• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa 😂🤦🏻‍♀️
Yok canım devlette bir doktorun yazması gerekir. Aile hekiminden filan olabilir ben de hep cebimden verdim nasip olur ilerlerse yazdırmak istiyorum ilaçları artık

Bana trasnferden sonra ayrıca hibor igne verdi o 800 tuttu 😔 transferden sonra 9. Cu gününden sonra yani bugun vurulmaya basladim
O ne iğnesiymiş canım?
Bizim de cok tuttu canim 1400 tl verdik en son reçeteye...catlatma ignelerine cok para gitti...e kan sulandurici progestan igne derken 🙈
Valla veriyoruz el mahkum, bakalım bana kaça mal olacak.. sonu güzel olsun da 😍

Yok canım devlette bir doktorun yazması gerekir. Aile hekiminden filan olabilir ben de hep cebimden verdim nasip olur ilerlerse yazdırmak istiyorum ilaçları artık
Ya özele gidince bi de hep zaten reçeteli de olsa karşılanmayan ilaçları mı yazıyolar nedir.. ben tüp bebekten önce ocean mommy kullanıyordum, o yine tüp ilaçlarıyla karşılaştırılınca ucuz kalıyo 😁 sonra promotil’e geçtim.. şimdi vitamin kullanmıyorum, bakalım birazdan gidince sorucam

Kızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah 🧿🧿🧿
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnn 🤲🤲🤲 darısı hepinizee inşallahhh
Tebrik ediyorum masallah degerin çok guzel ikiz gibi mi ney:)) saglikla gelsin insallah canim🧿💞

Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres 😥
Canim tebrik ediyorummmm saglikla gelsinler insallah. Ya belli olmaz ki birden coşar 2 gun sonra degerin . Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah 1 ya da 2 saglikla tutunsunlar dogsunlar insallah💞🧿

Kızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah 🧿🧿🧿
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnn 🤲🤲🤲 darısı hepinizee inşallahhh
Tekrar tekrar tebriklerrr maşallahhh hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahhh 🧿🤲🎉

Ya özele gidince bi de hep zaten reçeteli de olsa karşılanmayan ilaçları mı yazıyolar nedir.. ben tüp bebekten önce ocean mommy kullanıyordum, o yine tüp ilaçlarıyla karşılaştırılınca ucuz kalıyo 😁 sonra promotil’e geçtim.. şimdi vitamin kullanmıyorum, bakalım birazdan gidince sorucam
Sor canım bizi de haberdar et 🙂

O ne iğnesiymiş canım?

Valla veriyoruz el mahkum, bakalım bana kaça mal olacak.. sonu güzel olsun da 😍
Kan sulandiriciymis canim, pıhtı oluşumunu engelliyor. Zaten coraspin kullanıyorum. Bunuda verdi. Test gününe kadar son 4 gün günde bir kere kullanacağım.ayrica prolutex ignede kullanıyorum

zaman geçmiyor kızlar 1mayıs test günüm nasıl geçicek ya kitap okuyorum dizi izliyorum burayı okuyorum yok geçmiyor daha 1.gün 🤦🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyor🤩🤩🤩🤩🤩 demi....

1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi🤣🤣🤣
Ooooo harikaaaa maşallaahhhh
Tebrik ediyorum masallah degerin çok guzel ikiz gibi mi ney:)) saglikla gelsin insallah canim🧿💞
Tesekkur ederim canım. Ay inşallahh ikizdirr ama sanmıyorum 😅
Tekrar tekrar tebriklerrr maşallahhh hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahhh 🧿🤲🎉
Aminnnn çook tesekkur ederimmmm inşallaahhhh 🤲

Back