• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar yine ben geldim konuyu bölüp gitcem😂😂😂 bu dua hz zekeriyanın duasıymıs cocuk sahibi olmak icin. Ben her gün 100 defa okumaya basladım dünden beri bi de telefonuma duvar kağıdı yaptım gördükce de okuyorum bol bol, sizle de paylasmak istedim. Hersey O nun ol demesine bakıyor sonucta,bol duayla istemeye yaraşır bi şekilde isteyelim ki Rabbim ol desin bebişlerimize inşallah 🤲🏻
56BEC575-2F4D-4223-8F84-FE1FC06F5C02.jpeg

Benim transfer mayıs, mayıs topiklerine de bakıyorum ama oralar burask kadar aktif ve heyecanlı diil 😁
ben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))

Kızlaar yine ben geldim konuyu bölüp gitcem😂😂😂 bu dua hz zekeriyanın duasıymıs cocuk sahibi olmak icin. Ben her gün 100 defa okumaya basladım dünden beri bi de telefonuma duvar kağıdı yaptım gördükce de okuyorum bol bol, sizle de paylasmak istedim. Hersey O nun ol demesine bakıyor sonucta,bol duayla istemeye yaraşır bi şekilde isteyelim ki Rabbim ol desin bebişlerimize inşallah 🤲🏻Eki Görüntüle 2828840
Bir ayet daha var saffat süresi 100. Ayet
Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.

Merhaba hosgeldin cnm..insallah bol bol yumosun olur saglikla gelisirler canim 🙏
Amin hayırlısı bakalım geçen ay çağırıp baktı tekrardan yumurtalara toplamda 24-25 tane var dedi çok güzel dedi ilk baktığında da aşağı yukarı bu sayilardaydi bakalım yarın ne diyecek... Dizinde inşallah pozitiftir sağlıcakla gelsin bebisiniz🤲🤲🤲🤲

Amin hayırlısı bakalım geçen ay çağırıp baktı tekrardan yumurtalara toplamda 24-25 tane var dedi çok güzel dedi ilk baktığında da aşağı yukarı bu sayilardaydi bakalım yarın ne diyecek... Dizinde inşallah pozitiftir sağlıcakla gelsin bebisiniz🤲🤲🤲🤲
Ayyy 24-25 mi hay masallah🧿🧿🧿🤩🤩🤩
Kiz ben o sayıyı 1 yılda cikaramam :rolleyes: en az 6-7 blast gelir ordan elbet can olur kan olur içlerinden şanslı 1 2 3 u:rolleyes: Hadi bakalım heyecan basliyor🤩

Insallah canim insallah 🙏🙏🙏

Ayyy 24-25 mi hay masallah🧿🧿🧿🤩🤩🤩
Kiz ben o sayıyı 1 yılda cikaramam :rolleyes: en az 6-7 blast gelir ordan elbet can olur kan olur içlerinden şanslı 1 2 3 u:rolleyes: Hadi bakalım heyecan basliyor🤩

Insallah canim insallah 🙏🙏🙏
Çok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallaj 🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰

Çok umut oldun bana sabahtan beri her yere bakıyorum modum düştü birazcık ama şuan keyfim yerine geldi sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün insallaj 🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰
Niye modun düşüyor ki valla senin yerinde olsam havalı havalı gider gelirim :rolleyes:

Ben de 2 tanecik cikti oyle ezik buzuk gidip geldim yumurta kivrandirdi bizi biraz..bak o da oldu oldu olmadı elde avuçta ne yumurta kaldi ne para...olur hic üzme sevin bence sen:halay:

Niye modun düşüyor ki valla senin yerinde olsam havalı havalı gider gelirim :rolleyes:

Ben de 2 tanecik cikti oyle ezik buzuk gidip geldim yumurta kivrandirdi bizi biraz..bak o da oldu oldu olmadı elde avuçta ne yumurta kaldi ne para...olur hic üzme sevin bence sen:halay:
Olacak inşallah seninde duanı dileğini bütün tut dua saatine gelir o yüzden hep olumlu telkin et kendini🥰🥰🥰

ben ocak ayından beridir topiklerdeyim aynen bu topik gibisi yok burası aktif ve birbini güzel takip ediyor.benimde transfer günüm mayıs olacak ama burda kalırım herhalde :))
Ben de ocaktan beri buralardayım canım, herkescikler transfer oldu kaldım ben 😀 biz de takip edelim birbirimizi, aynı zamanda aynı şeyleri yaşadığın birilerinin olması güzel oluyor.. bu topikdeki anne adayları yakında hamilelik topiklerine transfer olurlar 🤓 darısı bize inşallah 😍

Kızlar merhaba bende nisanın sonunda 2. Denemeyi yapmayı düşünüyorum Pco’m 1.denemede kimyasal gebelik yaşadım geçtiğimiz Eylül ayında..şuan 2 tane dondurulmuş embriyom var 5. Gün blast embriyoydu a kaliteydi inşallah bu kez olur dualarda buluşalım 🤲🏻❤️ Benim gibi ilkinde kimyasal gebelik yaşayan var mı ?

Ben de ocaktan beri buralardayım canım, herkescikler transfer oldu kaldım ben 😀 biz de takip edelim birbirimizi, aynı zamanda aynı şeyleri yaşadığın birilerinin olması güzel oluyor.. bu topikdeki anne adayları yakında hamilelik topiklerine transfer olurlar 🤓 darısı bize inşallah 😍
ne zaman başlayacaksın transfer tedavine tahmini adet tarihin ne zaman

Back