kilyacım ben bir aydır kullanıyorum burdaki kadın doğum doktorum da onu önerdi eczanede pahalı trendyolda ucuz trendyoldan alınSağ ol kuzum bakayım ben de
Maşallahhh barikallahhh süperrr ayyy daha daha artsın inşallah5.gün blastokist çift embriyo transferi
9.gün 40,61
11.gün 152,91
Bir maşallahınızı alırım.
inşallah öyledir aysuncum bu doktor bizi doktor yapacak okuya okuyaKahverengi ise korkma...canlı kan rengi ise pembe kirmizi o onemli canim...kahverengi lekeden birsey olmaz hatta iyidir derler
MaşAllah canim Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin ☺5.gün blastokist çift embriyo transferi
9.gün 40,61
11.gün 152,91
Bir maşallahınızı alırım.
Çok teşekkür ederimMaşallahhh barikallahhh süperrr ayyy daha daha artsın inşallah
Amin, inşallah canımMaşAllah canim Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin ☺
Rabbim size de nasip etsinkızlarrr maşallah ne bereketli grup olduk pozitifler çoğalıoyarın transferim var umut oldunuz walla
inşallah öyledir aysuncum bu doktor bizi doktor yapacak okuya okuya
Merhaba bizim bir arkadaşın daha 8.gün 34 çıkmıştı doğurdu şimdi önemli olan iki günde bir iki katı artması inşallah senin de sağlıkla artar.Gonapeptyl hcg içermiyor ben doktoruma özellikle sormuştum onun öyle bir etkisi yok demişti ovitrelle de var ama hcg o etkiliyor onun etkisi de 10-12 günde geçiyorCanim merhaba gene bendün test yaptirdim 9.gun 34 cikti Gonopeptly etkisi diye diye bitirdim de kendimi...bugun arkadasin doktoru artik etkisi kalmamıştır deyince sevindik
Allah razı olsun canimMerhaba bizim bir arkadaşın daha 8.gün 34 çıkmıştı doğurdu şimdi önemli olan iki günde bir iki katı artması inşallah senin de sağlıkla artar.Gonapeptyl hcg içermiyor ben doktoruma özellikle sormuştum onun öyle bir etkisi yok demişti ovitrelle de var ama hcg o etkiliyor onun etkisi de 10-12 günde geçiyor
Benim de 5.gün 5aa dı iki tane koymuştu biri tutunduCanımnitro bende korkuyorum hiçbişeyden korkmayan ben bundan korkuyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu
ne zor zamanlar geçirmişsiniz şükürler olsun ki kızınız sizinle birlikte ben inanıyorun kızınızın bir kardeşi olacak ve yaşadığımız zorlukların sonunda mutluluk olacak inşallah.canim bizim zamanımızda ile başlayan sözleri hiiic sevmem ama kizim var benim 1 tane o da tup bebek...
Ozaman da...Kan testimi aldim kalıp atışını duydum sevinçten mutluluktan ölecem derken bir kanamam başladı hani adetin 2.gunu olandan oyle yogun oyle cok korkumdan ayağa kalkamadım gecenin yarısı küçücük ilce doktor yok...neyse lavaboya kalktım kocaman el kadar parça düştü ve ben bayildimNeyse sabahına doktora gidebildim ve 1 ay rapor aldım kalkmadan yattım..Iste oyle zor zamanlardan gectim ozaman da ama bin şükür sagliklica dogdu kizim su an 7 yasinda....
Demem o ki kanama konusunda da uzmanlaşmış ben malesef
Taze kan değil ise telaşa gerek yok
Benim de aynı şekilde canım ama rahim falan sikintiliydi işte kafam takılıyor ister istemez ....Benim de 5.gün 5aa dı iki tane koymuştu biri tutundu
Yavrum inan bilmiyorum kahverengiye sorun gözüyle bakmıyorlar ama her ihtimale karşı progesteron iğne başlatıyor bazı doktorlar takip ettiğim kadarıyla. Kahverengi olduğu için endişe edecek bir durum değildir. İnsan geriliyor muhakkak ama tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bence kuzum. Yerleşiyor minnoşkilya kuzum kahverengi lekelenmem bugün de oldu bir fikrin var mı doktora yazdım çok konuşur kendisi tek dediği beklicez gel de bana sor bekleyi
Benim doktorum da iMom kullan dedi 54 TL’ye aldım folik asiti gayet uygunbu süreç maddi manevi çok yıpratıcı hepimiz için size İMOM diye bir ilaç öneriyorum içinde omegA 3, folik asit, demir, vitamin B, Çinko Bakır selenyum vitamin D, B12, B5,B6, B2, B1 her şey var ablam doktor o önerdi kendi gebeliğinde de kullandı içinde her şey var
Tamamdır kuzum Allah razı olsunkilyacım ben bir aydır kullanıyorum burdaki kadın doğum doktorum da onu önerdi eczanede pahalı trendyolda ucuz trendyoldan alın
Binlerce şükür Allah'ane zor zamanlar geçirmişsiniz şükürler olsun ki kızınız sizinle birlikte ben inanıyorun kızınızın bir kardeşi olacak ve yaşadığımız zorlukların sonunda mutluluk olacak inşallah.
Allahım hayırlı gün de dualarımızı kabul etsin.
inşallah hepinizin dediği gibidir canım tek embriyo ben ilk denemem göze alamadım iki taneyi inşallah dediğin gibidir kuzumYavrum inan bilmiyorum kahverengiye sorun gözüyle bakmıyorlar ama her ihtimale karşı progesteron iğne başlatıyor bazı doktorlar takip ettiğim kadarıyla. Kahverengi olduğu için endişe edecek bir durum değildir. İnsan geriliyor muhakkak ama tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bence kuzum. Yerleşiyor minnoşiki tane mi idi embriyo sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?