Anlarım halini zaten bizleri bizden baskası anlamaz artık yorulduk pes ettik normal yolla tüp bebeğe baslıcaz nisan adetimle taze transfer dedi doktorum yasın küçük dondurulmaya gerek görmüyrm simdilik dedi öyle aman aman da bi sorun yok dediDüşük canım sınırda büyük bı ihtimal sorun o benim esiminde 4 tü bütün doktorlar biraz düşük sıkıntı olmaz dedi ama 2 sene olmadı çocuğumuz benim zaten daha önceki evliliğimden de 2 çocuğum var sonrasında bunu araştırarak kendim çözdüm inan bu 4 yıldır araştırarak doktordan çok bilgi sahibi olmak zorunda kaldım ve bunu düzeltecek şeyleri araştırdım ve sonrasında değerini 8 e çıkardım sonrasında dış gebe kaldım 2 tüpümüde alınmak zorunda kaldı tüp bebek deniyorum şimdi normal yolla vermeyen Rabbim vermiyor yapacak birşey yok ama değerini düzelttim eğer o değeri düzeltir ovulasyonlari takip edip klomen desteğinde alırsan normal yolla bile rahat hamile kalırsın
Düşük canım sınırda büyük bı ihtimal sorun o benim esiminde 4 tü bütün doktorlar biraz düşük sıkıntı olmaz dedi ama 2 sene olmadı çocuğumuz benim zaten daha önceki evliliğimden de 2 çocuğum var sonrasında bunu araştırarak kendim çözdüm inan bu 4 yıldır araştırarak doktordan çok bilgi sahibi olmak zorunda kaldım ve bunu düzeltecek şeyleri araştırdım ve sonrasında değerini 8 e çıkardım sonrasında dış gebe kaldım 2 tüpümüde alınmak zorunda kaldı tüp bebek deniyorum şimdi normal yolla vermeyen Rabbim vermiyor yapacak birşey yok ama değerini düzelttim eğer o değeri düzeltir ovulasyonlari takip edip klomen desteğinde alırsan normal yolla bile rahat hamile kal
gAnlarım halini zaten bizleri bizden baskası anlamaz artık yorulduk pes ettik normal yolla tüp bebeğe baslıcaz nisan adetimle taze transfer dedi doktorum yasın küçük dondurulmaya gerek görmüyrm simdilik dedi öyle aman aman da bi sorun yok dedi
ırsın
Benimde aynı şuan hiç bir sorun yok ama tüplerim alındığı için mecbur kaldım benim donduruldu çok yumurta çıkınca ohhs sendromu oluşuyor o oluştu ve 2 regli rahim dinlendirmeye aldı 5 tane donmusum var bu gün 2. Reglim lekesi başladı inşallah tamamen başlar cumartesi transfer tedavisine başlayacam inşallah hepimiz pozitifi görürüz canm hepimiz için çok yorucu bi süreç Rabbim hepimize kolaylık versinAnlarım halini zaten bizleri bizden baskası anlamaz artık yorulduk pes ettik normal yolla tüp bebeğe baslıcaz nisan adetimle taze transfer dedi doktorum yasın küçük dondurulmaya gerek görmüyrm simdilik dedi öyle aman aman da bi sorun yok dedi
Amin inşallah yüzümüz gülsün artıkBenimde aynı şuan hiç bir sorun yok ama tüplerim alındığı için mecbur kaldım benim donduruldu çok yumurta çıkınca ohhs sendromu oluşuyor o oluştu ve 2 regli rahim dinlendirmeye aldı 5 tane donmusum var bu gün 2. Reglim lekesi başladı inşallah tamamen başlar cumartesi transfer tedavisine başlayacam inşallah hepimiz pozitifi görürüz canm hepimiz için çok yorucu bi süreç Rabbim hepimize kolaylık versin
Keske aldirsaydin benimde dış gebelikle tikandi doktorum bu bize tüp bebekte de zarar verir sıvı sızması yapar alalım dedi aldı sende bi doktoruna bu durumu Daniş canım sonra boş yere sıkıntı çekme bi arkadaşımda 2 tüp bebek denemesi bu yüzden boşa gittiAllahım herkesin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımızı doldursn inşallah hayırlısıyla
Evet 23 tane yumurtam çıktıAmin inşallah yüzümüz gülsün artıkBende ohss olmaktan korkuyrm ya. Yumurtaların cok mu uyarıldı ki neden oldun ohss
Kendiliğinden düştü kimyasalım zaten ondan snrada rahim filmi cekildi baya oldu kimyasal gebeliğime 2 yıldan fazla oldu ocakta aşılama denedm malesef negatif olduKeske aldirsaydin benimde dış gebelikle tikandi doktorum bu bize tüp bebekte de zarar verir sıvı sızması yapar alalım dedi aldı sende bi doktoruna bu durumu Daniş canım sonra boş yere sıkıntı çekme bi arkadaşımda 2 tüp bebek denemesi bu yüzden boşa gitti
Hm anladm yaş kacEvet 23 tane yumurtam çıktı
28 seninHm anladm yaş kac
Çatlatma iğnesi yaptılar muayeneden sonra nasipse Nisan 7 transfer olacak dedi doktor. Ayy inşallah hayırlısı olurAyyy evet canım muhgemelen ondanhadi insallahhh
Kuzum transferden önce çatlatma ignesini ilk defa duymuştum ben öyle mi oluyormuş? Ay hadi çok az kaldı 7 Nisan senin transfer günün benimde son muayene günümÇatlatma iğnesi yaptılar muayeneden sonra nasipse Nisan 7 transfer olacak dedi doktor. Ayy inşallah hayırlısı olurBu yumurtalar yerine diğerini koyacak.
benimde aynı anda yapıldı evetyaa süper
ben doktoruma hatırlatayım ozaman gidince
çünkü son gittiğimde polipten dolayı histereskopi yapacağım dedi ama prp yi unuttu muhtemelen
ikisini de aynı anda yaptırayım çok daha iyi olur tek seferde
Yaaa peş peşe güzel haberler veririz inşallahKuzum transferden önce çatlatma ignesini ilk defa duymuştum ben öyle mi oluyormuş? Ay hadi çok az kaldı 7 Nisan senin transfer günün benimde son muayene günümpeki sen ignelere başladın mi
Şimdi daha net anladımYaaa peş peşe güzel haberler veririz inşallahYok canım başka ilaç yok sadece çatlatma iğnesi. Olgunlaşan yumurtları çöpe yollamak için onların döllenme süresini de düşünüp bu yumurtayı onlar döllenmiş gibi verecekler. Toplama imkanı olsa bunları toplatırdım. Geçen aydan daha fazla şaka gibi. Kısmet böyle imiş.
Benimde aynı durum var başımda geçen aydan daha çokYaaa peş peşe güzel haberler veririz inşallahYok canım başka ilaç yok sadece çatlatma iğnesi. Olgunlaşan yumurtları çöpe yollamak için onların döllenme süresini de düşünüp bu yumurtayı onlar döllenmiş gibi verecekler. Toplama imkanı olsa bunları toplatırdım. Geçen aydan daha fazla şaka gibi. Kısmet böyle imiş.
Bende kahve alacağım şimdiŞimdi daha net anladımtoplama işini sordun mu peki? Ya baksana olmaz olmaz olacağı tutar ve o gün kahve aklıma soktun şuan kahvemle eşlik ediyorum sana