Besinci gün embriyosu 1 hafta oldu aslında sabırla bekledim hatta kana kadar test düşünmüyordum ama burayı görünce coştumBiraz daha beklesenmi acaba test icin sen? Kaçinci gun embr. senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Besinci gün embriyosu 1 hafta oldu aslında sabırla bekledim hatta kana kadar test düşünmüyordum ama burayı görünce coştumBiraz daha beklesenmi acaba test icin sen? Kaçinci gun embr. senin?
Bende de yoktu belirti ağrı vs sadece idrar testinden bir iki gün sonra sağ kasığımda batma oldu bıçak saplanır gibi belirti olması da normal olmaması da onu kafana takma.Ben de testi çok korkarak yaptım ama dayanamadım hatta kaset testi ilk başta çizgi çıkmadı dedim buseferde olmadı heralde bir iki dk sonra silik ikinci çizgi çıkmıştıCanım Merhaba geçen hafta p.tesi oldum ama hic bisey hissetmiyorum belirtim yok açıkçası pek umutlu değilim korkudan testte yapamıyorum ne yapacagimi şaşırdım o kadar operasyona girdim çıktım, ilaç kullandım şimdiki gibi korkmamıştım
Bak şimdi senden biraz cesaret aldimmoral geldiYok yok valla bak hala da yok bir ara sadece adet olucam sandim hani adet oncesi bende yogun bağırsak hareketlenmesi olur o da belirti değildir tabi
Canim merhaba gene ben dün test yaptirdim 9.gun 34 cikti Gonopeptly etkisi diye diye bitirdim de kendimi...bugun arkadasin doktoru artik etkisi kalmamıştır deyince sevindikBende de yoktu belirti ağrı vs sadece idrar testinden bir iki gün sonra sağ kasığımda batma oldu bıçak saplanır gibi belirti olması da normal olmaması da onu kafana takma.Ben de testi çok korkarak yaptım ama dayanamadım hatta kaset testi ilk başta çizgi çıkmadı dedim buseferde olmadı heralde bir iki dk sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı
Reçetesiz de aliıyorsun da 20 lira civarında ücreti. Ama saçmalık değil mi 3 tane yazıyor doktor eczanede 1 tane alabiliyorsunAaaa canim benim bitti esim whatsapptan fotoğrafını cekti gisterdi eczacıya ve ilacı qldi geldi...hic reçete falan istemediler bizden. Ücretli alınca recete soran olmuyor
Canım nitro bende korkuyorum hiçbişeyden korkmayan ben bundan korkuyorum senin kaçıncı gün embriyosuyduBende de yoktu belirti ağrı vs sadece idrar testinden bir iki gün sonra sağ kasığımda batma oldu bıçak saplanır gibi belirti olması da normal olmaması da onu kafana takma.Ben de testi çok korkarak yaptım ama dayanamadım hatta kaset testi ilk başta çizgi çıkmadı dedim buseferde olmadı heralde bir iki dk sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı
ben iki kutu yazdırmıştım iki kutu aldım cuma ilacım bitiyor aile hekimi yazabiliyor mu estrofemiKızlar bisi sorucam benim ilaclarimdan estrofem bitmek üzere bir kutusu. Bana dun ilaca devam dedi doktor ama yeni recete yazmadi. Sizlerde alabilmismiydiniz recetesiz ve devam ettiniz degilmi bitince.
Ha tabi tabi aynen saçmalık olmus canim o...keske baska eczacıya gitseydin bir de..Reçetesiz de aliıyorsun da 20 lira civarında ücreti. Ama saçmalık değil mi 3 tane yazıyor doktor eczanede 1 tane alabiliyorsun
Bak şimdi senden biraz cesaret aldimmoral geldi
hayırlı haberlerle inşallah canımBen de şimdi kan vermeye gidiyorum, dua edin kızlar.
Çok aminAllahim bu topikte herkess pozitif alsin saglikla ilerlesin..Bebek alışverişlerinden hareketlerinden gazlarından kakalarindan konuşalım sagliklica o günleri göster bize Yarabbim
Ben de senin gibiyim galiba ne yapayım elimde değilInanki canim ben buralarda cok yedim kendimi goruyorsun iste Belirtim yok diye de ayni boyle yedim yani
Benim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tlCanım doktor 3 kutu yazdı fakat eczane 1 tane verdi. Geri kalan ikisini sonra yazdırırım o zaman demiştim ki dün tekrr yazdırdım ama eczane vermedi mayıs 7 ye kadar elinizde görünüyor diye. Dedim günde 3 kullanıyorum onu sisteme işleyemezlermiş falan filan. 20 lira civarı tanesi mecbur aldım
Canım bir şansını dene yazar diye düşünüyorum ama ilacı günde 1 den fazla kullandığım için çok az kalmıştı ama elimde 7 mayısa kadar görünüyormuş sistemde. Sizin günde kaç tane içtiğinizi sisteme giremezler 1 görünüyor diyor eczacı. Bana mı cinslik yapıyorlar anlamadım bi dene şansınıben iki kutu yazdırmıştım iki kutu aldım cuma ilacım bitiyor aile hekimi yazabiliyor mu estrofemi
Sana tek diceğim şey canım hiç belirti arama takılma inan benimde hiç belirtim yoktu ve 2. Tedaviyi planlıyordum sadece kan testinden 1 gün önce adet olcak gibi oldum ama çok sürmedi oda oturdum ağladım yok biliyorum diyeCanım Merhaba geçen hafta p.tesi oldum ama hic bisey hissetmiyorum belirtim yok açıkçası pek umutlu değilim korkudan testte yapamıyorum ne yapacagimi şaşırdım o kadar operasyona girdim çıktım, ilaç kullandım şimdiki gibi korkmamıştım
Yarin test gunu bacim bak simdi 70 in altında bir rakam gorursemnde yerim kendimi Allahim insallah soyle 100 lu bir rakam görürümÇok amin
o yanlış bilgi canım reçeteni veriyorsun 3X1 diye giriyor ilk aldığınız eczane size üç tane vermek zorunda hekim öyle yazmış ilk eczaneniz üç kutuyu sisteme girdiği için siz alamıyorsunuz ilaçları dozu doğrultusunda gün hesaplaması yapılıyorCanım bir şansını dene yazar diye düşünüyorum ama ilacı günde 1 den fazla kullandığım için çok az kalmıştı ama elimde 7 mayısa kadar görünüyormuş sistemde. Sizin günde kaç tane içtiğinizi sisteme giremezler 1 görünüyor diyor eczacı. Bana mı cinslik yapıyorlar anlamadım bi dene şansını
Yok yok hani o oyle varsa var yoksa yok takmayacaksın demekle olmuyor içten geliyor ne yapsam kendime hakim olamıyorum...bak mesela yarin katlanacak mi korkusu kapladı tamamen beniBen de senin gibiyim galiba ne yapayım elimde değil
lutinus kullanıyorum bende progesteron olarak kurum ödemiyor bir kutu bir hafta gidiyor ve kutusu 187 liraBenim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tl
Ben cumartesi günü baya adet olacakmışım gibi hissettim hatta bu topige öyle girdim o günden beri hiçbişey hissetmiyorum.insallah ben de sizler gibi olurum çok yıprattım kendimiSana tek diceğim şey canım hiç belirti arama takılma inan benimde hiç belirtim yoktu ve 2. Tedaviyi planlıyordum sadece kan testinden 1 gün önce adet olcak gibi oldum ama çok sürmedi oda oturdum ağladım yok biliyorum diye