inşallah öyledir aysuncum bu doktor bizi doktor yapacak okuya okuya
canim bizim zamanımızda ile başlayan sözleri hiiic sevmem ama kizim var benim 1 tane o da tup bebek...

Ozaman da...Kan testimi aldim kalıp atışını duydum sevinçten mutluluktan ölecem derken bir kanamam başladı hani adetin 2.gunu olandan oyle yogun oyle cok korkumdan ayağa kalkamadım gecenin yarısı küçücük ilce doktor yok...neyse lavaboya kalktım kocaman el kadar parça düştü ve ben bayildim Neyse sabahına doktora gidebildim ve 1 ay rapor aldım kalkmadan yattım..Iste oyle zor zamanlardan gectim ozaman da ama bin şükür sagliklica dogdu kizim su an 7 yasinda....
Demem o ki kanama konusunda da uzmanlaşmış ben malesef

Taze kan değil ise telaşa gerek yok

Canim merhaba gene ben dün test yaptirdim 9.gun 34 cikti Gonopeptly etkisi diye diye bitirdim de kendimi...bugun arkadasin doktoru artik etkisi kalmamıştır deyince sevindik
Merhaba bizim bir arkadaşın daha 8.gün 34 çıkmıştı doğurdu şimdi önemli olan iki günde bir iki katı artması inşallah senin de sağlıkla artar.Gonapeptyl hcg içermiyor ben doktoruma özellikle sormuştum onun öyle bir etkisi yok demişti ovitrelle de var ama hcg o etkiliyor onun etkisi de 10-12 günde geçiyor

Allah razı olsun canim Aynen yarin ola hayrola

ne zor zamanlar geçirmişsiniz şükürler olsun ki kızınız sizinle birlikte ben inanıyorun kızınızın bir kardeşi olacak ve yaşadığımız zorlukların sonunda mutluluk olacak inşallah.
Allahım hayırlı gün de dualarımızı kabul etsin.

Kızlar selam bugün bi uyandım yüzüm hep sivilce ilaçlardan mıdır nedir böyle olan var mı ? Bu arada pozitif olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile darısı olmayanların başına olsun

Olsun geçmiştir onlar Hulusi hoca rahminin sıkıntılı olduğunu düşünseydi transferi yapmazdı.Diğerlerini bilmeme ama Hulusi hocanın elinden hiçbi çikolata kisti hastası kaçmaz minnie

kilya kuzum kahverengi lekelenmem bugün de oldu bir fikrin var mı doktora yazdım çok konuşur kendisi tek dediği beklicez gel de bana sor bekleyi
Yavrum inan bilmiyorum kahverengiye sorun gözüyle bakmıyorlar ama her ihtimale karşı progesteron iğne başlatıyor bazı doktorlar takip ettiğim kadarıyla. Kahverengi olduğu için endişe edecek bir durum değildir. İnsan geriliyor muhakkak ama tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bence kuzum. Yerleşiyor minnoş iki tane mi idi embriyo sayın

Benim doktorum da iMom kullan dedi 54 TL’ye aldım folik asiti gayet uygun

Binlerce şükür Allah'a kizim olmasa ne yapardım bilmiyorum...Gene genc olsam denerdim bol bol ama gençlik te elden gidiyor
Cok değil 1 kardeşi olsun ileride elini tutan bir el olsun istiyorum insallah Rabbim bir kez daha yaşatır bu duyguyu

Hepimiz icin dua ediyorum..Bu topikte pozitif almayan kalmasinnn

inşallah hepinizin dediği gibidir canım tek embriyo ben ilk denemem göze alamadım iki taneyi inşallah dediğin gibidir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…