Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Arkadaşlarım bana baba shower yapacaklardi

Kızlar bir kaç adım ileri taşıyalım mı ? Şu baby shower, cinsiyet partileri fotoğraf çekimleri filan ne düşünüyorsunuz (canım çalışmak istemiyor, tv de de çok saçma programlar )
Ben daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlar bu kadar sıkıntıya strese hepsini yapmak hakkımız bence hepsini yapıcamm hepsiniii

Şu eltilerin savaşı filmini izlemeyen varsa izlesin çok komik gerçi ben onda bile ağladım ama
Katıldığım onca etkinlik yok o parti yok bu partı varken ben en büyüğünü yapmayı hayal ediyorum görmemişin çocuğu olmuş desinler istiyorum

Onlar da sen üzülme diye diyordur boşver takılma inşAllah yavrularımızı kucağımiza alinca kokusunu icimize cekince unuturuz herseyi

Ah canim inan ki 2 gündür ömrümden ömür gitti ama ailem arkadaşlarım esim de dahil kimseye söyleyemedim Dun gece 1 de yatıp 4 te uyandım ozaman da uyumadım ki...Hala ayaktayım..Resmen mahvoldum kimseye söyleyemediğim uyuyamadığım için de basinda deli agri....iyi ki burası var gerçekten damdan düşeni sadece damdan düşen anlıyor....

Whatsapptan telefondan surekli arayıp soruyorlar kimini aciyorum kimini açmıyorum ama her konustuguma bilmem hic birsey de hissetmiyorum hic te birsey yok diyorum offffffff..

Ben daha sizin aşamalarda diliim bile ama tek hayalim bunlar bu kadar sıkıntıya strese hepsini yapmak hakkımız bence hepsini yapıcamm hepsiniii
Yani maksat muhabbet olsun diye kuzum Yaaa ne güzel bana meşakkatli geliyor bu şeyler

Evet izlemiştim o filmi de niye ağladın ki kuzum Rabbim tattırsın inşallah

Eklentiler

• F555461F-FF25-4DC4-ADDD-3C0321FA1F7C.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 6DD220AC-8D9C-448F-AB7D-34F7D5AD1F39.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben de calisamiyorum normalde Mesai basladi bugun iznim bitti kalem oynatmadim

Yani maksat muhabbet olsun diye kuzum Yaaa ne güzel bana meşakkatli geliyor bu şeyler
Hayal kurmak çok mutlu ediyor Tavsiye ederim olucağına inanmakla da evrene güzel mesaj yolluyoruz. Allahım olmicak şeyin hayalini kurdurmaz bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…