Rahat birseyler giyin canim opudan ve transferden sonra.Tecrübeli arkadaşlar yarın opu islemim yapılacak yanımda götürmem gereken işlemden önce ve sonra yapmam gereken bisey var mı heyecandan gözümü kırpamıyorum
Aslında opu bu işin en basit yanıdır anestezi aldığımız için ama işte kendime anlatamıyorum bunu işlemden daha çok yumurta kısmından korkuyorum birde bana foto demediler sadece parfüm gibi kokulu şeyler olmasın koku istemiyoruz dediler niye ki acabaVesikalık 2 şer tane fotoğraf bide
Opudan sonra benim damla damla azıcık Bi lekelenmem olmuştu 5 gün sonra da regl olmuştum. Odaya geldikten 40 dk sonra yiyecek Bi şeyler getirdiler sonra da çıkış yaptık zaten biz. Böyle olmuştu kolay Bi şekilde bitip gidiyo
Kuzum 1.44 hiç düşük bir rakam değil ki endişe etmene hiç gerek yok bir altı değer rezerv azlığı sayılırEvet canım novafertilde olcak ben Fehim 11 amh 1.44 yumurta Rezervi azlığı var yumurta yoplanmayacak yada olmayacak diye gözüme uyku girmiyor sen memnunmusun ordan acaba canım işlem sonrasında ne kadar uzandın sonrasında eşim işe gidecekti ondan dolayı soruyorum kanama falan çok oldu mu sende
Ya ne güzel umut verdin banaaa Allah razı olsunKuzum 1.44 hiç düşük bir rakam değil ki endişe etmene hiç gerek yok bir altı değer rezerv azlığı sayılırinşallah güzel geçer kuzum rahatlamaya çalış
Tamam canım direk eşofmanla giderim en iyisi benRahat birseyler giyin canim opudan ve transferden sonra.
Kacinci gun embriyo transfer oldun canim. Ben bu forumda bu degerleri cok gordum saglikla ilerleyen. Aksi bir durum elbette olabilir maalesef. Yuksek degerdede var baska riskler.Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben.
Canim arkadaşımın 15 ile başladı 12.haftasibda masallahKimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben.
İnşallah bu kez de pozitif alırsın kuzum ama her şeyden öte sağlıkla ilerlesinMerhaba arkadaslar Nisan ayını görünce dahıl olmak istedım transverim Dün gercekleşti bende sonuc bekleyenlerdenim gerci benim 5.denemem gecen ayki deneme pozitif idi 7.haftada düsükle sonuclandı. Şimdi hem korku hem heyecan gün sayıyorum
Onlar ayarlıyorlar canim biraz erken çağırıyorlar bekleme falan da oluyor ya..tam o saatlerde çağırmıştı beni deOvitrelleden 34 saat sonra opu randevusu verdi doktorum burda herkes 36 saat yazmış sizin kaç saat sonra olmuştu opu işleminiz acaba
32-36 saat arası derler canım bu aralıkta oluyorOvitrelleden 34 saat sonra opu randevusu verdi doktorum burda herkes 36 saat yazmış sizin kaç saat sonra olmuştu opu işleminiz acaba
Canım seni işlemi yapacakları masaya yatırdıklarında soruyorlar çatlatma iğneni hangi gün kaçta vurmuştun diye teyit ediyorlar merak etmeBirde sizin yumurta toplama işleminiz kaç saat sonra oldu benim doktorum 34 saat sonra ya randevu verdi bana bazıları 36 saat olması lazım demiş e o zaman benim doktorum neden 34 dedi hiç anlamadım
Hayirli olsun transferiniz. Ara vermedinizmi pekiMerhaba arkadaslar Nisan ayını görünce dahıl olmak istedım transverim Dün gercekleşti bende sonuc bekleyenlerdenim gerci benim 5.denemem gecen ayki deneme pozitif idi 7.haftada düsükle sonuclandı. Şimdi hem korku hem heyecan gün sayıyorum
İnşallah öyle olur umarım herkesin son denemeleri olur herkes emgının karsılıgını alır beklemek okadar seyın ustune cok zorİnşallah bu kez de pozitif alırsın kuzum ama her şeyden öte sağlıkla ilerlesin
Canım 1.44 amh çok düşük diil. Benim 1.15’ti, 7 toplandı, 3’ü 5. Güne gitti, 2’si genden sağlam geldi.. opu’dan önceki muayenelerde kaç yumurtan olduğunu söylemedi mi doktorun? Zaten öyle bir sorun olsa bu döngü olmadı tekrar yapacağız derlerdi.. hiç endişelenme, minnoşların güzelce büyür inşallahEvet canım novafertilde olcak ben Fehim 11 amh 1.44 yumurta Rezervi azlığı var yumurta yoplanmayacak yada olmayacak diye gözüme uyku girmiyor sen memnunmusun ordan acaba canım işlem sonrasında ne kadar uzandın sonrasında eşim işe gidecekti ondan dolayı soruyorum kanama falan çok oldu mu sende
Dış gebelikte düzenli artış oluyor muKacinci gun embriyo transfer oldun canim. Ben bu forumda bu degerleri cok gordum saglikla ilerleyen. Aksi bir durum elbette olabilir maalesef. Yuksek degerdede var baska riskler.
Hatta şu örneği vereyim. Benim betam 2 ye katlaniyordu duzenli. En son olcturdugumde 20 bini geçmişti ama dis gebelik oldu
Bi arkadasiminki dusuk basladi ama sonra tutundu bebegi sımsıkı, dogum yaptı bebegi büyüdü. Onu seviyorm bende kendi bebeğim gibi
Demem o ki her gebelik kendi içinde özel, apayrı belirtiler sonuçlar barındırıyor. Bazı spesifik durumlar elbette var ama bazende doktorlar bile şaşırıyor. Sen şimdi duanı et rabbine sığın. Umarim saglikla ilerler gebeligin
Yaa tamamdirOnlar ayarlıyorlar canim biraz erken çağırıyorlar bekleme falan da oluyor ya..tam o saatlerde çağırmıştı beni de
Canım seni işlemi yapacakları masaya yatırdıklarında soruyorlar çatlatma iğneni hangi gün kaçta vurmuştun diye teyit ediyorlar merak etme
Burda sorduklarım bana sana yanlış uygulama yapıyorlar dikkat et bak doktorun yanlış yapiyo falan diye gözümü korkuttular32-36 saat arası derler canım bu aralıkta oluyor
Tesekkür ederim insallah.. Dr. Um bir adet donemı dınlendirdi sadece ekstra yeni ılaclar la devam edıyoruzHayirli olsun transferiniz. Ara vermedinizmi peki
Yok canım sadece güzel görünüyorlar dedi sayı söylemedi benim de vajinal muayenede canım çok aciyo aklıma gelmedi o arada sormakCanım 1.44 amh çok düşük diil. Benim 1.15’ti, 7 toplandı, 3’ü 5. Güne gitti, 2’si genden sağlam geldi.. opu’dan önceki muayenelerde kaç yumurtan olduğunu söylemedi mi doktorun? Zaten öyle bir sorun olsa bu döngü olmadı tekrar yapacağız derlerdi.. hiç endişelenme, minnoşların güzelce büyür inşallah
Aman kuzum güven çok önemli böyle tedirgin olarak bu süreci devam ettirmen çok yıpratıcı olur. Sen yine dikkatli ol sık sık sor hemşirene doktorlara. Yanlış anlamaları önlemek adına. İnşallah güzel olur her şeyYaa tamamdir
Burda sorduklarım bana sana yanlış uygulama yapıyorlar dikkat et bak doktorun yanlış yapiyo falan diye gözümü korkuttular