- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Çok teşekkür ederim, darısı başınızaHarika, maşallah gözünüz aydınn
Amin, inşallah canımÇok çok çok sevindim canım Allah'ım kat kat artsın insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, darısı başınızaHarika, maşallah gözünüz aydınn
Amin, inşallah canımÇok çok çok sevindim canım Allah'ım kat kat artsın insallahhh
Artarak gitsin inşallah benimde dün 7. Günümdü normal kaset test yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı dün epey canım sıkılmıştı, umuyorum erken bakmisimdir. Benim tek embriyo sizin çift mi tek miBenim doktorum 3. gün embriyoyu dondurup 2 ay geçici menopoza sokuyordu sonra transfer zamanı çözdürüp 5. güne gitmesini bekleyip transfer yapıyordu, bu şekilde 5. gün 5aa embriyo transferi oldum. transferin 6. günü bi normal kaset test bide predictor almıştım, önce kaset testi yaptım onda çıktı, transferin 10. günü de kan testi günümdü kanda da 260 çıkmıştı.Buarada transferden itibaren evde uzanarak yattım 7 gün iş yapmadım, normalde çalışıyorum rapor almıştım, sadece tuvalete kalktım, ananas-havuç-kuruyemiş-kayısı kurusu(kabız olmamak için) yedim hergün 7. günden itibaren işe başladım.Belki faydası olur transfer olacak arkadaşlara.
Ben geçen sene ağustosda transfer olmuştum canım gebeliğimin 39. haftasındayım doğuma çok çok az kaldı:) Evet olabilir bazılarının idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkıyor inşallah sen de pozitifi görürsün. Çift embriyo kondu teki tutundu.Artarak gitsin inşallah benimde dün 7. Günümdü normal kaset test yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı dün epey canım sıkılmıştı, umuyorum erken bakmisimdir. Benim tek embriyo sizin çift mi tek mi
Canım hayırlı olsunMaşallah Rabbim sağlıkla kucağina almayi da nasip etsin5.gün blastokist çift embriyo transferi
9.gün 40,61
11.gün 152,91
Bir maşallahınızı alırım.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen geçen sene ağustosda transfer olmuştum canım gebeliğimin 39. haftasındayım doğuma çok çok az kaldı:) Evet olabilir bazılarının idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkıyor inşallah sen de pozitifi görürsün. Çift embriyo kondu teki tutundu.
Yaaa ben direk yazınca seninde yeni sandım canım sağlıkla bir çırpıda doğur inşallah umarım benimkide o cikmayanlardandirBen geçen sene ağustosda transfer olmuştum canım gebeliğimin 39. haftasındayım doğuma çok çok az kaldı:) Evet olabilir bazılarının idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkıyor inşallah sen de pozitifi görürsün. Çift embriyo kondu teki tutundu.
Amin, inşallah canımCanım hayırlı olsunMaşallah Rabbim sağlıkla kucağina almayi da nasip etsin
Tatlım simdi geldım 14.30 gibi cıkar sonucum ama gıttıgıım polıkınlıkte kadın doguma girdim tahlılı beklemeden cünkü ılaclarım ates pahasına para verıyorum rapor felan cıkartmam lazımdı fitilde bıtmıstı dr a girdim ılaclarım ıcın gelmısken muane edeyım gercı sımdı bısey gorunmez daha cok yenıymıs dedı ultrasonla baktı evet daha görunmuyor ama aksı gıden bısey de görunmuyor dedı ılaclarımı yazdı raporumu cıkardı geldım eve ama belımm kapoyo yurumek işkence oluyor bu boyutta insallah kan sonucu mu da 14.30 da ögrendıgımde sızınle paylasıcam allahtan bı aksılık cıkmazsaYasamademek123 neredesin çıkmadı mi
yaaa hayırlısı olsun diyelim.evden üretim yapmakda güzel :) bende bu sene pandemiden dolayı açmadım evde geçirdim bu seneyi ://Meslektaşızben de istanbul 10 yıl görev yaptim.iki bucuk yil oldu bırakalı oğluma babannesi bakiyordu rahatsizlaninca isten ayrildim malesef.Ama boş durmak yok evden üretmeye,çalişmaya devam ediyorum
Ben özellikle progestan kullanırken baslamaz diye biliyorum yanlıs mı biliyomusumKizlar ilac kullanırken adet baslamaz diyoruz ya ben de baslar diye hatırlıyorum...bugun baska bir topikte arkadasin 12.gunde basladi adeti...Ne zamandır aklımdaydı demek ki ilaclar olmaya engel degil
Tamam canimTatlım simdi geldım 14.30 gibi cıkar sonucum ama gıttıgıım polıkınlıkte kadın doguma girdim tahlılı beklemeden cünkü ılaclarım ates pahasına para verıyorum rapor felan cıkartmam lazımdı fitilde bıtmıstı dr a girdim ılaclarım ıcın gelmısken muane edeyım gercı sımdı bısey gorunmez daha cok yenıymıs dedı ultrasonla baktı evet daha görunmuyor ama aksı gıden bısey de görunmuyor dedı ılaclarımı yazdı raporumu cıkardı geldım eve ama belımm kapoyo yurumek işkence oluyor bu boyutta insallah kan sonucu mu da 14.30 da ögrendıgımde sızınle paylasıcam allahtan bı aksılık cıkmazsa
Kızz yatt asagıya bossverrYaaa burayı bırakamıyorum yemek yok aş yok duşa girmem lazım..Evi şöyle bir topladım geldim yattım.. Ne olcek benim halim
Vallaaa tatlımm sana sunu dıyeyyım ben 4 yık evvel eurofertil e gıttım hakan özörnek e bana transferi yaptılar ve 9 gun bayram tatili die bıraktılar yüzüstü sadece hemsıre numarası vardı ben transferden 4 gun sonra lekelenmeler basladı sıklastı bana hep dedıgı dr a gıdın bayram tatlındeyız biz keske bılseydım ozamanda bayramdan sonrakı ay yapardım benım dr um a ulasamadık tan sonra napayım ben sureklı acıllerdeydım ve sonrada kaybettım cok üzüldüm resmen travma yasamıstım ondan sonra aradılar ama dedım bedava desenızz asslaaaBebeklerrrr bugün doktora hastaneye falan gidenler bayramda çalışıyolar mı sormayı unutmasınn
Yemeği eşime yaptiriyorum..Şimdi de evi supuruyor ben de bi zahmet duşa gireceğim simdiKızz yatt asagıya bossverr
kızlar bu ialçaları alırken eczaneye sordumKızlar bisi sorucam benim ilaclarimdan estrofem bitmek üzere bir kutusu. Bana dun ilaca devam dedi doktor ama yeni recete yazmadi. Sizlerde alabilmismiydiniz recetesiz ve devam ettiniz degilmi bitince.
Canim aslinda ben de başlıyor diye biliyordum da..Çoğu kişi ilaçlardan baslamaz deyince kabuğuna çekildim ama bak arkadaşın basladi isteBen özellikle progestan kullanırken baslamaz diye biliyorum yanlıs mı biliyomusum
Off vallahi korkum çok bu yönde doktor tatile giderse o olursa bu olursa ama hastane ve tüp bebek merkesi arasında farklı olur mu acaba ? İlla bir nöbetçi olur yanii ne biçim iş bu. Takip yapmayan insanlara sinir oluyorum. Benim canım kanım maddi manevi yorulcam ilgilenmicekler yok yaa dava açarım vallaVallaaa tatlımm sana sunu dıyeyyım ben 4 yık evvel eurofertil e gıttım hakan özörnek e bana transferi yaptılar ve 9 gun bayram tatili die bıraktılar yüzüstü sadece hemsıre numarası vardı ben transferden 4 gun sonra lekelenmeler basladı sıklastı bana hep dedıgı dr a gıdın bayram tatlındeyız biz keske bılseydım ozamanda bayramdan sonrakı ay yapardım benım dr um a ulasamadık tan sonra napayım ben sureklı acıllerdeydım ve sonrada kaybettım cok üzüldüm resmen travma yasamıstım ondan sonra aradılar ama dedım bedava desenızz asslaaa