benim çok az kasıklarım ağrıyor başka bir belirtim yokkkkKizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
İlk 5 gün sağ kasığıma ara ara sancı girdi.Bugün 6. günüm kasık ağrım kayboldu.inş hayra alamettirKizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
Benim de yok canım ilk günler sancım oldu ama üçüncü gün embriyosu olduğu için belirti olarak görmedim. Biraz göğüs hassasiyetim olmuştu ama bir anda gitti şimdi de pek yok normal gibi. Onun dışında belirti diyebileceğim bir şeyim benimde olmadı maalesefKizlar belirtileriniz be durumda Benim hic yokMerak ediyorum sizleri
bir torba ilaç kullanıyoruz oruç tutamıyoruz yıllardır bırakmazdım orucumu tutamıyorum.Alla alla cok ilac kullaniyoruz diye mi acaba kuzum hic duymadim bobrek agrisi yasayan
Olsun daha iyi kuzum demekki drun yeterli görmüş bu iyi birşeyKizlar ben sadece prolutex 25 mg subcutan ve folic asit kullanıyorum transferden sonra da catlatma iğnesi oldum sizin kullandığınız ilaclardan hic vermedi dr
Seninle aynıyız kuzumBen de perşembe
yarın kan versem diyorum çatlıcammmBen canim
hep birlikte güzel haberlereeeeBen de perşembe
Valla ben bugün dayanamadım kaset test yaptım koca bir negatif. Bekle derim. Ama kanda çıkar mı bilemiyorumyarın kan versem diyorum çatlıcammm
kaset teste bende de silik çıktı predictor ile de test yaptım onda da silik çıktı.Valla ben bugün dayanamadım kaset test yaptım koca bir negatif. Bekle derim. Ama kanda çıkar mı bilemiyorum
Aaa onu atlamışım bende böbrek ağrısı yaşadım. Devam edecek zannettim ama bir gün sürdü geçtiAlla alla cok ilac kullaniyoruz diye mi acaba kuzum hic duymadim bobrek agrisi yasayan
Maalesef o duruma ben de üzülüyorum Ramazan ayının o kendine has havasını hep çok sevmişimdir. Yaşayamıyoruz pekbir torba ilaç kullanıyoruz oruç tutamıyoruz yıllardır bırakmazdım orucumu tutamıyorum.
Bende silik bile çıkmadıkaset teste bende de silik çıktı predictor ile de test yaptım onda da silik çıktı.
Çok şükür ki pozitif duyma kuzum boşverKızlarrr ne kadar zor degıl mı?Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Benim de persembeo zaman benim test günüm perşembe aynı gün test yaptırcak kimler var sayımızı bilelim
Evet bana da çok kızıyorlar takılmaz fazla birbirinizin kafasını karıştırıyorsunuz vsvs e bizi bizden başka gerçekten kimse anlamıyor ki.. erkende yapsak o testi buraya koşuyoruz destek alıyoruz geçte yapsak yine buraya.. söyleyenlerin tuzu kuru malesef canimKızlarrr ne kadar zor degıl mı?Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?