Kizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yok Merak ediyorum sizleri
Benim de yok canım ilk günler sancım oldu ama üçüncü gün embriyosu olduğu için belirti olarak görmedim. Biraz göğüs hassasiyetim olmuştu ama bir anda gitti şimdi de pek yok normal gibi. Onun dışında belirti diyebileceğim bir şeyim benimde olmadı maalesef

Oğlumdan hatırladım üşüyordum ve hep uykum vardi.ama transferden kac gün sonrasi hatirlamiyorum malesef gecmis zaman

Kızlarrr ne kadar zor degıl mı? Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var

Çok şükür ki pozitif duyma kuzum boşver

Evet bana da çok kızıyorlar takılmaz fazla birbirinizin kafasını karıştırıyorsunuz vsvs e bizi bizden başka gerçekten kimse anlamıyor ki.. erkende yapsak o testi buraya koşuyoruz destek alıyoruz geçte yapsak yine buraya.. söyleyenlerin tuzu kuru malesef canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…