Arkadaşlarım bana baba shower yapacaklardiKızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz(canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Ben daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlarKızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz(canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Testte cikti ise kanda çıkar canimkaset teste bende de silik çıktı predictor ile de test yaptım onda da silik çıktı.
Şu eltilerin savaşı filmini izlemeyen varsa izlesin çok komik gerçi ben onda bile ağladım amaKızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz(canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
bence çarşamba ver aysun değerinin katlanmasını görmen açısından daha sağlıklı olurYa ben carsamba yerine yarin gene test versem ne olur...
Onlar da sen üzülme diye diyordur boşver takılma inşAllah yavrularımızı kucağımiza alinca kokusunu icimize cekince unuturuz herseyiKızlarrr ne kadar zor degıl mı?Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Ah canim inan ki 2 gündür ömrümden ömür gitti ama ailem arkadaşlarım esim de dahil kimseye söyleyemedimKızlarrr ne kadar zor degıl mı?Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Dur yapacaklar yine inşallah kuzumArkadaşlarım bana baba shower yapacaklardi
Yani maksat muhabbet olsun diye kuzumBen daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlarbu kadar sıkıntıya strese hepsini yapmak hakkımız bence hepsini yapıcamm hepsiniii
Bende silik bile çıkmadıtestlerini atsana bi bakiyim
Ne diyelim Allah niyetimizi biliyor en azından bu kadar ilaç yutarak oruç tutmamız zaten mümkün değilMaalesef o duruma ben de üzülüyorum Ramazan ayının o kendine has havasını hep çok sevmişimdir. Yaşayamıyoruz pek
Benim de uykum var hep uyusukluk da havalardan diye dusunduydum gecis mevsimi yaOğlumdan hatırladım üşüyordum ve hep uykum vardi.ama transferden kac gün sonrasi hatirlamiyorum malesef gecmis zaman
Evet izlemiştim o filmi de niye ağladın ki kuzumŞu eltilerin savaşı filmini izlemeyen varsa izlesin çok komik gerçi ben onda bile ağladım ama
Katıldığım onca etkinlik yok o parti yok bu partı varken ben en büyüğünü yapmayı hayal ediyorum görmemişin çocuğu olmuş desinler istiyorum
Kiz artik yap su testiAaa onu atlamışım bende böbrek ağrısı yaşadım. Devam edecek zannettim ama bir gün sürdü geçti
Çok silik ama canım ikisi de öyle baksana bir yorumun ne olur bem çok deneyimsizimBende silik bile çıkmadıtestlerini atsana bi bakiyim
Öyle canım. Ben çok acıkıyorum da hormonlardan mı bilmem çok zor bu şekilde tutmamNe diyelim Allah niyetimizi biliyor en azından bu kadar ilaç yutarak oruç tutmamız zaten mümkün değil
Ben sürekli açım boğa burcuyum yemek yerken bile aklım yiyemediklerimdeÖyle canım. Ben çok acıkıyorum da hormonlardan mı bilmem çok zor bu şekilde tutmam
Ben de calisamiyorum normalde Mesai basladi bugun iznim bitti kalem oynatmadimKızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz(canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Hayal kurmak çok mutlu ediyorYani maksat muhabbet olsun diye kuzumYaaa ne güzel bana meşakkatli geliyor bu şeyler
Sen hamilesinn benceeÇok silik ama canım ikisi de öyle baksana bir yorumun ne olur bem çok deneyimsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?