kimyacım test gününe transfer gününü eklemeden mi hesaplama yapıyoruz kesin bilgi mi sen hangi gün kan testine gidicen
Aynen canım transfer günü sayılmıyor. O günden sonra 14.gün benim test tarihim. Ben üçüncü gün çatlatma iğnesi olduğum için doktor onun üzerine 10 gün ekleyip 14.gün tahlil belirlemiş sanırım. Doktorunuz tedavinize göre belirler canım

Insallah guzel sonuc alirsin canim

Ah canim benim de aynı korkum var iste bir de idrar testlerim koyulasmiyor gittikçe siliklesiyor..
Canım ben kendi değerimi sordum hemşireye hemşirenin dediği değer çok önemli değil 30 40la başlayan hamilelerimiz var önemli olan 2 gün sonraki artış dedi bazen yüksek değerler sağlıkla ilerlemiyor düşük değerler ilerliyor dedi şuan o yüzden bunu düşünme akışına bırak bak ne güzel pozitif aldın birde zaten test günün değilmiş

Canım hiç belirtim yoktu hatırlıyorsun değil mi ağlıyordum buralarda belirti belirti diyee ben sende pozitif hissediyorum inşallah

Ah canim benim de aynı korkum var iste bir de idrar testlerim koyulasmiyor gittikçe siliklesiyor..
İdrar testlerini at bi tarafa, önemli olan kan. Daha bugün verdin, Çarşamba günü aynı saatte aynı yerde tekrar ver bakalım ne çıkacak.
Ben öyle yapıcam. Dün öğlene doğru vermiştim, yarın aynı yerde aynı saatte tekrar vericem inşallah.
Hayırlısı artık, ne yapalım.

Insallah guzel sonuc alirsin canim bana da umut olursun
Benimki biraz ters oldu carsamba yaptiricam gercek test günüm de perşembe bir daha yaptiricam
Ya da direk persembw giderim

Ne olduğunu bilmiyorum kuzum inan daha bilindik şeyler yiyin her ihtimale karşı ot türleri tehlikeli olabiliyor. Ama bilmiyorum tabii dediğin otu.
Aynen yemicemmmm o kdar uğraştım ilk kez yaptm ben de duymuştm çok faydalı diye
İnternetten baktım da uzmanına sorarak tüketsin yazmışlar emziren ve gebeler çok açıklayıcı olmuş
Sağolsunnn
Ya şöyle online bir doktor olsa istediğimizi sorsak..Bizim doktorlar kaf daginda
Kesinlikle çok ihtiyacım var yaaa

o zaman benim test günüm perşembe aynı gün test yaptırcak kimler var sayımızı bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…