetten sonraki 5 gün içinde çekilmesi lazım sadece çektirdiğin ay geçmiş oluyor yani
ayy iyi bari 🤗 bir şey daha çıkacak hadi biraz daha bekle diyecekler diye aklım çıkıyo ama kısmet tabi bu işler

Yumurtalar boşa gitmesin onları da toplayıverin deseydin 😀 2 haftaya senden güzel haber var desene 😍
Aklımdan geçmedi değil toplasalar diye zaten yumurta rezervim az boşa gitmese. Ay inşallah canım inşallah Allah razı olsun 😘

Maalesef canım ben bilgi verirler diye bekliyorum onlar yine vermiyor bende kaçırmış oluyorum sorma fırsatını 😅 yarın son gibi ama öyle hissettim belgeleri filan sordu çünkü almış mıydık diye. Yani yumurta ölçmesinden onların doğal çatlamasını takip edip bu embriyoyu öyle transfer edecek. Doğal süreci oluşsun diye heralde 🤔
Ayyy evet canım muhgemelen ondan 😻 hadi insallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Günaydın herkese. Biz tüp bebek tedavisine baslayacagız eşimdede sorun yok bendede sadece eşimin morfoloji cok ama cok az düşük oda bi problem olarak görmüyor doktor eşimin doktoru coraspin vermiş kan sulandırıcı kullan demiş ama aklıma takıldı erkege neden verilir ki bir bilgisi olan var mı
Morfolojisi kaç bazen doktorlar sınırdaki değerleri normal diyor ama baya etkiliyor

Düşük canım sınırda büyük bı ihtimal sorun o benim esiminde 4 tü bütün doktorlar biraz düşük sıkıntı olmaz dedi ama 2 sene olmadı çocuğumuz benim zaten daha önceki evliliğimden de 2 çocuğum var sonrasında bunu araştırarak kendim çözdüm inan bu 4 yıldır araştırarak doktordan çok bilgi sahibi olmak zorunda kaldım ve bunu düzeltecek şeyleri araştırdım ve sonrasında değerini 8 e çıkardım sonrasında dış gebe kaldım 2 tüpümüde alınmak zorunda kaldı tüp bebek deniyorum şimdi normal yolla vermeyen Rabbim vermiyor yapacak birşey yok ama değerini düzelttim eğer o değeri düzeltir ovulasyonlari takip edip klomen desteğinde alırsan normal yolla bile rahat hamile kalırsın

X