Aynen canım katılıyorum katılıyorum sanaAy hepsini seviyorum ama bunlar bence birisi senin icin organize ettiginde guzel, etrafinizda bunu dusunup yapacak olan varsa ne sansli.. diger turlu ben usenirim heralde ayarlamaya
Yahu bebeğim nasıl oranlayacaksın iki günde iki kat normal diyorlar sen neye göre karar vereceksin gidip bir daha bir daha vereceksin. Tatmin etmeyecek yarın sabret ertesi gün git artacak inşallahValla hamilesin
Akk keske benim de artsa yarin giderim kizlar ben...artıyorsa artiyordur zaten 2 gun beklemeye gerek yok
Genelde sakaya vurup gecistiriyorum, uzulmuyorum ama bu cyclo beni mahvetti yaa, yumurta ilaclari bu kadar etkilememisti, cyclo ara ara vuruyorherkesin hayat dinamiği aynı değil kimsenin ne düşündüğü de önemli değil bizim sıkıntılarımızı ancak bizimle aynı süreçleri yaşayanlar anlayabiliyor maalesef sakın üzülme moral çok önemli
o zaman yarın bende kan veriyorum birlikte bekliyoruz aysuncummmValla hamilesin
Akk keske benim de artsa yarin giderim kizlar ben...artıyorsa artiyordur zaten 2 gun beklemeye gerek yok
Aynen şok oldum çok yapmacık geldi bir de ne bileyim anlamadım baya uzak kalmışımbende esnek mesai çalışıyorum kadın programlarındaki entrikalar çok fena
Eeee carsamba versem persembe mecbur gene vericem canim....o da ayni şey degil mi kiYahu bebeğim nasıl oranlayacaksın iki günde iki kat normal diyorlar sen neye göre karar vereceksin gidip bir daha bir daha vereceksin. Tatmin etmeyecek yarın sabret ertesi gün git artacak inşallah
aynen bende utanırım kaç yaşına geldik neler yapıyoruz derimAynen canım katılıyorum katılıyorum sanabir de eski kafalı mıyım bilmem utanırım
Muhtemelen benim de öyle olurŞayet olursa Hiç birini yapmayı düşünmüyorum sadece bebek için yenidoğan foto olabilir.
Bi de zaten bunlari yapmaya para kalmicak bizdeAynen canım katılıyorum katılıyorum sanabir de eski kafalı mıyım bilmem utanırım
PozitifBende merak ediyorumpozitif alıp belirtisi olanlar ,olmayanlar yazsin
ben o ilacı kullanmadım canım ancak östrojen ve progesteron kombine ilaçGenelde sakaya vurup gecistiriyorum, uzulmuyorum ama bu cyclo beni mahvetti yaa, yumurta ilaclari bu kadar etkilememisti, cyclo ara ara vuruyor
Aaaaa ne utanmasııı hepsini yapicam hepsiniii yeterki olsunaynen bende utanırım kaç yaşına geldik neler yapıyoruz derim
Bence daha kötü olma ihtimalin var bilmiyoruz ki doktorlar iki niye desin o zaman belki bir gün değil ikinci günde artış oluyordur. Olsun o zaman bir anlamı olur şu an gidip vermenin anlamı yok bence kuzum. Kendini yıpratma git geller kız üşenmiyor musun ? İçini rahatlatacak olsa git derim hatta şimdi git ama rahatlatmayacak o yüzden sabret bak iyi olacak inşallahEeee carsamba versem persembe mecbur gene vericem canim....o da ayni şey degil mi ki
Hani az da olsa artıyorsa düşüş yoksa 50 60 gibi bir değer cikarsa artıyor demektir biraz olsun icim rahatlar diyorum..Daha mi kötü olurum yoksa
Bence verme doğru artışı göremezsn kuzmYa ben carsamba yerine yarin gene test versem ne olur...
Aminn canım aminnnnBiz gecen sene arkadasimla 1’er arayla hamile kaldik. Once o dusuk yapti sonra ben.. sonra o tekrar hamile kaldi, ben de bekliyordum bu ay obur ay ben de tekrar hamile kalirim diye.. uzadikca uzadi sonra hadi bakalim tup bebek dediler birden, inanmadim kac doktora gittim kesin tup bebek mi, ben normal hamile kaldim diye, sok oldu bu gercegi kabul edene kadae zaten 2 ay gecti.. simdi o arkadasim doguracak hatta belki benim transfer zamanima denk gelicek.. kiskanclik denilmez evet ama bi neden bende boyle olamadim kalp kirikligi oldu bende de, degisik duygular.. insallah bizimde dualarimiz kabul olur, gonlumuzden gecen hayirli olur. Gercekten burdaki herkes icin cok icten diliyorum bunu
Sen bunlara silik mi diyorsunÇok silik ama canım ikisi de öyle baksana bir yorumun ne olur bem çok deneyimsizim
Ay ne bileyim yaştan da değilde göbek show yapmak istemiyorum. Her ne kadar o göbeği çok istesekteaynen bende utanırım kaç yaşına geldik neler yapıyoruz derim
Amiin canım hoş geldinMerhabalar, aranıza yeni katıldım11.inde transfer oldum bende, 3.gun embriyosu. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?