aysuncum kan verdin mi bugünYarin test gunu bacim bak simdi 70 in altında bir rakam gorursemnde yerim kendimi Allahim insallah soyle 100 lu bir rakam görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysuncum kan verdin mi bugünYarin test gunu bacim bak simdi 70 in altında bir rakam gorursemnde yerim kendimi Allahim insallah soyle 100 lu bir rakam görürüm
Yok canim yarin vericrm bugun gitsem doveceklerdi beniaysuncum kan verdin mi bugün
çok iyi yapmışsın bende yarın vericem 11. gün ama asm o gün kan alıyormuş sadece sence 11. günde kanda çıkar mı 12. günü beklemeli miyimYok canim yarin vericrm bugun gitsem doveceklerdi beni
Canım perşembe olacak transferim. Transferden sonra mı kullandırıyorlar ? bant dediğin climara forte mi ?Benim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tl
heyecanla bekliyoruz...Kızlar sonucum çıktı.
Cikwr canim artik 11.gun de hersey bellidirçok iyi yapmışsın bende yarın vericem 11. gün ama asm o gün kan alıyormuş sadece sence 11. günde kanda çıkar mı 12. günü beklemeli miyim
Canım sen çok yıpratıyosun kendini yapma lütfen böyle senin test günün perşembe bak dün yaptın 34 yarın 70 küsürlerde çıksa cuma (test gününden 1 gün sonra) 140 150lerde çıkıcak yani normal test tarihinde alacağın değerler zaten bu değerler lütfen bebişini de kendinide üzmeYarin test gunu bacim bak simdi 70 in altında bir rakam gorursemnde yerim kendimi Allahim insallah soyle 100 lu bir rakam görürüm
Ayyyy guzel haber ver lütfen nolurKızlar sonucum çıktı.
Hadi söyle kuzum inşallah çok iyidir merakla seni bekliyordumKızlar sonucum çıktı.
Canım olacak Allahın izniyle ben çok inanıyorum ve belirti aramak hataymış kesinlikle sakın umudunuzu hiç kaybetmeyinBen cumartesi günü baya adet olacakmışım gibi hissettim hatta bu topige öyle girdim o günden beri hiçbişey hissetmiyorum.insallah ben de sizler gibi olurum çok yıprattım kendimi
Bence çıkar kuzumçok iyi yapmışsın bende yarın vericem 11. gün ama asm o gün kan alıyormuş sadece sence 11. günde kanda çıkar mı 12. günü beklemeli miyim
ay harika koyu birde değer yüksek çıkar inşallah canım hayırlı olsunKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Eşimle eczaneye gidiyoruz ilaç alacağız 100 tlden açılışı veriyorum diyorlutinus kullanıyorum bende progesteron olarak kurum ödemiyor bir kutu bir hafta gidiyor ve kutusu 187 lira
Valla o zaman ayakta uyuttu bizio yanlış bilgi canım reçeteni veriyorsun 3X1 diye giriyor ilk aldığınız eczane size üç tane vermek zorunda hekim öyle yazmış ilk eczaneniz üç kutuyu sisteme girdiği için siz alamıyorsunuz ilaçları dozu doğrultusunda gün hesaplaması yapılıyor
Allah razı olsun canım amiin inşallahay harika koyu birde değer yüksek çıkar inşallah canım hayırlı olsun
Test gunu onemli değil ki cok..9.gundu 34 cikti 11.de en az 70 olmalı isteCanım sen çok yıpratıyosun kendini yapma lütfen böyle senin test günün perşembe bak dün yaptın 34 yarın 70 küsürlerde çıksa cuma (test gününden 1 gün sonra) 140 150lerde çıkıcak yani normal test tarihinde alacağın değerler zaten bu değerler lütfen bebişini de kendinide üzme
Ben öncesi kullanmaya başladım reglCanım perşembe olacak transferim. Transferden sonra mı kullandırıyorlar ? bant dediğin climara forte mi ?