Bak işte güzel konuşmuş zaten endişe etmene gerek yok kuzumYok canım sadece güzel görünüyorlar dedi sayı söylemedi benim de vajinal muayenede canım çok aciyo aklıma gelmedi o arada sormak
Insallah canım çok zormuş bu süreçleri yaşamak Allahim hepimizin kulaklarını doldursun inşallah tez vakitteBak işte güzel konuşmuş zaten endişe etmene gerek yok kuzum
Yarın erkenden gidip tekrar sorucam alınana kadar 1 saat geçer diyenler var o yüzden 34 saat demiştir de diyolar bakalım dualarınızda beni de eksik etmeyin olur muAman kuzum güven çok önemli böyle tedirgin olarak bu süreci devam ettirmen çok yıpratıcı olur. Sen yine dikkatli ol sık sık sor hemşirene doktorlara. Yanlış anlamaları önlemek adına. İnşallah güzel olur her şey
Evet benim maalesef öyle oldu. Bende tecrubesizdim kese mese haberim yok olaylardan. Hamileyim bi kac kez gittim doktora kese icin gün verdi gittim goremedi tekrar ayni seyler oldu. O esnada kanama oldu düşük dediler. Tabii dusuk falan olmadi. Seri beta takip yapalim dediler. O da duzenli olunca ve yeri tespit edilemeyince baya büyüdü benim minnak. Maalesef sonra belli olduki disgebelik.Dış gebelikte düzenli artış oluyor mu
Yumurtaların yeterli sayıda ve iyi görünüyor ki opu yapıyor şimdi, hiç endişelenme.. doktoruna güven, senin durumunu da ihtiyacın olan şeyide herkesten iyi o bilir.. burada bir çok tecrübeli arkadaş var, ama bu süreç herkesin şahsına özgü, herkesin tıbbi durumu hikayedi başka, onun için bazen burda yazanlara da çok takmamak lazım. Yarın ve sonrası günlerde güzel haberler alacaksın eminim. Moral önemliYok canım sadece güzel görünüyorlar dedi sayı söylemedi benim de vajinal muayenede canım çok aciyo aklıma gelmedi o arada sormak
Insallah canım güzel sonuçlar alırım da burdan yazarım inşallah desteğin için çok sağolYumurtaların yeterli sayıda ve iyi görünüyor ki opu yapıyor şimdi, hiç endişelenme.. doktoruna güven, senin durumunu da ihtiyacın olan şeyide herkesten iyi o bilir.. burada bir çok tecrübeli arkadaş var, ama bu süreç herkesin şahsına özgü, herkesin tıbbi durumu hikayedi başka, onun için bazen burda yazanlara da çok takmamak lazım. Yarın ve sonrası günlerde güzel haberler alacaksın eminim. Moral önemli
Kuzum zaten erken çağırırlar o standarttır. Rabbim yardımcın olsun.Yarın erkenden gidip tekrar sorucam alınana kadar 1 saat geçer diyenler var o yüzden 34 saat demiştir de diyolar bakalım dualarınızda beni de eksik etmeyin olur mu
Amin canım Rabbim razı olsunKuzum zaten erken çağırırlar o standarttır. Rabbim yardımcın olsun.
Yaaa hiç bilmiyordum böyle olacağınıEvet benim maalesef öyle oldu. Bende tecrubesizdim kese mese haberim yok olaylardan. Hamileyim bi kac kez gittim doktora kese icin gün verdi gittim goremedi tekrar ayni seyler oldu. O esnada kanama oldu düşük dediler. Tabii dusuk falan olmadi. Seri beta takip yapalim dediler. O da duzenli olunca ve yeri tespit edilemeyince baya büyüdü benim minnak. Maalesef sonra belli olduki disgebelik.
Baska bir dis gebeligimde ise kimyasal gibi artti değerim. Yani hicbiri birbirine benzemedi. Hepimize en sağlıklı hayirli olanindan hamilelik ve evlat diliyorum.Yaaa hiç bilmiyordum böyle olacağınıRabbim bu kez süreçlerinin sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Çok zor şeyler yaşıyoruz.
Bende novafertil Fuad Ali beyde yaptırdım cnmBende novafertile gidiyorum canım sen ne durumdasin
Kuzum benim oğlum 3. Gün embryosuydu 9. Günde yaptığımda 42 ydi betam.hic tedirgin olma kuzumKimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben.
Yaa memnun musun özellikle embriyologdan bende yumurta rezervi azlığı eşimde de gördüğü tedaviden kaynaklı spermleri azaldı o yüzden laboratuvar bizim için önemliBende novafertil Fuad Ali beyde yaptırdım cnm
Ben memmun kaldım 15 inde traanferim oldu cnm bekliyoruz sonucuYaa memnun musun özellikle embriyologdan bende yumurta rezervi azlığı eşimde de gördüğü tedaviden kaynaklı spermleri azaldı o yüzden laboratuvar bizim için önemli
Kuzum bende novafertile gidiyorum Fuad Ali beyeBende merak ediyorum kızlar ben Konya novafertil Ali sami Gürbüz
Sen takılma insanlara ben 8 de hastaneye gittim 10 A geliyordu işleme aldıklarındaYaa tamamdir
Burda sorduklarım bana sana yanlış uygulama yapıyorlar dikkat et bak doktorun yanlış yapiyo falan diye gözümü korkuttular
Yaaa inşallah pozitif tir canım sonucun hakkında hayırlısı olsun ilk bebeğin de mi tüp bebek canımBen memmun kaldım 15 inde traanferim oldu cnm bekliyoruz sonucu
Aaa o zaman geç olmasindansa daha iyidir o zamanSen takılma insanlara ben 8 de hastaneye gittim 10 A geliyordu işleme aldıklarında
Yok cnm ikinci ilki bursa acibadem şahin zeteroglunda yaptırdım artık şehir degistiridigmuz için konyada yaptırdık bunuYaaa inşallah pozitif tir canım sonucun hakkında hayırlısı olsun ilk bebeğin de mi tüp bebek canım