2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Düşük canım sınırda büyük bı ihtimal sorun o benim esiminde 4 tü bütün doktorlar biraz düşük sıkıntı olmaz dedi ama 2 sene olmadı çocuğumuz benim zaten daha önceki evliliğimden de 2 çocuğum var sonrasında bunu araştırarak kendim çözdüm inan bu 4 yıldır araştırarak doktordan çok bilgi sahibi olmak zorunda kaldım ve bunu düzeltecek şeyleri araştırdım ve sonrasında değerini 8 e çıkardım sonrasında dış gebe kaldım 2 tüpümüde alınmak zorunda kaldı tüp bebek deniyorum şimdi normal yolla vermeyen Rabbim vermiyor yapacak birşey yok ama değerini düzelttim eğer o değeri düzeltir ovulasyonlari takip edip klomen desteğinde alırsan normal yolla bile rahat hamile kalırsın
Anlarım halini zaten bizleri bizden baskası anlamaz artık yorulduk pes ettik normal yolla tüp bebeğe baslıcaz nisan adetimle taze transfer dedi doktorum yasın küçük dondurulmaya gerek görmüyrm simdilik dedi öyle aman aman da bi sorun yok dedi

Düşük canım sınırda büyük bı ihtimal sorun o benim esiminde 4 tü bütün doktorlar biraz düşük sıkıntı olmaz dedi ama 2 sene olmadı çocuğumuz benim zaten daha önceki evliliğimden de 2 çocuğum var sonrasında bunu araştırarak kendim çözdüm inan bu 4 yıldır araştırarak doktordan çok bilgi sahibi olmak zorunda kaldım ve bunu düzeltecek şeyleri araştırdım ve sonrasında değerini 8 e çıkardım sonrasında dış gebe kaldım 2 tüpümüde alınmak zorunda kaldı tüp bebek deniyorum şimdi normal yolla vermeyen Rabbim vermiyor yapacak birşey yok ama değerini düzelttim eğer o değeri düzeltir ovulasyonlari takip edip klomen desteğinde alırsan normal yolla bile rahat hamile kal
Anlarım halini zaten bizleri bizden baskası anlamaz artık yorulduk pes ettik normal yolla tüp bebeğe baslıcaz nisan adetimle taze transfer dedi doktorum yasın küçük dondurulmaya gerek görmüyrm simdilik dedi öyle aman aman da bi sorun yok dedi
g
ırsın

Ovülasyon ile cok denedm tabi tüplerm tıkalıymış rahim filmi ile acıldı cok sükür korunmayı bıraktıktan hemen snra kmyadal gebelk yasadım

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımızı doldursn inşallah hayırlısıyla

Benimde aynı şuan hiç bir sorun yok ama tüplerim alındığı için mecbur kaldım benim donduruldu çok yumurta çıkınca ohhs sendromu oluşuyor o oluştu ve 2 regli rahim dinlendirmeye aldı 5 tane donmusum var bu gün 2. Reglim lekesi başladı inşallah tamamen başlar cumartesi transfer tedavisine başlayacam inşallah hepimiz pozitifi görürüz canm hepimiz için çok yorucu bi süreç Rabbim hepimize kolaylık versin🤲

Benimde aynı şuan hiç bir sorun yok ama tüplerim alındığı için mecbur kaldım benim donduruldu çok yumurta çıkınca ohhs sendromu oluşuyor o oluştu ve 2 regli rahim dinlendirmeye aldı 5 tane donmusum var bu gün 2. Reglim lekesi başladı inşallah tamamen başlar cumartesi transfer tedavisine başlayacam inşallah hepimiz pozitifi görürüz canm hepimiz için çok yorucu bi süreç Rabbim hepimize kolaylık versin🤲
Amin inşallah yüzümüz gülsün artık🤲🏻 Bende ohss olmaktan korkuyrm ya. Yumurtaların cok mu uyarıldı ki neden oldun ohss

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımızı doldursn inşallah hayırlısıyla
Keske aldirsaydin benimde dış gebelikle tikandi doktorum bu bize tüp bebekte de zarar verir sıvı sızması yapar alalım dedi aldı sende bi doktoruna bu durumu Daniş canım sonra boş yere sıkıntı çekme bi arkadaşımda 2 tüp bebek denemesi bu yüzden boşa gitti

Keske aldirsaydin benimde dış gebelikle tikandi doktorum bu bize tüp bebekte de zarar verir sıvı sızması yapar alalım dedi aldı sende bi doktoruna bu durumu Daniş canım sonra boş yere sıkıntı çekme bi arkadaşımda 2 tüp bebek denemesi bu yüzden boşa gitti
Kendiliğinden düştü kimyasalım zaten ondan snrada rahim filmi cekildi baya oldu kimyasal gebeliğime 2 yıldan fazla oldu ocakta aşılama denedm malesef negatif oldu

mrb kızlar benımde dün opu yapıldı 15 yumurta toplandı iki adet sonrasıda transfer dedi doktorum tabi embriyo basarıyla dondurulursa suan beklemedeyiz inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Çatlatma iğnesi yaptılar muayeneden sonra nasipse Nisan 7 transfer olacak dedi doktor. Ayy inşallah hayırlısı olur 🤩 Bu yumurtalar yerine diğerini koyacak.
Kuzum transferden önce çatlatma ignesini ilk defa duymuştum ben öyle mi oluyormuş? Ay hadi çok az kaldı 7 Nisan senin transfer günün benimde son muayene günüm 😍 peki sen ignelere başladın mi

Kuzum transferden önce çatlatma ignesini ilk defa duymuştum ben öyle mi oluyormuş? Ay hadi çok az kaldı 7 Nisan senin transfer günün benimde son muayene günüm 😍 peki sen ignelere başladın mi
Yaaa peş peşe güzel haberler veririz inşallah 🤲🏻Yok canım başka ilaç yok sadece çatlatma iğnesi. Olgunlaşan yumurtları çöpe yollamak için 😬 onların döllenme süresini de düşünüp bu yumurtayı onlar döllenmiş gibi verecekler. Toplama imkanı olsa bunları toplatırdım. Geçen aydan daha fazla şaka gibi. Kısmet böyle imiş.

Yaaa peş peşe güzel haberler veririz inşallah 🤲🏻Yok canım başka ilaç yok sadece çatlatma iğnesi. Olgunlaşan yumurtları çöpe yollamak için 😬 onların döllenme süresini de düşünüp bu yumurtayı onlar döllenmiş gibi verecekler. Toplama imkanı olsa bunları toplatırdım. Geçen aydan daha fazla şaka gibi. Kısmet böyle imiş.
Şimdi daha net anladım ☺️ toplama işini sordun mu peki? Ya baksana olmaz olmaz olacağı tutar 😂 ve o gün kahve aklıma soktun şuan kahvemle eşlik ediyorum sana 🙈🙈🙈

Benimde aynı durum var başımda geçen aydan daha çok 🙈🙈

Şimdi daha net anladım ☺️ toplama işini sordun mu peki? Ya baksana olmaz olmaz olacağı tutar 😂 ve o gün kahve aklıma soktun şuan kahvemle eşlik ediyorum sana 🙈🙈🙈
Bende kahve alacağım şimdi 😬🙂 günde bir filitre ya da Türk kahvesi pek sorun olmaz inşallah. sormadım canım ya korunmalısınız dedi korunmasam mı bile diye aklımdan geçti korktum sonra 😬 Muhtemelen zaten ilaçların etkisi belki geçen toplama olacak ay enfeksiyon olduğu için de az olmuş olabilir. Amh yerlerde benim ya böyle diyince de çok matah bir şey yok normal bir kadında bundan çok daha iyidir zaten. Olmayınca insan gidene üzülüyor 🙂😊

X