• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar maşallah dünden beri okuyorum hep pozitiff. Ayy ne güzel haberler. Benim de Mayıs ayında transferim olacak Allah izin verirse. Tek embriyom olduğu için endişeliydim ama tek de tutan arkadaşlar var,umut oldu bana.
Enerjiniz muhteşem. Bol pozitif haberlerle dolsun buralar. Takipteyimm 🌸
Seninkini de kutlayalım inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsun 🤗🍀

Allahim, okadar çok haber gelsinki pozitifleri karistiriyim kimin betasi kaç bir türlu hatirlayamiyim. Kim kac haftalik oldu hep unutayim.

Maşallahh kızlar ben yetisemiyorum artik bu mesajı etiketleyerek ya da bi liste şeklinde pozitifler soyleyebilir mi listeye ekliyim aksam eve gidince.
Amiin kuzum amiiin inşallah 🤲🏻💕 Yarın yazacağım ben kan sonucunu alayım da Allah ın izni ile 🤲🏻

Allahim, okadar çok haber gelsinki pozitifleri karistiriyim kimin betasi kaç bir türlu hatirlayamiyim. Kim kac haftalik oldu hep unutayim.

Maşallahh kızlar ben yetisemiyorum artik bu mesajı etiketleyerek ya da bi liste şeklinde pozitifler soyleyebilir mi listeye ekliyim aksam eve gidince.
Bak sonuçtan once adimi yazdirmamak iyi gelsin demiştik geldi sanirim🤩🤩 Azcik kesinlessin yazarız canim🤩🧿🙏🙏

Seninkini de kutlayalım inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsun 🤗🍀
Inşallah canım Inşallah.
Umutsuzluk var tek olunca ama Allah bilir tabii. Sizinki de hayırlı olsun. Çift çizgiyi gördünüz 🤗
Saglicakla kucağınıza gelir ya da gelirler insallah

embriyonun tutunma süresi ile ilgili bi yazı vardı tekrar paylaşabilirmisiniz rica etsem
CA2526BC-F1E2-451F-80C4-7BF0C1559959.jpeg

Eklentiler

• 0B5675BE-2C2D-47BE-91AE-086775AF9DBC.jpeg
    0B5675BE-2C2D-47BE-91AE-086775AF9DBC.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar maşallah dünden beri okuyorum hep pozitiff. Ayy ne güzel haberler. Benim de Mayıs ayında transferim olacak Allah izin verirse. Tek embriyom olduğu için endişeliydim ama tek de tutan arkadaşlar var,umut oldu bana.
Enerjiniz muhteşem. Bol pozitif haberlerle dolsun buralar. Takipteyimm 🌸
Hayirli olsun tedavin canim sımsıkı tutunsun sana🙏🙏

Inşallah canım Inşallah.
Umutsuzluk var tek olunca ama Allah bilir tabii. Sizinki de hayırlı olsun. Çift çizgiyi gördünüz 🤗
Saglicakla kucağınıza gelir ya da gelirler insallah
Amin inşallah 🤲🏻💕 Canım tek olsun tutunsun yeter ki. Benim ilk tedavimde bir tane idi çok şükür tutunmuştu. Umut her zaman var. Dua edip sabredelim güzel sonuçlar alalım inşallah 🍀

Kızlar benim hiç bir problemim yok tüm testlerim temiz rahim kalınlığım hormonlarım iyi ama gel gelelim 3. Tüp bebek denemem ilk ikisi tutunmadi dr um açıklama bile yapamadı en son 5 kilo almadan bana tedaviye baslamicam dedi. Stres dediler ama somut hic bir verim yok kısacası veren Allah negatif düşüncelere tutunmayın ve bebislerinize armut kadar olan yeri dar etmeyin bırakın dans etsinler içinizde zor ama iste yapabildigimiz kadar 🤲🏻

Kızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah 🧿🧿🧿
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnn 🤲🤲🤲 darısı hepinizee inşallahhh
Süper, maşallah🥰
Sihirli grup yapmışlar :rolleyes: :rolleyes: Masallah masallah hep pozitif..hep böyle devam eder insallah:dua:
Tamamen Ramazan’ın bereketi. 🥰 Çok şükür, Rabbim daha da arttırsın. ❤️
Kızlar benim hiç bir problemim yok tüm testlerim temiz rahim kalınlığım hormonlarım iyi ama gel gelelim 3. Tüp bebek denemem ilk ikisi tutunmadi dr um açıklama bile yapamadı en son 5 kilo almadan bana tedaviye baslamicam dedi. Stres dediler ama somut hic bir verim yok kısacası veren Allah negatif düşüncelere tutunmayın ve bebislerinize armut kadar olan yeri dar etmeyin bırakın dans etsinler içinizde zor ama iste yapabildigimiz kadar 🤲🏻
Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün😉

Amin inşallah 🤲🏻💕 Canım tek olsun tutunsun yeter ki. Benim ilk tedavimde bir tane idi çok şükür tutunmuştu. Umut her zaman var. Dua edip sabredelim güzel sonuçlar alalım inşallah 🍀
Allah razı olsun olsun canım. Tek de şans düşük ya işte. Yoksa sağlıklı olsun da hiç fark etmez bir ya da iki. Inşallah bana da nasip olur güzel haberler paylaşmak 🥰

Allah razı olsun olsun canım. Tek de şans düşük ya işte. Yoksa sağlıklı olsun da hiç fark etmez bir ya da iki. Inşallah bana da nasip olur güzel haberler paylaşmak 🥰
İnşallah kuzum inşallah eğer doktorum ısrarcı olmasaydı ben tek transfer istiyordum ya hayırlısı olsun 🍀🤗

Yukarıda arkadaş zeytinyağı ve üzerine su içmeni tavsiye etmiş canım mesela bu tarz şeyleri deneyebilirsin ilaç konusu ise muhakkak doktorun ile görüşmelisin
Deniycem canım onu da

Back