Aynen canım transfer günü sayılmıyor. O günden sonra 14.gün benim test tarihim. Ben üçüncü gün çatlatma iğnesi olduğum için doktor onun üzerine 10 gün ekleyip 14.gün tahlil belirlemiş sanırım. Doktorunuz tedavinize göre belirler canımkimyacım test gününe transfer gününü eklemeden mi hesaplama yapıyoruz kesin bilgi mi sen hangi gün kan testine gidicen
Olmayacaksın inşallah bebeklerin yerleşiyor annesiAynen kuzumda valla sabahtan beri sanki şimdi adet oldum galina diyorum sürekli
Insallah guzel sonuc alirsin canimAynen canım transfer günü sayılmıyor. O günden sonra 14.gün benim test tarihim. Ben üçüncü gün çatlatma iğnesi olduğum için doktor onun üzerine 10 gün ekleyip 14.gün tahlil belirlemiş sanırım. Doktorunuz tedavinize göre belirler canım
Estrofem icin soyledi canim ben 08:00- 16:00- 00:00 olarak 3 kez alıyorumHangi ilac icin soyledi bunu tatlim? Bu ilac saatleri beni geriyor yaa
5. Gün embriyosu tek canımİnsallah3gun sonra falan geçer kuzum idrara çift mi konmustu sana kaçıncı gun embryosuydy
Canım ben kendi değerimi sordum hemşireye hemşirenin dediği değer çok önemli değil 30 40la başlayan hamilelerimiz var önemli olan 2 gün sonraki artış dedi bazen yüksek değerler sağlıkla ilerlemiyor düşük değerler ilerliyor dedi şuan o yüzden bunu düşünme akışına bırak bak ne güzel pozitif aldın birde zaten test günün değilmişAh canim benim de aynı korkum var istebir de idrar testlerim koyulasmiyor gittikçe siliklesiyor..
Canım hiç belirtim yoktu hatırlıyorsun değil mi ağlıyordum buralarda belirti belirti diyeeAyy kuzum ağrılar bana göre iyiye işaret ben de ağrım olmadı diye kendimi yiyorumkıymetini bil inşallah tutunma belirtisidir. Şu çatlatma iğneleri ne kadar etki ediyor ortalama değer yazsalarmış ne güzel olurmuş. Ona göre çıkarım yapardık ya bizi çatlattı bu iğneler
Allah razı olsun kuzumInsallah guzel sonuc alirsin canim
İdrar testlerini at bi tarafa, önemli olan kan. Daha bugün verdin, Çarşamba günü aynı saatte aynı yerde tekrar ver bakalım ne çıkacak.Ah canim benim de aynı korkum var istebir de idrar testlerim koyulasmiyor gittikçe siliklesiyor..
Ayyy inşallah kuzum inşallahCanım hiç belirtim yoktu hatırlıyorsun değil mi ağlıyordum buralarda belirti belirti diyeeben sende pozitif hissediyorum inşallah
Insallah guzel sonuc alirsin canim bana da umut olursunİdrar testlerini at bi tarafa, önemli olan kan. Daha bugün verdin, Çarşamba günü aynı saatte aynı yerde tekrar ver bakalım ne çıkacak.
Ben öyle yapıcam. Dün öğlene doğru vermiştim, yarın aynı yerde aynı saatte tekrar vericem inşallah.
Hayırlısı artık, ne yapalım.
Ne olduğunu bilmiyorum kuzum inanKızlar size bir soruuu
Çiriş otu yemeği yaptım bir zararı olur mu acaba
İnternetten baktım da uzmanına sorarak tüketsin yazmışlar emziren ve gebelerKızlar size bir soruuu
Çiriş otu yemeği yaptım bir zararı olur mu acaba
Aynen yemicemmmmNe olduğunu bilmiyorum kuzum inandaha bilindik şeyler yiyin her ihtimale karşı ot türleri tehlikeli olabiliyor. Ama bilmiyorum tabii dediğin otu.
Sağolsunnnİnternetten baktım da uzmanına sorarak tüketsin yazmışlar emziren ve gebelerçok açıklayıcı olmuş
Kesinlikle çok ihtiyacım var yaaaYa şöyle online bir doktor olsa istediğimizi sorsak..Bizim doktorlar kaf daginda
o zaman benim test günüm perşembe aynı gün test yaptırcak kimler var sayımızı bilelimAynen canım transfer günü sayılmıyor. O günden sonra 14.gün benim test tarihim. Ben üçüncü gün çatlatma iğnesi olduğum için doktor onun üzerine 10 gün ekleyip 14.gün tahlil belirlemiş sanırım. Doktorunuz tedavinize göre belirler canım
o kadar katılıyorum ki benim doktorun ağzından lafı cımbızla alıyorum sıfır yorum siz olmasanız kapardım bilmiyorumYa şöyle online bir doktor olsa istediğimizi sorsak..Bizim doktorlar kaf daginda
doktora yaptım ama cerrahi alanında keşke kadın doğumda yapsaydım bir faydam olurdu.Ya şöyle online bir doktor olsa istediğimizi sorsak..Bizim doktorlar kaf daginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?