Çizgi O kadar netki şüpheye yer yok gibi geldi bana ben de hiçbişey hissetmiyorum testten kaçıyorum bakalım ne olacak

Gün aşırı test verdiğim için gün aşırı uykum kaçıyo benim.
Dün 10’a kadar öyle güzel uyumuştum ki.

Gayet güzel cıkmış canım benim. Ben de ilk böyle öğrendim. Hadi inşallah kanda da güzel haberlerle gel canım benim

Canim benim ne kadar sevindim adına anlatamam.ne kadar net cikmis neden sevinmiyorsum var iste sagliklica gelsin kuzum...

Sen böyle dersen ben ne yapayim

Yaaaaaaa pozitif buuu çoook sevindimm hayırlı olsun inşallah ayy kanda da çıksın sevinç artsın daha çok

Allaaaahhhh pozitife gel canimm cok tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Artik ilacin etkisi idi suydu buydu cik o stresten gayet pozitifsin canim. Çok güzel haber kocaman tebrikssss ınsallah kan sonucunda yarın güzel gelicek. Senin cift konmustu dimi?

Eki Görüntüle 2829783

Alttakimi yeni yaptimm...E kizlar bu huc koyulasmiyor
Yaaaaa aysunayy çok tatlısın o heyecanın hiç bitmesin inşallah bence senin de pozitif bilmiyorum ben henüz bilemiyorum ama içime sen de pozitifsin gibi geliyorr bütün mesajları okudum kıyamam Allahım gönlüne göre versin canım beni

Ya canim e pozitif cikiyor testler ama hic içime sinmedi ki..

Gonapeptyl iğneden olur diyen cok kisi oldu
E testler koyulasmiyor
Üstüne kan testi de cok dusuk cikti Ben nasılsın rahat edeyim nerelere gidem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…