- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Kuzum hangi iğneyi yaptınNe bileyim 10 yıldır tanık olmadigim bi manzara inşallah dediğin gibidir.12 nisanda transfer oldum 8.Gün donmuş embryo ama catlatma vuruldum ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hangi iğneyi yaptınNe bileyim 10 yıldır tanık olmadigim bi manzara inşallah dediğin gibidir.12 nisanda transfer oldum 8.Gün donmuş embryo ama catlatma vuruldum ...
Kız transferden önce şimdi de kaç gün geçmiş sen onu hiç düşünme Allah ın izniyle pozitif buKızlar transferden 5 gün önce çok az çatlarla ignesi vuruldum tam.emin olamıyorum
Allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler hayırlı haberler alalım inşallah bu mübarek günlerdeKuzum Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberlere inşallah
Bir de iğnenin 3 te 1 ini vurmuş o kadar az ki...ohoooo o kalır mı buguneKız transferden önce şimdi de kaç gün geçmiş sen onu hiç düşünme Allah ın izniyle pozitif bu
Bu iğneler bizi mahvetti ay o hiç kalmamıştırBir de iğnenin 3 te 1 ini vurmuş o kadar az ki...ohoooo o kalır mı bugune
Ay inşallah kanda da görürüm mübarek günde güzel haberler aldik böyle devam.etsin insallahKız transferden önce şimdi de kaç gün geçmiş sen onu hiç düşünme Allah ın izniyle pozitif bu
İnşallah canım inşallah çok mutlu oldum çok umutsuzdun benim gibi Rabbim daim etsin sağlıklaAy inşallah kanda da görürüm mübarek günde güzel haberler aldik böyle devam.etsin insallah
Yüreğini ferah tut Allah in izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın inşAllahYa kizlar biliyor musunuz bende artik yumurta çıkmıyordu...En son tek yumurta gordu doktor havuz yapacakti normalde 1 tane icin uğraşmayalım dedi vazgeçti... onceki ay 2 tane toplanıp 2 side 5.gune geldi mucize gibiydi...Yani son 2 altin yumurta 1 tanesi cok sıkı tutunmustur insallah Allahım..Son sansim
Yoksa soyle 9-10-20 yumurtası çıkanlara hep imreniyorum masallah o kadar sayım olsa bu kadar endise etmezdim..
Bir de grubun en büyüğü ben miyim
Yavrum inşallah sımsıkı tutunurlar sana. O stres ayrı benimde durumum öyle bir yumurta ile başladım tedaviye. İnsan aşırı gergin umutsuz oluyor. İnşallah yüzümüz güler sağlıkla kucağımıza alırızYa kizlar biliyor musunuz bende artik yumurta çıkmıyordu...En son tek yumurta gordu doktor havuz yapacakti normalde 1 tane icin uğraşmayalım dedi vazgeçti... onceki ay 2 tane toplanıp 2 side 5.gune geldi mucize gibiydi...Yani son 2 altin yumurta 1 tanesi cok sıkı tutunmustur insallah Allahım..Son sansim
Yoksa soyle 9-10-20 yumurtası çıkanlara hep imreniyorum masallah o kadar sayım olsa bu kadar endise etmezdim..
Bir de grubun en büyüğü ben miyim
İnşallah kuzummm insallahYüreğini ferah tut Allah in izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın inşAllah
Senin de mi 1 altin yumurtan vardi bacimYas kaç ki senin de amh derdin var demek...insallah Rabbim yüzümüze gulsunYavrum inşallah sımsıkı tutunurlar sana. O stres ayrı benimde durumum öyle bir yumurta ile başladım tedaviye. İnsan aşırı gergin umutsuz oluyor. İnşallah yüzümüz güler sağlıkla kucağımıza alırız
Yavrum bundan sonra mutluluktan ağlayalım inşallah ya da ağlamayalım mutluluktan gülmek varken Rahatla miniklerini sevEwettt yemin ederım kasmısım kendımı sen atana kadar uyudum uyandım senın msjı görunce agladım sımdı daha ıyıyım ama
Canım hiç belirtim yoktu umudum yoktu halende kanda gormeden inanamam galiba rüya falan değil de miİnşallah canım inşallah çok mutlu oldum çok umutsuzdun benim gibi Rabbim daim etsin sağlıkla
Yaş 33 ama amh 0.2 kuzum altın mı değil mi bilmem yumuk yumuk sağlıklı bebeler olsunlarSenin de mi 1 altin yumurtan vardi bacimYas kaç ki senin de amh derdin var demek...insallah Rabbim yüzümüze gulsun
Ayy insallahYaş 33 ama amh 0.2 kuzum altın mı değil mi bilmem yumuk yumuk sağlıklı bebeler olsunlar