• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallaa b3n catlama ignnesi olayını pek bılmıyorum Ben yumurta toplanmadan 36 önceki tek catlatma ıgnesı oldum baska olmadım ama olanlar bılenler yazıyor kalmıyor o gune kadar dıe icin i ferah tut🤲🐣
Bir catlatma iğnesinin 3/1ini vurdum. insallah test doğrudur canım ben inanamıyorum.cunku çok zor bi hastayim

Canim bak senin için eski konularımı kurcaladim kızımdaki artışa bakarmisin ahh ne cektirdi bana gelene kadar doğuma kadar tek bir gün sevinemedim :KK70: Eki Görüntüle 2830352
13.gunde degerim 820 oluverdi hep ayni merkezde ve de ayni saatte test verdim...doktor kimyasal gebelik düşmesini bekleyelim dedi hatta :KK42:ama taş gibi bebe oldu:rolleyes:

Ki goruyorsun degerlerim cok kötüydü...seninki cok guzel artmis
Yaaa vallahiii sinir bosalması olddu aglıyorum suan allah razı olsun kardesım icin rahat etmemıs bakmıssın yaa. Rabbım bu kadar guzel kalp kere guzel sonuclar versın ınsallahhh🤲🤲🤲

Yaaa vallahiii sinir bosalması olddu aglıyorum suan allah razı olsun kardesım icin rahat etmemıs bakmıssın yaa. Rabbım bu kadar guzel kalp kere guzel sonuclar versın ınsallahhh🤲🤲🤲
Senden de Allah razı olsun canim..Oyle guzel bir grup olmus ki herkes yardımcı herkes iyi niyetli Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim🙏🙏🙏

Sen de azıcık agladıysan toparlan hadi yeter :rolleyes:

Bir catlatma iğnesinin 3/1ini vurdum. insallah test doğrudur canım ben inanamıyorum.cunku çok zor bi hastayim
Bende inanamıyorum cıktıgı halde hem kanda hem idrarda dün yıne yaptım ebde test bugun yukselme oldu ama yıne acaba mı dedım cok üzüldüm yetersiz kalır mı dıe insan hep diken üstünde

Senden de Allah razı olsun canim..Oyle guzel bir grup olmus ki herkes yardımcı herkes iyi niyetli Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim🙏🙏🙏

Sen de azıcık agladıysan toparlan hadi yeter :rolleyes:
🙈 🙈 🙈 Ewettt yemin ederım kasmısım kendımı sen atana kadar uyudum uyandım senın msjı görunce agladım sımdı daha ıyıyım ama 🤣🎊🤲

Bende inanamıyorum cıktıgı halde hem kanda hem idrarda dün yıne yaptım ebde test bugun yukselme oldu ama yıne acaba mı dedım cok üzüldüm yetersiz kalır mı dıe insan hep diken üstünde
Evet tam.anlamiyla mutlu olamıyor insan ama siz kanda gördünüz kimyasal v.s olsa değeriniz yükselmezdi hayırlı olsun güzel güzel artsın insallah

Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa 😂🤦🏻‍♀️
Bazı ilaçları karşılıyor ama biz fazla kullanıyoruz. O yüzden de cepten daha çok gidiyor.
Progestan-Estrofem-Climara Bant-Kan sulandırıcı ilaçlar- bunları sgk ödüyor. Ama verdiği 1 kutu o da yeterli değil maalesef :KK43:

Evet tam.anlamiyla mutlu olamıyor insan ama siz kanda gördünüz kimyasal v.s olsa değeriniz yükselmezdi hayırlı olsun güzel güzel artsın insallah
Haklısın ewet allah razı olsun ben dıgerınde en son 6oo küsür de gördüm kese icin gittim heyecanla eşimle göremedik tahlılı tekrarladık yukselmemıstı hep o korku var

Haklısın ewet allah razı olsun ben dıgerınde en son 6oo küsür de gördüm kese icin gittim heyecanla eşimle göremedik tahlılı tekrarladık yukselmemıstı hep o korku var
Benim de 1 kimyasalım var
...insan korkuyor hep diken üstünde canim Allahim sagliklica kavuştursun hepimizi 🙏🙏🙏

Back