zaman geçmiyor kızlar 1mayıs test günüm nasıl geçicek ya kitap okuyorum dizi izliyorum burayı okuyorum yok geçmiyor daha 1.gün
Uzan TV karsisina ne var ne yok izle..sonra uyu sonra buraya bak valla ben böyle geçirdim ilk 3 gun geçmiyor sonra daha rahat insallah guzel olucak

Acaba beta degerı benımkı gıbı % 60 larda olup ılerleyen var mıdır? Keske gözümle görsemde icim rahat etse

Ayy heyecanli cokkk...gelsin üst üste guzel haberler insallah guzel haberini alicaz canim hissediyorum

Bennde sabah icin cokkkkkkk heyecanliyim
Ayy inşallah canım hepimizin güzel haberlerini alalım inşallah O kadar mutlu oluyorum ki pozitifleri gördükçe nasıl seviniyorum veee inanıyorum ki yarın sen de güzel haberler yazacaksın buraya umarım ondan sonra sakinleşirsin biraz

Ne bileyim 10 yıldır tanık olmadigim bi manzara inşallah dediğin gibidir.12 nisanda transfer oldum 8.Gün donmuş embryo ama catlatma vuruldum ...
Vallaa b3n catlama ignnesi olayını pek bılmıyorum Ben yumurta toplanmadan 36 önceki tek catlatma ıgnesı oldum baska olmadım ama olanlar bılenler yazıyor kalmıyor o gune kadar dıe icin i ferah tut

Acaba beta degerı benımkı gıbı % 60 larda olup ılerleyen var mıdır? Keske gözümle görsemde icim rahat etse
Canim bak senin için eski konularımı kurcaladim kızımdaki artışa bakarmisin ahh ne cektirdi bana gelene kadar doğuma kadar tek bir gün sevinemedim
13.gunde degerim 820 oluverdi hep ayni merkezde ve de ayni saatte test verdim...doktor kimyasal gebelik düşmesini bekleyelim dedi hatta ama taş gibi bebe oldu

Ki goruyorsun degerlerim cok kötüydü...seninki cok guzel artmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…