• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah teşekkür ederim 🙏 ilk denemem, aslında çok fazla bilgiye sahibim çok fazla araştırma yaptigim için. Bugün ki belirtilerinden sonra kendimi negatif sonuca alistirdim. Hayırlısı hepimiz için🙏

Sen bunlara silik mi diyorsun 😅😅 e çıkmış işte hayırlı olsun 😻 kaçıncı gün embriyosuydu ve hangi gün transfer oldun tek embriyo mu iki mi, bugün mü yaptın testi
bugün test yaptım canım taze transfer tek 5. gün embriyosu 10 nisanda transfer oldum canım

Ah canim inan ki 2 gündür ömrümden ömür gitti ama ailem arkadaşlarım esim de dahil kimseye söyleyemedim :KK42: Dun gece 1 de yatıp 4 te uyandım ozaman da uyumadım ki...Hala ayaktayım..Resmen mahvoldum kimseye söyleyemediğim uyuyamadığım için de basinda deli agri....iyi ki burası var gerçekten damdan düşeni sadece damdan düşen anlıyor....

Whatsapptan telefondan surekli arayıp soruyorlar kimini aciyorum kimini açmıyorum ama her konustuguma bilmem hic birsey de hissetmiyorum hic te birsey yok diyorum offffffff..
Ama bak stres progesteronu kortizona çeviriyormuş. Tamam bende çok kötüydüm hala biraz öyleyim ama yapma kuzum oradalar onları düşün rahatlamaya çalış. Karnında hissediyorlar zorlanıyorlar belki öyle düşün

Ay ne bileyim yaştan da değilde göbek show yapmak istemiyorum. Her ne kadar o göbeği çok istesekte 😇🤗 yani belki çok yakınlar arasında güzel olabilir kasmadan süstü şuydu buydu sadece eğlencesine
kilya en anlamadığım cinsiyet partisi onu bir türlü anlamlandıramadım

Gobek show muu, hic kapatmicam gobegim bi ciksin 👻
Ay annem de öyle diyor 😅 kardeşimin düğünü planlanıyordu ben göbekle gelmem dedim aaaa dedi gerine gerine dolaşacaksın 😂😂😂 ne ben ne annemin dediği nasip olmadı zaten kısmet bakalım bu kez

Eeee carsamba versem persembe mecbur gene vericem canim....o da ayni şey degil mi ki 🙈🙈

Hani az da olsa artıyorsa düşüş yoksa 50 60 gibi bir değer cikarsa artıyor demektir biraz olsun icim rahatlar diyorum..Daha mi kötü olurum yoksa 🥺🙈
Kilya hakli bence canim, biraz daha sabret, diger turlu iyice kafan karisacak stres olacaksin, faydadan cok zarar olacak sana. Carsambaya kadar bekle bir bakalim tam net sonucu al

Niye negatif oldugunu dusunuyorsunuz?
Geceden itibaren şiddetli şekilde adet sancilarim başladı.aslinda iki aşılama yaptım ve olmadı testlerimizde hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işleminde 2tane kaliteli yumurta toplandı doktorum çok şaşırdı. 5.gun embriyosu transfer etmek istiodu çünkü. 3.gine birtane kaliteli embriyo kalınca riske giremedik ve trasnfer yaptık, doktorum da çok umutlu değildi 😁 ama en azından problemin ne olduğunu gördük dedi.o yüzden bugünde ağrılarım başladığı için fazla umutlu değilim 🤗

aysunayy aysunayy Tatlışko listeye totemden dolayı seni eklememiştik hatırlarsan; o sebeple kan sonucunu yazmadım.
Skrkz17 Skrkz17 canım seni ekledim :)

Tekrardan sizi tebrik ediyorum kuzuşlar, umarım sağlıklı bir şekilde ilerler kucagınıza alırsınız yavrucuklarınızı. :nazar:

Kaset testlerde pozitif arkdaşlar heyecanla sizlerinde kan sonucunu bekliyoruz :emir_bebek:

aysunayy aysunayy Tatlışko listeye totemden dolayı seni eklememiştik hatırlarsan; o sebeple kan sonucunu yazmadım.
Skrkz17 Skrkz17 canım seni ekledim :) Tekrardan sizi tebrik ediyorum kuzuşlar, umarım sağlıklı bir şekilde ilerler kucagınıza alırsınız yavrucuklarınızı. :nazar:

Kaset testlerde pozitif arkdaşlar heyecanla sizlerinde kan sonucunu bekliyoruz :emir_bebek:
Yok canim yazma iyi etmişsin benim ne olduğum belli degil

Geceden itibaren şiddetli şekilde adet sancilarim başladı.aslinda iki aşılama yaptım ve olmadı testlerimizde hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işleminde 2tane kaliteli yumurta toplandı doktorum çok şaşırdı. 5.gun embriyosu transfer etmek istiodu çünkü. 3.gine birtane kaliteli embriyo kalınca riske giremedik ve trasnfer yaptık, doktorum da çok umutlu değildi 😁 ama en azından problemin ne olduğunu gördük dedi.o yüzden bugünde ağrılarım başladığı için fazla umutlu değilim 🤗
Hosgeldin kuzum. Bende 13 nisanda transfer oldum 3.gün embriyosu cift,benimde ara sıra yoklayan adet ağrılarım vardı bugün bel ağrım arttı sızı seklinde bende umutsuzluğa kapıldım ister istemez🙄 ama daha erken bisey düsünmek icin pozitif olalım pozitif olalım 🙏🏻

Anladim canim ama adet sancisi olumsuz bir gosterge degil bence, benim ilk hamileligimde daha adetime 10 gun varken agrilar baslamisti, nerdeyse 2 hafta kesintisiz devam etti 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim.. e peki negatif olursa nasil bir yontem izlemeyi dusunuyor doktorun bisi dedi mi? Yumurta kalitesizse kolay cozuluyor bence o sorun, vitaminler takviyeler cok ise yariyor

Tamam kizlar sizi dinleyip gitmeyeceğim ancak kaset test yaparim sabah ilk idrarla azcık ta olsa koyulasmasi gerek..en azından siliklesmemesi

Back