• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz 🙂 (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar 😬)
Arkadaşlarım bana baba shower yapacaklardi :KK70:

Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz 🙂 (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar 😬)
Ben daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlar 😂 bu kadar sıkıntıya strese hepsini yapmak hakkımız bence hepsini yapıcamm hepsiniii 😂😂🤦🏻‍♀️❤️

Şu eltilerin savaşı filmini izlemeyen varsa izlesin çok komik gerçi ben onda bile ağladım ama 😂
Katıldığım onca etkinlik yok o parti yok bu partı varken ben en büyüğünü yapmayı hayal ediyorum görmemişin çocuğu olmuş desinler istiyorum 😂😂

Kızlarrr ne kadar zor degıl mı? 🥺 Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Onlar da sen üzülme diye diyordur boşver takılma inşAllah yavrularımızı kucağımiza alinca kokusunu icimize cekince unuturuz herseyi 🤲🏻

Kızlarrr ne kadar zor degıl mı? 🥺 Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Ah canim inan ki 2 gündür ömrümden ömür gitti ama ailem arkadaşlarım esim de dahil kimseye söyleyemedim :KK42: Dun gece 1 de yatıp 4 te uyandım ozaman da uyumadım ki...Hala ayaktayım..Resmen mahvoldum kimseye söyleyemediğim uyuyamadığım için de basinda deli agri....iyi ki burası var gerçekten damdan düşeni sadece damdan düşen anlıyor....

Whatsapptan telefondan surekli arayıp soruyorlar kimini aciyorum kimini açmıyorum ama her konustuguma bilmem hic birsey de hissetmiyorum hic te birsey yok diyorum offffffff..

Ben daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlar 😂 bu kadar sıkıntıya strese hepsini yapmak hakkımız bence hepsini yapıcamm hepsiniii 😂😂🤦🏻‍♀️❤️
Yani maksat muhabbet olsun diye kuzum 😅 Yaaa ne güzel bana meşakkatli geliyor bu şeyler 🙂

Şu eltilerin savaşı filmini izlemeyen varsa izlesin çok komik gerçi ben onda bile ağladım ama 😂
Katıldığım onca etkinlik yok o parti yok bu partı varken ben en büyüğünü yapmayı hayal ediyorum görmemişin çocuğu olmuş desinler istiyorum 😂😂
Evet izlemiştim o filmi de niye ağladın ki kuzum 🙄 Rabbim tattırsın inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• F555461F-FF25-4DC4-ADDD-3C0321FA1F7C.jpeg
    F555461F-FF25-4DC4-ADDD-3C0321FA1F7C.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 6DD220AC-8D9C-448F-AB7D-34F7D5AD1F39.jpeg
    6DD220AC-8D9C-448F-AB7D-34F7D5AD1F39.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben de calisamiyorum normalde Mesai basladi bugun iznim bitti kalem oynatmadim 😂

Back