• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle eczaneye gidiyoruz ilaç alacağız 100 tlden açılışı veriyorum diyor 😃😃😃
100 altında olunca seviniyoruz.
Vitaminim bitti almaya kıyamıyorum. 450 TL nedir yaa sanki vitamin doğurtuyor.
bu süreç maddi manevi çok yıpratıcı hepimiz için size İMOM diye bir ilaç öneriyorum içinde omegA 3, folik asit, demir, vitamin B, Çinko Bakır selenyum vitamin D, B12, B5,B6, B2, B1 her şey var ablam doktor o önerdi kendi gebeliğinde de kullandı içinde her şey var

5.gün blastokist çift embriyo transferi
9.gün 40,61
11.gün 152,91

Bir maşallahınızı alırım. 🧿
🥰
Ayyyyy Allah seni yaa yeminle kalbim ağzıma geldi :rolleyes: :rolleyes: Bu ne müthiş bir artış oyle🧿🧿🧿🧿...cok ama cok sevindim canim🤩 Allahim değerlerimiz yakindi darisi bana yarabbim🙏🙏🙏

bu süreç maddi manevi çok yıpratıcı hepimiz için size İMOM diye bir ilaç öneriyorum içinde omegA 3, folik asit, demir, vitamin B, Çinko Bakır selenyum vitamin D, B12, B5,B6, B2, B1 her şey var ablam doktor o önerdi kendi gebeliğinde de kullandı içinde her şey var
Bende inomax kullanıyorum doktorum öve öve bitiremiyor. Sanki kendisi çıkarttı 🙃

Sağ ol kuzum bakayım ben de 🤩

Yok yok hani o oyle varsa var yoksa yok takmayacaksın demekle olmuyor 🤭🤭 içten geliyor ne yapsam kendime hakim olamıyorum...bak mesela yarin katlanacak mi korkusu kapladı tamamen beni :rolleyes:
Aynen öyle Canım insanın aklına hersey geliyor. Ama seni artık korku falan kaplamasin guzel bir sonuc aldin kan değerin güzelce yükselecek Allah bin izniyle merak etme

Ayyyyy Allah seni yaa yeminle kalbim ağzıma geldi :rolleyes: :rolleyes: Bu ne müthiş bir artış oyle🧿🧿🧿🧿...cok ama cok sevindim canim🤩 Allahim değerlerimiz yakindi darisi bana yarabbim🙏🙏🙏
İnşallah canım inşallah, dua ediyorum hepimiz için. 🥰
Eşim aradı da ondan yazamadım. 🙈
Ayyyy çok sevindim canım 😍 hayırlısıyla kesenide gör inşallah 🙏 ❤️
Amiiiiin, inşallah canım. 🥰 Hepimiz görelim.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ❤️

kilya kuzum kahverengi lekelenmem bugün de oldu bir fikrin var mı doktora yazdım çok konuşur kendisi tek dediği beklicez gel de bana sor bekleyi
Kahverengi ise korkma...canlı kan rengi ise pembe kirmizi o onemli canim...kahverengi lekeden birsey olmaz hatta iyidir derler 🥰🥰

Back