deltacortril diye bi ilaç sanada verdiler miYa şöyle online bir doktor olsa istediğimizi sorsak..Bizim doktorlar kaf daginda
Aynen benim de öyleInsallah guzel sonuc alirsin canim bana da umut olursun
Benimki biraz ters oldu carsamba yaptiricam gercek test günüm de perşembe bir daha yaptiricam
Ya da direk persembw giderim
KıyamamAynen yemicemmmmo kdar uğraştım ilk kez yaptm ben de duymuştm çok faydalı diye
Sağolsunnn
Kesinlikle çok ihtiyacım var yaaa
Yok canim omu ben kullanmadimdeltacortril diye bi ilaç sanada verdiler mi
beni de ekler misiniz rica etsemHerkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü Brccck 34 12 Nisan @tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete 33 1 DışGebelik 30 Nisan @Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan Kilya 33 7 Nisan @Sabr-Sukur-Dua 29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF
B bsrbrk88 33 5 19 Nisan @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF
hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Bayan07 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 23 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen Esra_rengiz1016 39 5 Pco-Morfoloji pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan @ZEYNEP5844 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh ve @Drystc86 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan Labellaaa POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan G gofretlisut 29 12 Nisan L Limon sever 14 Nisan
dondurulmuş değil taze transfer o yüzden emin olamadımPozitiftir canım dondurulmuş ise. Hayırlı olsunnn
Bana da prolutex iğne günde 1Kizlar ben sadece prolutex 25 mg subcutan ve folic asit kullanıyorum transferden sonra da catlatma iğnesi oldum sizin kullandığınız ilaclardan hic vermedi dr
Canim bende hiç yoktu hic olmadi hala yokKizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
Benim biraz önce böbreklerim ağrımaya başladı.Kizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
Belirti yasayan arkadaslar cok sanslisinizCanim bende hiç yoktu hic olmadi hala yok
Keşke canim ya..Valla dünya para döküyoruz bu yolda ama en ufak bir şeyde danisacagimiz kimse yokdoktora yaptım ama cerrahi alanında keşke kadın doğumda yapsaydım bir faydam olurdu.
İhtiyacın yokmuş demekki canım benimde öyle herkesin farklı ben de sadece bant ve fitil kullanıyorum.Kizlar ben sadece prolutex 25 mg subcutan ve folic asit kullanıyorum transferden sonra da catlatma iğnesi oldum sizin kullandığınız ilaclardan hic vermedi dr
Alla alla cok ilac kullaniyoruz diye mi acaba kuzum hic duymadim bobrek agrisi yasayanBenim biraz önce böbreklerim ağrımaya başladı.
Ben canimo zaman benim test günüm perşembe aynı gün test yaptırcak kimler var sayımızı bilelim
Aynı gün transfer olmuşuzBana da prolutex iğne günde 1
Estrofem hap günde 3
Progestan fitil günde 3
Bu kadar 11. Haftaya kadar bırakmak yok dedi
Bende merak ediyorumKizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
Ben de perşembeBen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?