Erken gebelik testi daha mantıklı zaten. Taze embriyo transferi değilse tabii. Bir tek çatlatma iğnesi testte yanılma payı bırakabiliyor. Onun dışında progestandır, Estrofemdir, kan sulandırıcılar falan bhcg hormonuna hiçbir şey katmıyor.

Taze değildi canım ancak 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ondan zaten evde yapıp gerilmek istemedim . Sekiz günde ne kadar etkisi kalır hiç bilmiyorum

Ayy ben heycanlandim burda , vallahi tebrik ederim su gune kadar dayanmissin.. yapinca hemen haber ver

Ayy ben heycanlandim burda , vallahi tebrik ederim su gune kadar dayanmissin.. yapinca hemen haber ver
bütün gece gözümü kırpmadım resmen veririm canım sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama şu malum konu sekiz gün önce ovitrelle iğne yaptım. Bir tek endişem o. Kan testi olmadığı için yorumda yapamam ama bir umut olur belki çarşambaya dedim. İnşallah etkisi kalmamıştır

Mesajın bana umut olmuştu ki sonuna çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın canım çok emek veriyoruz bu yolda tek transfer miydi peki

Sağlıcakla ilerledim gebeliğin inşallah
İnşallahhh canım benim Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
briklerHayirli olsun.Allah tamamina erdirsin
Amin canım benim dualarım hepimizle
pozitirleri. Negatifler varsa onlarada bir sonrakinde şans dileyelim. Bir gün kavusacagiz evlatlarimiza gönülden inaniyorm. Bu arada evde değilim. Eve gittgimde ekleyecegim listeye miss gibi.
Allah razı olsun canım darısı sizlere tüm isteyenlere inşallah
Gozun aydin tatlimmm, kucagina aldigin gunlerde gelsin saglikla.. bugun guzel bir haberr ihtiyacimiz varda burda hepimizin
İnşallahhh canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah

Mesajın bana umut olmuştu ki sonuna çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın canım çok emek veriyoruz bu yolda tek transfer miydi peki
Yok 5. Gün çift transferdi keseyi gördük tek keseydi yolk keseside olusmustu.hersey yolundayken bir anda mahvoldu kader kısmet ilk tedavimdi.simdi regl olunca 2. Tedavim için bomba gibi dönücem yenidenumarım aynı şeyi yaşamam da

Ya zaten normal test gunune cok az kalmis, bence ignenin etkisi kalmamistir ya da cok azalmistir.. guzel haberlerini bekliyoruz heyecanlA

Allah esirgesin merak etme bomba gibi döneceksin benim tek embriyo sanırım 7. Günde çıkmaması normal

Ayy kuzum ağrılar bana göre iyiye işaret ben de ağrım olmadı diye kendimi yiyorum kıymetini bil inşallah tutunma belirtisidir. Şu çatlatma iğneleri ne kadar etki ediyor ortalama değer yazsalarmış ne güzel olurmuş. Ona göre çıkarım yapardık ya bizi çatlattı bu iğneler

Anladim canim tabi iste ben erken yaptim ozaman.. Gonopeptly icin dediler onu tabi..

Ya zaten normal test gunune cok az kalmis, bence ignenin etkisi kalmamistir ya da cok azalmistir.. guzel haberlerini bekliyoruz heyecanlA
İnşallah canım inşallah ben şimdi bugün de uyuyamam gece kalktığımda yapar atarım inşallah umut verici bir sonuç çıksın

Aynen kuzumda valla sabahtan beri sanki şimdi adet oldum galina diyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…