• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahim, okadar çok haber gelsinki pozitifleri karistiriyim kimin betasi kaç bir türlu hatirlayamiyim. Kim kac haftalik oldu hep unutayim.

Maşallahh kızlar ben yetisemiyorum artik bu mesajı etiketleyerek ya da bi liste şeklinde pozitifler soyleyebilir mi listeye ekliyim aksam eve gidince.

Ya kizlar biliyor musunuz bende artik yumurta çıkmıyordu...En son tek yumurta gordu doktor havuz yapacakti normalde 1 tane icin uğraşmayalım dedi vazgeçti... onceki ay 2 tane toplanıp 2 side 5.gune geldi mucize gibiydi...Yani son 2 altin yumurta:rolleyes: 1 tanesi cok sıkı tutunmustur insallah Allahım..Son sansim🙏🙏

Yoksa soyle 9-10-20 yumurtası çıkanlara hep imreniyorum masallah🧿 o kadar sayım olsa bu kadar endise etmezdim..

Bir de grubun en büyüğü ben miyim🙈

Ya kizlar biliyor musunuz bende artik yumurta çıkmıyordu...En son tek yumurta gordu doktor havuz yapacakti normalde 1 tane icin uğraşmayalım dedi vazgeçti... onceki ay 2 tane toplanıp 2 side 5.gune geldi mucize gibiydi...Yani son 2 altin yumurta:rolleyes: 1 tanesi cok sıkı tutunmustur insallah Allahım..Son sansim🙏🙏

Yoksa soyle 9-10-20 yumurtası çıkanlara hep imreniyorum masallah🧿 o kadar sayım olsa bu kadar endise etmezdim..

Yüreğini ferah tut Allah in izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın inşAllah 😊

Yavrum inşallah sımsıkı tutunurlar sana. O stres ayrı benimde durumum öyle bir yumurta ile başladım tedaviye. İnsan aşırı gergin:KK17: umutsuz 😭 oluyor. İnşallah yüzümüz güler sağlıkla kucağımıza alırız 💕

Yavrum inşallah sımsıkı tutunurlar sana. O stres ayrı benimde durumum öyle bir yumurta ile başladım tedaviye. İnsan aşırı gergin:KK17: umutsuz 😭 oluyor. İnşallah yüzümüz güler sağlıkla kucağımıza alırız 💕
Senin de mi 1 altin yumurtan vardi bacim:rolleyes:Yas kaç ki senin de amh derdin var demek...insallah Rabbim yüzümüze gulsun🤩🙏🤩🙏🤩

Kızlar maşallah dünden beri okuyorum hep pozitiff. Ayy ne güzel haberler. Benim de Mayıs ayında transferim olacak Allah izin verirse. Tek embriyom olduğu için endişeliydim ama tek de tutan arkadaşlar var,umut oldu bana.
Enerjiniz muhteşem. Bol pozitif haberlerle dolsun buralar. Takipteyimm 🌸

Back