• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin test gunu bacim🤭🤭 bak simdi 70 in altında bir rakam gorursemnde yerim kendimi Allahim insallah soyle 100 lu bir rakam görürüm
Canım sen çok yıpratıyosun kendini yapma lütfen böyle senin test günün perşembe bak dün yaptın 34 yarın 70 küsürlerde çıksa cuma (test gününden 1 gün sonra) 140 150lerde çıkıcak yani normal test tarihinde alacağın değerler zaten bu değerler lütfen bebişini de kendinide üzme 🙏

Ben cumartesi günü baya adet olacakmışım gibi hissettim hatta bu topige öyle girdim o günden beri hiçbişey hissetmiyorum.insallah ben de sizler gibi olurum 😊çok yıprattım kendimi
Canım olacak Allahın izniyle ben çok inanıyorum ve belirti aramak hataymış kesinlikle sakın umudunuzu hiç kaybetmeyin 🙏😍

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀Eki Görüntüle 2829776
ay harika koyu birde değer yüksek çıkar inşallah canım hayırlı olsun

lutinus kullanıyorum bende progesteron olarak kurum ödemiyor bir kutu bir hafta gidiyor ve kutusu 187 lira
Eşimle eczaneye gidiyoruz ilaç alacağız 100 tlden açılışı veriyorum diyor 😃😃😃
100 altında olunca seviniyoruz.
Vitaminim bitti almaya kıyamıyorum. 450 TL nedir yaa sanki vitamin doğurtuyor.

o yanlış bilgi canım reçeteni veriyorsun 3X1 diye giriyor ilk aldığınız eczane size üç tane vermek zorunda hekim öyle yazmış ilk eczaneniz üç kutuyu sisteme girdiği için siz alamıyorsunuz ilaçları dozu doğrultusunda gün hesaplaması yapılıyor
Valla o zaman ayakta uyuttu bizi 😅

Canım sen çok yıpratıyosun kendini yapma lütfen böyle senin test günün perşembe bak dün yaptın 34 yarın 70 küsürlerde çıksa cuma (test gününden 1 gün sonra) 140 150lerde çıkıcak yani normal test tarihinde alacağın değerler zaten bu değerler lütfen bebişini de kendinide üzme 🙏
Test gunu onemli değil ki cok..9.gundu 34 cikti 11.de en az 70 olmalı iste🙈🙈

Canım perşembe olacak transferim. Transferden sonra mı kullandırıyorlar ? bant dediğin climara forte mi ?
Ben öncesi kullanmaya başladım regl
3.günü den beri kullanıyorum. Geçen hafta 1 adet. Bu hafta 2 adet oldu. Transfer sonrası devam eder herhalde

Back