2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın erkenden gidip tekrar sorucam alınana kadar 1 saat geçer diyenler var o yüzden 34 saat demiştir de diyolar bakalım dualarınızda beni de eksik etmeyin olur mu

Dış gebelikte düzenli artış oluyor mu
Evet benim maalesef öyle oldu. Bende tecrubesizdim kese mese haberim yok olaylardan. Hamileyim bi kac kez gittim doktora kese icin gün verdi gittim goremedi tekrar ayni seyler oldu. O esnada kanama oldu düşük dediler. Tabii dusuk falan olmadi. Seri beta takip yapalim dediler. O da duzenli olunca ve yeri tespit edilemeyince baya büyüdü benim minnak. Maalesef sonra belli olduki disgebelik.

Yok canım sadece güzel görünüyorlar dedi sayı söylemedi benim de vajinal muayenede canım çok aciyo aklıma gelmedi o arada sormak
Yumurtaların yeterli sayıda ve iyi görünüyor ki opu yapıyor şimdi, hiç endişelenme.. doktoruna güven, senin durumunu da ihtiyacın olan şeyide herkesten iyi o bilir.. burada bir çok tecrübeli arkadaş var, ama bu süreç herkesin şahsına özgü, herkesin tıbbi durumu hikayedi başka, onun için bazen burda yazanlara da çok takmamak lazım. Yarın ve sonrası günlerde güzel haberler alacaksın eminim. Moral önemli

Insallah canım güzel sonuçlar alırım da burdan yazarım inşallah desteğin için çok sağol

Yaaa hiç bilmiyordum böyle olacağını Rabbim bu kez süreçlerinin sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Çok zor şeyler yaşıyoruz.

Cevaplarınızı teker teker okudum, çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz.
Yarın transferi olacak arkadaşlar, bence tüm bu sürecin en zor kısmı iğneler ve transfer günü idrarı tutmak.
Yarınki iş çok kolay, merak etmeyin. Hiçbir şey duymayacaksınız.

Bende novafertil Fuad Ali beyde yaptırdım cnm
Yaa memnun musun özellikle embriyologdan bende yumurta rezervi azlığı eşimde de gördüğü tedaviden kaynaklı spermleri azaldı o yüzden laboratuvar bizim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…