• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah 🧿🧿🧿
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnn 🤲🤲🤲 darısı hepinizee inşallahhh
Masallahh canım 🧿🧿🧿 çok güzel değerin ikiz sanırım 🤩☺️❤️ tebrik ederim 🤰🥰

9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnn 🤲🤲🤲 darısı hepinizee inşallahhh
Ayyy ben bunu nasıl kacirmisim :rolleyes:
Masallah canim cok guzel artmis 🧿🧿🧿🧿

Benim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tl
Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa 😂🤦🏻‍♀️

Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa 😂🤦🏻‍♀️
Ben de hep öyleyim canim hep özelden aldik...Ama gebelik kesinlesince ozellikle kan sulandiriciyi vs yazdiricam 300 mu ne kutusu:( digerlerinde cabasi

9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
Canım değerin çok güzel artmış maşallahh 🙏❤️ darısı bizlere inşallah 🙏

Suan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
Canım benimde kabızlık oldu. Doktorla transfer günü konuştum kayısı hoşafı için iyi gelir dedi. 5 gün boyunca sorunum cozulmeyince doktoru aradım duphalac verdi .ancak öyle fayda etti

Yaa 🧐 ben hiç reçete de almadım, kağıda yazıyo gidip alıyorum.. opu’dan sonraki transfer ilaçları ne kadar tutuyor kızlar? Benim amh’ım düşük olduğundan opu’da da çok ilaç kullandım, çok tuttu ilaçlarım
Bana trasnferden sonra ayrıca hibor igne verdi o 800 tuttu 😔 transferden sonra 9. Cu gününden sonra yani bugun vurulmaya basladim

Yaa 🧐 ben hiç reçete de almadım, kağıda yazıyo gidip alıyorum.. opu’dan sonraki transfer ilaçları ne kadar tutuyor kızlar? Benim amh’ım düşük olduğundan opu’da da çok ilaç kullandım, çok tuttu ilaçlarım
Bizim de cok tuttu canim 1400 tl verdik en son reçeteye...catlatma ignelerine cok para gitti...e kan sulandurici progestan igne derken 🙈

9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
Canım maşallah çok güzel sağlıkla kucağına almakta nasip olsun 🤗💞 acaba ikiz olma ihtimali var mı ?

Back