2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın kontrolüm var canım. 24 ünde yaparız trasferi diye düşünüyorum demişti ama muayene ettikten sonra karar verecek. Sen ne durumdasın ?
Benim de yarın yumurta toplama islemim yapılacak canım Bende fsh yüksekti o yüzden yumurta toplanamamasindan embriyo olmamasından çok çekiniyorum

Tecrübeli arkadaşlar yarın opu islemim yapılacak yanımda götürmem gereken işlemden önce ve sonra yapmam gereken bisey var mı heyecandan gözümü kırpamıyorum

Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben. 😔

Tecrübeli arkadaşlar yarın opu islemim yapılacak yanımda götürmem gereken işlemden önce ve sonra yapmam gereken bisey var mı heyecandan gözümü kırpamıyorum
Sakin ol canım uykunun kaçacağı hiçbir şey yok. Novafertilde yapılacak işlem değil mi ? Gidiyorsun giriş işlemlerinden sonra seni ve eşini odana çıkarıyorlar bi önlük veriyorlar iç çamaşırını çıkartıp onu giyiyorsun. Sıran gelince çağırıyorlar. O sedyeye yattıktan sonrası yok zaten hatırlamıyorsun. Yanına ekstra bir şey almana gerek yok yani olsa söylerlerdi zaten

Bir yedek iç çamaşırı, pet götürsen kafi canım. Bi de bence eşofman gibi kolay giyilebilecek Bi şey seç.

Benden evlilik cüzdanı da istemişlerdi evraklara eklemek için sanırım 🤷🏻‍♀️ senden istemedilerse gerek yok

Evet canım novafertilde olcak ben Fehim 11 amh 1.44 yumurta Rezervi azlığı var yumurta yoplanmayacak yada olmayacak diye gözüme uyku girmiyor sen memnunmusun ordan acaba canım işlem sonrasında ne kadar uzandın sonrasında eşim işe gidecekti ondan dolayı soruyorum kanama falan çok oldu mu sende

Bir yedek iç çamaşırı, pet götürsen kafi canım. Bi de bence eşofman gibi kolay giyilebilecek Bi şey seç.

Benden evlilik cüzdanı da istemişlerdi evraklara eklemek için sanırım 🤷🏻‍♀️ senden istemedilerse gerek yok
Evet canım evlilik cüzdanı dediler o zaman ben direk esofmanımla gideyim çok teşekkür ederim canım

Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben. 😔
Benimki 9. gün 34,5 çıkmıştı. (3. gün embriyosu). Doktorum 9. gün için güzel bir değer, gebelik başlamış dedi. Ama 2 gün sonra bir daha test ver, en az 2 katına çıkmış olmalı dedi. 3 katına çıkmıştı yani 100,2. Sonra 13. gün bir daha test ver dedi, o da 3 katından daha fazla idi yani 362,2. Sonra da 10 gün sonra ultrasona gel dedi. 23 Nisan tatil olduğu için ayın 24'ünü bekliyorum. 🤗

Demem o ki, baştaki değer değil önemli olan, iki gün sonraki artış oranı. Sen içini rahat tut ki bebiş de sağlıkla büyüsün 😻

Birde sizin yumurta toplama işleminiz kaç saat sonra oldu benim doktorum 34 saat sonra ya randevu verdi bana bazıları 36 saat olması lazım demiş e o zaman benim doktorum neden 34 dedi hiç anlamadım

Evet canım novafertilde olcak ben Fehim 11 amh 1.44 yumurta Rezervi azlığı var yumurta yoplanmayacak yada olmayacak diye gözüme uyku girmiyor sen memnunmusun ordan acaba canım işlem sonrasında ne kadar uzandın sonrasında eşim işe gidecekti ondan dolayı soruyorum kanama falan çok oldu mu sende
İnşallah gönlünce olsun da boşuna stres yapmışım dersin.İşlemden sonra çok az kanamam oldu. 1 saat falan dinlendim sonrasında anestezinin etkisi anca geçiyor zaten. Doktor geliyor bilgilendirmek için sonrasında çıkabilirsin istediğin zaman diyorlar

Evet canım evlilik cüzdanı dediler o zaman ben direk esofmanımla gideyim çok teşekkür ederim canım
Vesikalık 2 şer tane fotoğraf bide 😅

Opudan sonra benim damla damla azıcık Bi lekelenmem olmuştu 5 gün sonra da regl olmuştum. Odaya geldikten 40 dk sonra yiyecek Bi şeyler getirdiler sonra da çıkış yaptık zaten biz. Böyle olmuştu kolay Bi şekilde bitip gidiyo

İnşallah gönlünce olsun da boşuna stres yapmışım dersin.İşlemden sonra çok az kanamam oldu. 1 saat falan dinlendim sonrasında anestezinin etkisi anca geçiyor zaten. Doktor geliyor bilgilendirmek için sonrasında çıkabilirsin istediğin zaman diyorlar
Tesekkur ederim canım umarım öyle olur zaten stres baş düşmanı biliyorum ama yine de elimde değil resmen kalbim yerinden çıkacak

X