2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Doğru diyorsun canım ama sürecin değişik ve güzel bence doğal süreç

Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı

merhaba benide eklermisiniz listeye yaş 33 5.deneme 11şubat opu 1nisan adet tahmini transfer 20 nisan 2embriyo transfer edilecek

Ben yazmamışım canım. Öncelikle nasılsın diye sorayım. Benim ikinci tedavim. Yaş 33. 8 Mart opu. 7 Nisan nasipse transfer olacak. Muhtemelen tek yumurta olacak o konuyu konuşmadık ama yasal olan o şekilde sanırım. Herkese hayırlı olsun

Gecio bende kalicak sandim korktum :)
2.gun gece baslamisti benim 3 ve 4.gun surekliydi sonra azala azala gecti. Vücut alışana kadar bi sersemletiyo sanirim

bende 31 martta tranfer için başladım kullanmaya.bazen kasık bölgemde ağrı oldu kulladıktan sonra ama hemen geçiyor oda...

Iyiyim 2. Regl beklemeye devam az kaldi benim. Ekledim seninde canim. Hayirli olsun insallah

Kizlar siz cogunuz opu gecirdiniz transfer mi bekliyorsunuz ?? Ben ilk kez igne olup opu gecircem bu ay belki taze transfer ederler Hayirlisi insallah bizim erkek faktor mikro tese olucak esim insallah sperm bulunur Bu gun tup bebek merkezinde ki kalabalik insanlari gorunce o kadar dua ettim ki isteyen herkese Allahim en sagliklisini versin

Sizin bir rahatsizliginiz yoksa muhtemelen nisanda çogumuz gibi transfer olursunuz. Bol kaliteli yumurtalar olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…