• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaa burayı bırakamıyorum yemek yok aş yok duşa girmem lazım..Evi şöyle bir topladım geldim yattım.. Ne olcek benim halim :rolleyes:
Gece 3ten beri uyanığım aynı durum bende de var. Sarhoş gibi oldum uyuyamıyorum aklım burda, bağımlılık yaptı😂 sanki benim pozitif haberimi bile ben birşey yapmadan sizler vereceksiniz gibi hissediyorum artık 🤣

Gece 3ten beri uyanığım aynı durum bende de var. Sarhoş gibi oldum uyuyamıyorum aklım burda, bağımlılık yaptı😂 sanki benim pozitif haberimi bile ben birşey yapmadan sizler vereceksiniz gibi hissediyorum artık 🤣
eşime diyorum ki bir sürü arkadaşım oldu hepimiz birbirimize destek oluyoruz kafamız dağılıyor ne güzel kalpli insanlar var diyorum.

Olsun geçmiştir onlar Hulusi hoca rahminin sıkıntılı olduğunu düşünseydi transferi yapmazdı.Diğerlerini bilmeme ama Hulusi hocanın elinden hiçbi çikolata kisti hastası kaçmaz 😉 minnie minnie
Sağol Canım Allah büyüktür. Hulusi hoca zaten canla başla çalıştı sonuç ne olursa olsun ondan raziyim elinden geleni yaptığına inanıyorum

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀Eki Görüntüle 2829776
Ayyy kızlaaaar okuya okuya geldim
Ne güzek haberler var yaa maşallah burası çok uğurlu geldi herkese🧿
İnşallah bizlere de uğurlu gelir🤲🏻
canım Kilya Kilya çok sevindim kuzum bak korkuyordun meğer seninleymiş bebeğin❤️

Bende de yoktu belirti ağrı vs sadece idrar testinden bir iki gün sonra sağ kasığımda batma oldu bıçak saplanır gibi belirti olması da normal olmaması da onu kafana takma.Ben de testi çok korkarak yaptım ama dayanamadım hatta kaset testi ilk başta çizgi çıkmadı dedim buseferde olmadı heralde bir iki dk sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı
Peki kaçıncı gün embriyosuydu sizin ve kaset testi kaçıncı gün yaptınız siz? Normal mi erken test miydi

Ayyy kızlaaaar okuya okuya geldim
Ne güzek haberler var yaa maşallah burası çok uğurlu geldi herkese🧿
İnşallah bizlere de uğurlu gelir🤲🏻
canım Kilya Kilya çok sevindim kuzum bak korkuyordun meğer seninleymiş bebeğin❤️
Allah razı olsun kuzuuum aynen çok endişeliydim çok şükür inşallah kanda da iyi sonuçlar alırım. Darısı sizlere olsun. Duaya devam her daim 🤲🏻🤗 güzel haberlerinizi alacağız inanıyorum 💞🤩

Peki kaçıncı gün embriyosuydu sizin ve kaset testi kaçıncı gün yaptınız siz? Normal mi erken test miydi
Benim doktorum 3. gün embriyoyu dondurup 2 ay geçici menopoza sokuyordu sonra transfer zamanı çözdürüp 5. güne gitmesini bekleyip transfer yapıyordu, bu şekilde 5. gün 5aa embriyo transferi oldum. transferin 6. günü bi normal kaset test bide predictor almıştım, önce kaset testi yaptım onda çıktı, transferin 10. günü de kan testi günümdü kanda da 260 çıkmıştı.Buarada transferden itibaren evde uzanarak yattım 7 gün iş yapmadım, normalde çalışıyorum rapor almıştım, sadece tuvalete kalktım, ananas-havuç-kuruyemiş-kayısı kurusu(kabız olmamak için) yedim hergün 7. günden itibaren işe başladım.Belki faydası olur transfer olacak arkadaşlara.

Kızlar selam bugün bi uyandım yüzüm hep sivilce ilaçlardan mıdır nedir böyle olan var mı ? Bu arada pozitif olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum 🥰 Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile darısı olmayanların başına olsun 🥰
Canım ilaclar bana da sivilce yapti🙈

Güne bir bilgi çok gerekli değil ama 🤭kadın hamilelik ve süt verme gibi biyolojik durumundan dolayı çok eşliliğe erkeklere nazaran daha mesafeli oluyormuş riskli görüyormuş katlanmak zorunda olacağı maliyetler daha yüksek olacağından evrimsel açıdan tabii 😬

Back