2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aa çok geçmiş olsun bana da aynısını söyledi doktorum işte rahimde hafif bi basıklık var o düzeltilecek hem de çizik atılacak herhalde şansımız artar dedi..
Vardır bir hayır bunda da sonu güzel olur inşallah geç olsun güç olmasın..

Rahim filmini tup bebek gorusmesine gittigim ilk gün hallettirmisti doktorum. Akabinde opu histerekopi ve bekleme suresindeyim simdide canim. Ama histerekopi sonrasi yapisiklik vs riskine karşı rahim filmi simdi cektirmende iyi bir şey olumlu düşün şu aşamada. Ayrica neden Hazirana sarkiyor onu anlayamadim

Evet canım aslında iyi bir şey, kanamam başlayınca ben de endişelendim, en azından içim rahat edecek. Histeroskopide çok işlem yapıldığı için toparlaması için 1 diil 2 adet geçmesi gerekiyormuş. İşlem sonrası ilk adeti işte Nisan ortası gibi olucam, 2. Adet Mayıs’ta olur transferde 20. Gününde fln yapılıyormuş, en erken haziran başı işte.. neyse inşallah bu süreçte sizlerden güzel haberler gelirde moral olur bana da

Basıklık düzeltilecekse belki siz de 2 adet beklemek durumunda kalırsınız. Amin inşallah beklediğimize değer, hayırlısı böyleymiş demek ki

Heralde yapışıklık için filan istemiştir canım. Garantiye almak adınadır. Rahim filmi sonrası iki ay bekleniyor sanırım ondan Haziran diyorsun. Olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah

Kızlar ben covid aşını sordum doktoruma açıkçası yaptırmak istiyorum. Ama bu tedavi nasip olursa gebelik durumunda ne olur diye. Bilgi birikimi gerektiren bir konu çok hızlı değişiyor bu yöndeki fikirler aile sağlığı merkezine sorun muhakkak dedi. Tedavi düşünenlere bile önerilmiyordu şu an yapılabilir deniliyor ama teorik olarak sorarsan ölü virüs aşıları gebelere yapılıyor normalde hepatit filan da mesela yapıyoruz dedi risk oluşursa. Sizinle de paylaşmak istedim fikirler var mı başka diye

Merhaba hanımlar benimde nisan 2sinde transfer olacagim insallah biraz endişe biraz korku birazda sevinç ve heyecan var ilk denemem insallah tutar 2 tane koydurmayi düşünüyoruz biraz bu yönden bilgi almak istiyorum
Hayırlısı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah

Günaydın herkese. Biz tüp bebek tedavisine baslayacagız eşimdede sorun yok bendede sadece eşimin morfoloji cok ama cok az düşük oda bi problem olarak görmüyor doktor eşimin doktoru coraspin vermiş kan sulandırıcı kullan demiş ama aklıma takıldı erkege neden verilir ki bir bilgisi olan var mı

benim ilk önce rahim filmim çekildi sonraki adette opu oldu sonraki adetten sonra histereskopi sadece çizik ve prp yapıldı şimdide transfer için tedaviye başlıycam cuma günü inşallah
merhaba birşey sormak istiyorum
bana da doktorum prp ve histeroskopi yapmak istiyor
ikisi aynı anda yapılabiliyormu acaba siz nasıl yaptırdınız?

merhaba birşey sormak istiyorum
bana da doktorum prp ve histeroskopi yapmak istiyor
ikisi aynı anda yapılabiliyormu acaba siz nasıl yaptırdınız?
Aynı anda yapıldığını duymuştum canım. Hazır anestezi altında iken aradan çıkarmak mantıklı bence. Hayırlısı olsun

Merhaba hanımlar benimde nisan 2sinde transfer olacagim insallah biraz endişe biraz korku birazda sevinç ve heyecan var ilk denemem insallah tutar 2 tane koydurmayi düşünüyoruz biraz bu yönden bilgi almak istiyorum
Doktorunuz nasıl tavsiye ediyorsa öyle yapın bence. Yani ikiz gebelik risk evet ama tek transfer olur gebelik gerçekleşmezse üzülebilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

Doktorunuz nasıl tavsiye ediyorsa öyle yapın bence. Yani ikiz gebelik risk evet ama tek transfer olur gebelik gerçekleşmezse üzülebilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda
Canım nasılsın gittin mi Dr a bugün gidecektin yine sanırım

Aynı anda yapıldığını duymuştum canım. Hazır anestezi altında iken aradan çıkarmak mantıklı bence. Hayırlısı olsun
yaa süper
ben doktoruma hatırlatayım ozaman gidince
çünkü son gittiğimde polipten dolayı histereskopi yapacağım dedi ama prp yi unuttu muhtemelen
ikisini de aynı anda yaptırayım çok daha iyi olur tek seferde

Heralde yapışıklık için filan istemiştir canım. Garantiye almak adınadır. Rahim filmi sonrası iki ay bekleniyor sanırım ondan Haziran diyorsun. Olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah
yaa rahim filminden sonra 2 ay mı bekleniyor histeroskopide bile hafif işlemde 1 adet bekleniyor genelde.. benim zamanım iyice karıştı yaa bakalım hayırlısı

yaa rahim filminden sonra 2 ay mı bekleniyor histeroskopide bile hafif işlemde 1 adet bekleniyor genelde.. benim zamanım iyice karıştı yaa bakalım hayırlısı
Yok canım rahim filminden sonra beklenmiyor zaten adetten sonraki 5 gün içinde çekilmesi lazım sadece çektirdiğin ay geçmiş oluyor yani

Arkadaşlar bahçeci vs diğer tüp bebek merkezlerinin fiyatları ilaçlar dahil nedir? İlk kez tüp bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…