Çizgi O kadar netki şüpheye yer yok gibi geldi banaCanım 10 güne kadar etki edermiş 9 gün oluyor. Yarın tam 10 gün olacak. Doktorun verdiği test günüm yani. Yok kuzum ilk birkaç gün ağrım oldu üçüncü gün embriyosu olduğu için yerleşme olarak düşünmedim sonra bir ara göğüs hassasiyetim onun dışında ben olumsuz düşünüyordum açıkçası. İnsan hep umut taşıyor elbette ama ne bileyim hissedemiyordum.
Bende testten çok korkuyordum canım o yüzden bu kadar bekledim. İnşallah güzel olur sonu. Rabbim emeklerinin karşılığını verirÇizgi O kadar netki şüpheye yer yok gibi geldi banaben de hiçbişey hissetmiyorum testten kaçıyorum bakalım ne olacak
Ya işte testi yapsan bir dert, yapmasan başka dert...Aynen uyku filan kalmadı zaten eşimi darlıyorum nasıldır nedir diye adamın gözleri beta hcg ölçer sanki
Amin canım rabbim hepimizi güldürsün.Bende testten çok korkuyordum canım o yüzden bu kadar bekledim. İnşallah güzel olur sonu. Rabbim emeklerinin karşılığını verir
Evet ya ben uyuamıyorum bu saatte gözüm açıldı kendimi buraya attim:)Ya işte testi yapsan bir dert, yapmasan başka dert...
Öyle valla canımYa işte testi yapsan bir dert, yapmasan başka dert...
Uykusuzluktan gözlerim yanıyor o derece dün öyle kendim kötü idim. Bugün ise testten dolayı huzursuz idim öyle zombi gibiyim hiç sağlıklı değil amaEvet ya ben uyuamıyorum bu saatte gözüm açıldı kendimi buraya attim:)
Gayet güzel cıkmış canım benim. Ben de ilk böyle öğrendim. Hadi inşallah kanda da güzel haberlerle gel canım benimKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Yaa zaten attığımız adım para resmen canım yalutinusu kurum ödemiyor ilaç bir haftada bitiyor ve 187 lira onun haricinde kullanımı çok kolay
Canim benim ne kadar sevindim adına anlatamam.ne kadar net cikmis neden sevinmiyorsum var isteKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Eskisi durdukça koyulaşıyor sanırım, bilmiyorum bana öyle geliyo.
Icim hiç guzel seyler soylemiyor ki içime doğan hep olurEskisi durdukça koyulaşıyor sanırım, bilmiyorum bana öyle geliyo.
Onun için bir şey ifade etmiyor bu testler. En güzeli kan sonucu.
Hayırlısı olsun diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok.Icim hiç guzel seyler soylemiyor ki içime doğan hep olurOffff Allahim ya
Yaaaaaaa pozitif buuu çoook sevindimmKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Allaaaahhhh pozitife gelKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Yaaaaa aysunayy çok tatlısın o heyecanın hiç bitmesin inşallah
Ya canim e pozitif cikiyor testler ama hic içime sinmedi ki..Yaaaaa aysunayy çok tatlısın o heyecanın hiç bitmesin inşallahbence senin de pozitif bilmiyorum ben henüz bilemiyorum ama içime sen de pozitifsin gibi geliyorr bütün mesajları okudum kıyamam Allahım gönlüne göre versin canım beni
Senin değere göre yeni yerlesiyordu gibi. Normal kasette boyle cikar canim ya. Ama aksi durumda olabilir tabii lütfen stres yapma. Bi bugün düşünmeden gecir bu durumu. Yarin testinde hayirlisi ike artacak iki kat. Hayirlisi olsun diye dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?