Canım hayalet bi çizgi var ama senin gibi sevinemedimminnie Ne yaptın testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayalet bi çizgi var ama senin gibi sevinemedimminnie Ne yaptın testi
Ayyyy resim atsana hemenCanım hayalet bi çizgi var ama senin gibi sevinemedim
İlk birkaç günden sonra daha hızlı akacak kuzum sonlara doğru yine zorluyorzaman geçmiyor kızlar 1mayıs test günüm nasıl geçicek ya kitap okuyorum dizi izliyorum burayı okuyorum yok geçmiyor daha 1.gün
Ya atsana zaten erkenCanım hayalet bi çizgi var ama senin gibi sevinemedim
Uzan TV karsisina ne var ne yok izle..sonra uyu sonra buraya bak valla ben böyle geçirdim ilk 3 gun geçmiyor sonra daha rahat insallah guzel olucakzaman geçmiyor kızlar 1mayıs test günüm nasıl geçicek ya kitap okuyorum dizi izliyorum burayı okuyorum yok geçmiyor daha 1.gün
Aminn canımm ınsallahhCanim tebrik ediyorummmm saglikla gelsinler insallah. Ya belli olmaz ki birden coşar 2 gun sonra degerin . Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah 1 ya da 2 saglikla tutunsunlar dogsunlar insallah
Kızlar transferden 5 gün önce çok az çatlarla ignesi vuruldum tam.emin olamıyorum
Sen bunun neyine sevinemedim Kiz bebis yola cikmisss olmus canim..kqcinci gunundu bugun soyledin belki de ama unuttum canim 8 miydi
Yani tam kac gun önce..10- 12 gun gecti ise onu aklına bile getirme...Bak ben taktım ama iğnenin üstünden 3 4 gun gecmisti...Kızlar transferden 5 gün önce çok az çatlarla ignesi vuruldum tam.emin olamıyorum
Ayy heyecanli cokkk...gelsin üst üste guzel haberler insallah guzel haberini alicaz canim hissediyorumBen de yarın akşam kan vercem kızlar dualarınızı eksik etmeyin
Cok güzel görünüyor canımm gözün aydınn
Insallaahhh cokk mutlu olacagın degerler alırısn canımmmAyy heyecanli cokkk...gelsin üst üste guzel haberler insallah guzel haberini alicaz canim hissediyorum
Bennde sabah icin cokkkkkkk heyecanliyim
Ne bileyim 10 yıldır tanık olmadigim bi manzara inşallah dediğin gibidir.12 nisanda transfer oldum 8.Gün donmuş embryo ama catlatma vuruldum ...Sen bunun neyine sevinemedim Kiz bebis yola cikmisss olmus canim..kqcinci gunundu bugun soyledin belki de ama unuttum canim 8 miydi
Ayy inşallah canım hepimizin güzel haberlerini alalım inşallah O kadar mutlu oluyorum ki pozitifleri gördükçe nasıl seviniyorum veee inanıyorum ki yarın sen de güzel haberler yazacaksın buraya umarım ondan sonra sakinleşirsin birazAyy heyecanli cokkk...gelsin üst üste guzel haberler insallah guzel haberini alicaz canim hissediyorum
Bennde sabah icin cokkkkkkk heyecanliyim
Vallaa b3n catlama ignnesi olayını pek bılmıyorum Ben yumurta toplanmadan 36 önceki tek catlatma ıgnesı oldum baska olmadım ama olanlar bılenler yazıyor kalmıyor o gune kadar dıe icin i ferah tutNe bileyim 10 yıldır tanık olmadigim bi manzara inşallah dediğin gibidir.12 nisanda transfer oldum 8.Gün donmuş embryo ama catlatma vuruldum ...
Canim bak senin için eski konularımı kurcaladim kızımdaki artışa bakarmisin ahh ne cektirdi bana gelene kadar doğuma kadar tek bir gün sevinemedimAcaba beta degerı benımkı gıbı % 60 larda olup ılerleyen var mıdır? Keske gözümle görsemde icim rahat etse
Hesapladim.13 gün geçmiş canimYani tam kac gun önce..10- 12 gun gecti ise onu aklına bile getirme...Bak ben taktım ama iğnenin üstünden 3 4 gun gecmisti...