- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Oooooo ondan eser kalmamistir ovitrellemiydi bir de hepsini de vurmamissin...onu gec biliyorum inanması cokkkkkkkk zor ama hamilesin kuzummmmHesapladim.13 gün geçmiş canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooooo ondan eser kalmamistir ovitrellemiydi bir de hepsini de vurmamissin...onu gec biliyorum inanması cokkkkkkkk zor ama hamilesin kuzummmmHesapladim.13 gün geçmiş canim
Bir catlatma iğnesinin 3/1ini vurdum. insallah test doğrudur canım ben inanamıyorum.cunku çok zor bi hastayimVallaa b3n catlama ignnesi olayını pek bılmıyorum Ben yumurta toplanmadan 36 önceki tek catlatma ıgnesı oldum baska olmadım ama olanlar bılenler yazıyor kalmıyor o gune kadar dıe icin i ferah tut
Yaaa vallahiii sinir bosalması olddu aglıyorum suan allah razı olsun kardesım icin rahat etmemıs bakmıssın yaa. Rabbım bu kadar guzel kalp kere guzel sonuclar versın ınsallahhhCanim bak senin için eski konularımı kurcaladim kızımdaki artışa bakarmisin ahh ne cektirdi bana gelene kadar doğuma kadar tek bir gün sevinemedim Eki Görüntüle 2830352
13.gunde degerim 820 oluverdi hep ayni merkezde ve de ayni saatte test verdim...doktor kimyasal gebelik düşmesini bekleyelim dedi hatta ama taş gibi bebe oldu
Ki goruyorsun degerlerim cok kötüydü...seninki cok guzel artmis
Ooo dahaa neeyy seviinnnHesapladim.13 gün geçmiş canim
Senden de Allah razı olsun canim..Oyle guzel bir grup olmus ki herkes yardımcı herkes iyi niyetli Hepimizin yüzünü güldürsün RabbimYaaa vallahiii sinir bosalması olddu aglıyorum suan allah razı olsun kardesım icin rahat etmemıs bakmıssın yaa. Rabbım bu kadar guzel kalp kere guzel sonuclar versın ınsallahhh
Ay ben inanamıyorum inşallah başka bişeyde dolayı çıkmamıştır bu çizgi bu topik resmen uğurluOooooo ondan eser kalmamistir ovitrellemiydi bir de hepsini de vurmamissin...onu gec biliyorum inanması cokkkkkkkk zor ama hamilesin kuzummmm
Kızlar gerçekten inanamıyorum ben Allah hepimizi güldürsün inşallahOoo dahaa neeyy seviinnn
Bende inanamıyorum cıktıgı halde hem kanda hem idrarda dün yıne yaptım ebde test bugun yukselme oldu ama yıne acaba mı dedım cok üzüldüm yetersiz kalır mı dıe insan hep diken üstündeBir catlatma iğnesinin 3/1ini vurdum. insallah test doğrudur canım ben inanamıyorum.cunku çok zor bi hastayim
Ben zaten catlatma iğnesinin gebelik testine etki ettiğini bilmiyordum senden öğrendim test çıkınca aklıma geldiYani tam kac gun önce..10- 12 gun gecti ise onu aklına bile getirme...Bak ben taktım ama iğnenin üstünden 3 4 gun gecmisti...
Yaa çok sevindimm umarim kandada katlanarak artsin saglikla büyüsün insallah
Ewettt yemin ederım kasmısım kendımı sen atana kadar uyudum uyandım senın msjı görunce agladım sımdı daha ıyıyım amaSenden de Allah razı olsun canim..Oyle guzel bir grup olmus ki herkes yardımcı herkes iyi niyetli Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim
Sen de azıcık agladıysan toparlan hadi yeter
Evet tam.anlamiyla mutlu olamıyor insan ama siz kanda gördünüz kimyasal v.s olsa değeriniz yükselmezdi hayırlı olsun güzel güzel artsın insallahBende inanamıyorum cıktıgı halde hem kanda hem idrarda dün yıne yaptım ebde test bugun yukselme oldu ama yıne acaba mı dedım cok üzüldüm yetersiz kalır mı dıe insan hep diken üstünde
Inşallah çok sağol kan testi boş çıkmaz inşallahYaa çok sevindimm umarim kandada katlanarak artsin saglikla büyüsün insallah
Bazı ilaçları karşılıyor ama biz fazla kullanıyoruz. O yüzden de cepten daha çok gidiyor.Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa
Baska neyden dolayi olacak ki Valla ister inan ister inanma Kan ne zaman vereceksinAy ben inanamıyorum inşallah başka bişeyde dolayı çıkmamıştır bu çizgi bu topik resmen uğurlu
Haklısın ewet allah razı olsun ben dıgerınde en son 6oo küsür de gördüm kese icin gittim heyecanla eşimle göremedik tahlılı tekrarladık yukselmemıstı hep o korku varEvet tam.anlamiyla mutlu olamıyor insan ama siz kanda gördünüz kimyasal v.s olsa değeriniz yükselmezdi hayırlı olsun güzel güzel artsın insallah
Yaa yapma ama gayet var
Benim de 1 kimyasalım varHaklısın ewet allah razı olsun ben dıgerınde en son 6oo küsür de gördüm kese icin gittim heyecanla eşimle göremedik tahlılı tekrarladık yukselmemıstı hep o korku var
Kuzum Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberlere inşallahBen de yarın akşam kan vercem kızlar dualarınızı eksik etmeyin