• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenemi

Ben çok konuşan tarafım heralde iyi mi kötü mü canım senin için ,🤔🤔 çenem düşünce ohooo susamiyorum Kilya Kilya aysunayy aysunayy Brccck Brccck la maşallah bit bit konustukmu susmuyoruz😂😂
Beni etkileyen bir durum yok kuzum. Yazismak paylasmak dertlesmek icin burdayiz:) vakti olmayan zaten girmiyor, istemeyende okumaz. Ama burdaki tecrübeler çok cok degerli bence. Birebir ayni yoldan geçenlerle ayni duygulari yasayanlarla karsiliksiz dertleşiyoruz öğreniyoruz. Bu muhteşem birşey bence. 🚀 Ayrica hic tanimadigimiz birisi belki birimizin bilgisinden bisi ogrenecek ve fayda saglamis olacagiz. Ne güzel bir iyilik..

Cenemi

Ben çok konuşan tarafım heralde iyi mi kötü mü canım senin için ,🤔🤔 çenem düşünce ohooo susamiyorum Kilya Kilya aysunayy aysunayy Brccck Brccck la maşallah bit bit konustukmu susmuyoruz😂😂
Ne yapalım başka türlü geçmiyor 😬 bir de başka kimse anlamıyor ya sürecin içinde olanlar birbirini anlıyor 🙂

Beni etkileyen bir durum yok kuzum. Yazismak paylasmak dertlesmek icin burdayiz:) vakti olmayan zaten girmiyor, istemeyende okumaz. Ama burdaki tecrübeler çok cok degerli bence. Birebir ayni yoldan geçenlerle ayni duygulari yasayanlarla karsiliksiz dertleşiyoruz öğreniyoruz. Bu muhteşem birşey bence. 🚀 Ayrica hic tanimadigimiz birisi belki birimizin bilgisinden bisi ogrenecek ve fayda saglamis olacagiz. Ne güzel bir iyilik..
Valla ben burdan embryolog olup çıktım az daha devam edersem kadın dogumcu olurum tüp bebek umani olurum az kaldı

Sende iyi ki varsın valla bende soru sormaya kalkınca eşim tuvalete gidiyor oruç oruç biseyde yiyip içmediği halde bugun anladım sorularından bunaldigini ben hassasım diye biseyde diyemedi sorularımdan bıktın biliyorum bidaha sormucam dedim valla Allah ragzi olsun dedi.nerseyde aglicakti 😂 yemin ederim bezdirmisim
Hshahshahshshs 😅😅😅 sen çok yaşa yine güldürdün kuzum adamlar valla bıktı artık eşime bişi dediğimde hı evet diyip geciyor 😅😅 ayrıca evet biz gevezeler takimiyiz 😁😁

Hshahshahshshs 😅😅😅 sen çok yaşa yine güldürdün kuzum adamlar valla bıktı artık eşime bişi dediğimde hı evet diyip geciyor 😅😅 ayrıca evet biz gevezeler takimiyiz 😁😁
Valla kuzum al bugün test yaptım kafam da bu ton soru oluştu sormadan nasıl durayım yanii

Merhaba transferden 3 4 gün sonra öğle sonrası aşırı yorgunluk bitkinlik oluyor mu bende yoğunlukta oluyor akşamları kafamı kaldıramıyorum yemekten sonra uzanayım diyorum anında uyuyorum benim gibi olan var mı?
Ben öyleyim kuzum ve hatta bence tek belirtim de buydu 8 9 gibi gözlerim yanmaya başlıyor zor dayanıyorum bu saatlere 😅

Merhaba transferden 3 4 gün sonra öğle sonrası aşırı yorgunluk bitkinlik oluyor mu bende yoğunlukta oluyor akşamları kafamı kaldıramıyorum yemekten sonra uzanayım diyorum anında uyuyorum benim gibi olan var mı?
Ben maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzum 🤩 hayırlısı olsun

Back