• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceden itibaren şiddetli şekilde adet sancilarim başladı.aslinda iki aşılama yaptım ve olmadı testlerimizde hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işleminde 2tane kaliteli yumurta toplandı doktorum çok şaşırdı. 5.gun embriyosu transfer etmek istiodu çünkü. 3.gine birtane kaliteli embriyo kalınca riske giremedik ve trasnfer yaptık, doktorum da çok umutlu değildi 😁 ama en azından problemin ne olduğunu gördük dedi.o yüzden bugünde ağrılarım başladığı için fazla umutlu değilim 🤗
Yaa o hiç belli olmaz ilk tedavimde doktor umutsuzdu tek embriyo vardı kalitesi düşük tutundu tamam devam etmedi ama tek yumurta ikizi olduğu için etmedi. Şu an ise kaliteli iki tane ama kafam da deli sorular 😬 kalite olayına takılmamak gerek ben öyle düşünüyor ve inanıyorum. Umarım güzel olur canım. Ağrılar iyiye işaret bence 🍀

Hosgeldin kuzum. Bende 13 nisanda transfer oldum 3.gün embriyosu cift,benimde ara sıra yoklayan adet ağrılarım vardı bugün bel ağrım arttı sızı seklinde bende umutsuzluğa kapıldım ister istemez🙄 ama daha erken bisey düsünmek icin pozitif olalım pozitif olalım 🙏🏻
İnşallah canım, aşılama da iki negatif gördüğüm için hazırlıksız değilim , inşallah pozitif olur, Allah ol derse olur🙏

bugün test yaptım canım taze transfer tek 5. gün embriyosu 10 nisanda transfer oldum canım
Yarın sen bence ver kan idrarda bu kadar çıktıysa kanda hayli hayli çıkar 🥰🥰 bugün senin 9. Günün, benimde 5. Gün embriyosu ben 12 Nisan'da transfer oldum 7. Gün o yüzden çıkmadı demekki, 7. Gün filan denedin mi hiç

Yaa o hiç belli olmaz ilk tedavimde doktor umutsuzdu tek embriyo vardı kalitesi düşük tutundu tamam devam etmedi ama tek yumurta ikizi olduğu için etmedi. Şu an ise kaliteli iki tane ama kafam da deli sorular 😬 kalite olayına takılmamak gerek ben öyle düşünüyor ve inanıyorum. Umarım güzel olur canım. Ağrılar iyiye işaret bence 🍀
İnşallah canım çok sagolasin aslında birinci kalite. Doktor günün en iyi embriyosu senin dedi, ama araştırmalarima göre 3. Gün embriyo tutma ihtimali daha düşük inşallah hepimiz için çok iyi sonuçlar olur, cuma test günüm önceden test yapmayi dusunmuyirum kimseye de önermiyorum, çünkü bazı kişilerde geç yerleşme oluyormuş boşuna moralimizi bozmayalım 🤗

o kadar haklısın ki herkes bekle diyor benim gibi bekleyen kimse yok gel de sen bekle benim yerime son günler hiç geçmiyor artık
Gecen gece varsayimsal bisi uzerine esime bisi dedim o da kizdi iste kendini strese sokuyosun niye boyle yapiyosun fln diye.. bi dellendim.. dedim gel de sen dusun o zaman bunlari, almisim bi ton hormon, domates gibi dolaniyorum canim burnumda ne dersek he diceksin bundan sonra

Yarın sen bence ver kan idrarda bu kadar çıktıysa kanda hayli hayli çıkar 🥰🥰 bugün senin 9. Günün, benimde 5. Gün embriyosu ben 12 Nisan'da transfer oldum 7. Gün o yüzden çıkmadı demekki, 7. Gün filan denedin mi hiç
6. gun denedim sanırım hiçbir şey çıkmadı umutsuzluğa kapıldım sonra bu sabah tekrar yaptım sonuç resimlerini attığım yarın 10. günüm oluyor kan demeyi planlıyorum bakalım.

Anladim canim ama adet sancisi olumsuz bir gosterge degil bence, benim ilk hamileligimde daha adetime 10 gun varken agrilar baslamisti, nerdeyse 2 hafta kesintisiz devam etti 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim.. e peki negatif olursa nasil bir yontem izlemeyi dusunuyor doktorun bisi dedi mi? Yumurta kalitesizse kolay cozuluyor bence o sorun, vitaminler takviyeler cok ise yariyor
İnşallah dediğin gibi olur 🙏 doktoruma çok guveniyorum, bilgi konusunda çok donanmili ve insan halinden anlayan bir insan. Şimdiden konuşmak istemedi kendini öncelikle embriyona odakla dedi.ama büyük ohtimal ilaçlar verecek bende netten araştırdım arı sütü ve bal tarçın vs karışımlar varmış onları deneyeceğim, eşime kalsa ikinci tüp bebeği hiç denemeyecek ama ben ara vermeyeceğim. Allah korusun olumsuz olursa yaza tekrar deneyecegim

İnşallah canım çok sagolasin aslında birinci kalite. Doktor günün en iyi embriyosu senin dedi, ama araştırmalarima göre 3. Gün embriyo tutma ihtimali daha düşük inşallah hepimiz için çok iyi sonuçlar olur, cuma test günüm önceden test yapmayi dusunmuyirum kimseye de önermiyorum, çünkü bazı kişilerde geç yerleşme oluyormuş boşuna moralimizi bozmayalım 🤗
Yaa deme öyle benimkilerde üçüncü gün genetik yaptırmayacaksan benim doktorum beşinci güne gitmiyor. Anne rahmini daha güvenli buluyor. O yüzden umutlu ol🙂

Gecen gece varsayimsal bisi uzerine esime bisi dedim o da kizdi iste kendini strese sokuyosun niye boyle yapiyosun fln diye.. bi dellendim.. dedim gel de sen dusun o zaman bunlari, almisim bi ton hormon, domates gibi dolaniyorum canim burnumda ne dersek he diceksin bundan sonra
iğnelere başladığım ilk zamanlar sürekli ağlıyordum östrojen progesteron bombasıyım patlarım sana dedim bende geçen eşime yok canım bizi bizden başkası anlamıyorum. Bide oral progestana ilk başladığımda sarhoş gibiydim bu sıkıntıları yaşayan oldu mu

6. gun denedim sanırım hiçbir şey çıkmadı umutsuzluğa kapıldım sonra bu sabah tekrar yaptım sonuç resimlerini attığım yarın 10. günüm oluyor kan demeyi planlıyorum bakalım.
Yarın kanda çıkar zaten kuzum kanserlerde çıkmış maşallah 😻 o zaman benimde hala umudum olsun değil mi 7. Gün

Ben kaliteleri de dusuk sandim yaa, valla 3. Gun embriyosu tutanda o kadar fazla ki, zaten o konuda farkli bilimsel gorusler varmis.. bence olumsuz olacak hicbisi yok senin durumunda. Ger halukarda hayirlisi, sagliklisi olur umarim 🙏🏻

Hosgeldin kuzum. Bende 13 nisanda transfer oldum 3.gün embriyosu cift,benimde ara sıra yoklayan adet ağrılarım vardı bugün bel ağrım arttı sızı seklinde bende umutsuzluğa kapıldım ister istemez🙄 ama daha erken bisey düsünmek icin pozitif olalım pozitif olalım 🙏🏻
İnşallah kuzum🙏 Allah ol derse oluyor aslında , dua etmekten başka yol.yok. bende ayrıca 3 gündür bitmeyen bir baş ağrısı başladı bugün de kramp ağrıları. Bel ağrısı bende 6 cu günümde vardı bir günlük sürdü. Bebeğin yerleşme zamanı bugün tamamlanmis olması gerekiyor benim.senin daha yerleşme aşamasında , inşallah güzel haberler alırız 🙏

Ben kaliteleri de dusuk sandim yaa, valla 3. Gun embriyosu tutanda o kadar fazla ki, zaten o konuda farkli bilimsel gorusler varmis.. bence olumsuz olacak hicbisi yok senin durumunda. Ger halukarda hayirlisi, sagliklisi olur umarim 🙏🏻
İnşallah çok tesekkur ederim🙏 Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏

Back