İnşallah canım inşallahHiç kötü olma kuzum gayet güzel çıkacak sonucun
Kuzum yarın kaçta randevunBen bekle derim 7 erken gibi ama bilemedim.
Aminnnn inşallah şu mübarek aylarda bende dua ediyorum herbirimize gıyabınızda.Çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Öğlen 1 de :)Kuzum yarın kaçta randevun
Daha önce belirti yaşadıysan şöyle diyeyim canım, benim şu an hamileliğim kesinleştiği halde günlerimin %80'i belirtisiz geçiyor. Yani sanki hiç hamile değilmişim gibi. Çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor kasıklarıma, o da yarım saat bile sürmeden gidiyor. Demem o ki, sürekli belirti olmaması normal.Teşekkür ederim canım daha önce yaşamıştım da ondan ne bileyim artık az kaldıkça gerginlik artmaya başladınick name in çok tatlı ya gofretlisüt sıcacık geliyor baktıkça
Bak gel 8.gun yapBen yapmamaya calisicam ama pek emin olamıyorum
Hadi bol şans sende bayaa bekledin süreci uzun sürdü, yarın herşeyi detaylı konuş aklında hiçbir soru kalmasın son konuşmalar olcakÖğlen 1 de :)
Hadi gizel haberlerle don cnm...Öğlen 1 de :)
Sabah testini at buraya kuzumHadi gizel haberlerle don cnm...
Sen dönerken ben de pozitif haberini vermis olurum insallahyani umarim
Devlette rica etseniz yaparlar trdavi gordugunuzu soyleyin bos yere para verme ona da canım ne kadr bilmiyorm amaŞubat’tan beri 3 kere verdim, transferde de isterlerse 4 olacak. Neyse sonu güzel olsun da daha fazlasını da veririz
Tamam mutlaka atacağım cnm az da olsa koyulasma varsa ya da siliklesme yoksa ümidim artacakSabah testini at buraya kuzum
Biz bilmiyorduk yani zaman da pek yoktu aman dedik tedavi olduğumuz yerde yaptiririz bi gittikki kisi basi 200 tl 400 verdik boşuna..gereksiz yereDevlette rica etseniz yaparlar trdavi gordugunuzu soyleyin bos yere para verme ona da canım ne kadr bilmiyorm ama
Sağ ol kuzum inşallah. Yani hayırlısı diyerek yola çıktık zaten her türlü sonuçta çok hırpalamamak gerek durumu. Test fobim var sanırımCanım çok az kaldı sonucu öğrenmene. Evet maalesef ortada 2 seçenek var. Ama olumlu ise bu günlerini stres ile geçirmen iyi olmaz. Az daha sabret stres olma lütfenKilya
İğnenin etkisi bugunkinide bu kadar koyulastirmazdi bence, ama yarın daha da emin olcaz inşallahTamam mutlaka atacağım cnm az da olsa koyulasma varsa ya da siliklesme yoksa ümidim artacak
Ah kuzum sağ olunDaha önce belirti yaşadıysan şöyle diyeyim canım, benim şu an hamileliğim kesinleştiği halde günlerimin %80'i belirtisiz geçiyor. Yani sanki hiç hamile değilmişim gibi. Çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor kasıklarıma, o da yarım saat bile sürmeden gidiyor. Demem o ki, sürekli belirti olmaması normal.
Evet canım soracağım bi dahakineDevlette rica etseniz yaparlar trdavi gordugunuzu soyleyin bos yere para verme ona da canım ne kadr bilmiyorm ama
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınBenim de hiç belirtim yok bu kez kimyasal olanda vardı ama Allah hayırlısını versin