Ben de calisamiyorum normalde Mesai basladi bugun iznim bitti kalem oynatmadim
Ben evden çalışıyorum kuzum. Yapmam gereken şeyler var ama hiiiç yapamadım. Sadece zorunlu olanlar. Normalde tv izlemem iyi ki izlemiyormuşum gündüz programları pek fena

Bi de dusun benim cok yakin arkadaslarimin hepsi hamile, biri dogurdu bile.. tamamen bambaska gundemlerimiz var artik.. onlar kendi surecleriyle ilgileniyorlar, ben zaten durmadan narkoz ilac hormon. Artik soylemiyorum bile bi islem oldugunda..burasi var bir tek detayli girip her adimda yazdigim fikir aldigim, en kotu kafa dagittigim.. bazen durduk yere agliyorum mesela gun icinde bikac kere, kimse bilmiyor oysa gorseler belki deli derler

Kuzum sen yalnız yalnız ağlama biz buradayız. İnşallah geçecek bunlarda...

Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Ay hepsini seviyorum ama bunlar bence birisi senin icin organize ettiginde guzel, etrafinizda bunu dusunup yapacak olan varsa ne sansli.. diger turlu ben usenirim heralde ayarlamaya

Aminnn aminn herşey çoook güzel olucak bizim günlerimizin bu mübarek günlere gelmesi de bence çok iyi birşey dua enerjisine de çok inanırım rahmet yağdırıyor Allahım hepimize en en hayırlısını versin. Hep dua ediyorum bu kızlara da içinde banada ver Allahım diye

Ayy kıyamammm yaaa offf o kadar iyi anlıyorum kii. Benim geçen sene eşimin durumunu öğrendiğimde çocuğumuz olmayabilir diye, o sırada en yakın üç arkadaşım hamile kaldı biliyomusun hem çok sevindim çok ağladım yaaa çok zorr ama insanoğluyuz işte içlenmedim desem yalan olur. Kıskanmadım ama hep dua edin dedim hep inşallah olucak yaa off kızlar olucak o bebekler gelicek buraya

Ben evden çalışıyorum kuzum. Yapmam gereken şeyler var ama hiiiç yapamadım. Sadece zorunlu olanlar. Normalde tv izlemem iyi ki izlemiyormuşum gündüz programları pek fena
bende esnek mesai çalışıyorum kadın programlarındaki entrikalar çok fena

Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Şayet olursa Hiç birini yapmayı düşünmüyorum sadece bebek için yenidoğan foto olabilir.

herkesin hayat dinamiği aynı değil kimsenin ne düşündüğü de önemli değil bizim sıkıntılarımızı ancak bizimle aynı süreçleri yaşayanlar anlayabiliyor maalesef sakın üzülme moral çok önemli

Biz gecen sene arkadasimla 1’er arayla hamile kaldik. Once o dusuk yapti sonra ben.. sonra o tekrar hamile kaldi, ben de bekliyordum bu ay obur ay ben de tekrar hamile kalirim diye.. uzadikca uzadi sonra hadi bakalim tup bebek dediler birden, inanmadim kac doktora gittim kesin tup bebek mi, ben normal hamile kaldim diye, sok oldu bu gercegi kabul edene kadae zaten 2 ay gecti.. simdi o arkadasim doguracak hatta belki benim transfer zamanima denk gelicek.. kiskanclik denilmez evet ama bi neden bende boyle olamadim kalp kirikligi oldu bende de, degisik duygular.. insallah bizimde dualarimiz kabul olur, gonlumuzden gecen hayirli olur. Gercekten burdaki herkes icin cok icten diliyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…