Canım sana yazmıştım ama alıntı yapmayı unutmuşumBende novafertile gidiyorum canım sen ne durumdasin
Moral bozmak yok insallah pozitif Allahın izniyleAh kuzum sağ olunOlumsuzsa da yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık. Takdir Allah’ın niye gerildim bilmiyorum. Az kaldı bakalım inşallah pozitiftir
Benim de yarın yumurta toplama islemim yapılacak canım Bende fsh yüksekti o yüzden yumurta toplanamamasindan embriyo olmamasından çok çekiniyorumYarın kontrolüm var canım. 24 ünde yaparız trasferi diye düşünüyorum demişti ama muayene ettikten sonra karar verecek. Sen ne durumdasın ?
İnşallah kuzumMoral bozmak yok insallah pozitif Allahın izniyle
10.gün 22 idi kuzum o yüzden senin kimyasal değil bence hem de 9.gün değerin buKimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
o zamanki Beta-HCG sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?
9.günde 40,61 biraz düşük sanki, korkmaya başladım ben.
Sakin ol canım uykunun kaçacağı hiçbir şey yok. Novafertilde yapılacak işlem değil mi ? Gidiyorsun giriş işlemlerinden sonra seni ve eşini odana çıkarıyorlar bi önlük veriyorlar iç çamaşırını çıkartıp onu giyiyorsun. Sıran gelince çağırıyorlar. O sedyeye yattıktan sonrası yok zaten hatırlamıyorsun. Yanına ekstra bir şey almana gerek yok yani olsa söylerlerdi zatenTecrübeli arkadaşlar yarın opu islemim yapılacak yanımda götürmem gereken işlemden önce ve sonra yapmam gereken bisey var mı heyecandan gözümü kırpamıyorum
Bir yedek iç çamaşırı, pet götürsen kafi canım. Bi de bence eşofman gibi kolay giyilebilecek Bi şey seç.Tecrübeli arkadaşlar yarın opu islemim yapılacak yanımda götürmem gereken işlemden önce ve sonra yapmam gereken bisey var mı heyecandan gözümü kırpamıyorum
Daha sonra tekrar baktırmış mıydın peki? 2 katına çıkmış mıydı? Hatırlıyor musun?10.gün 22 idi kuzum o yüzden senin kimyasal değil bence hem de 9.gün değerin bu
Evet canım evlilik cüzdanı dediler o zaman ben direk esofmanımla gideyim çok teşekkür ederim canımBir yedek iç çamaşırı, pet götürsen kafi canım. Bi de bence eşofman gibi kolay giyilebilecek Bi şey seç.
Benden evlilik cüzdanı da istemişlerdi evraklara eklemek için sanırımsenden istemedilerse gerek yok
Benimki 9. gün 34,5 çıkmıştı. (3. gün embriyosu). Doktorum 9. gün için güzel bir değer, gebelik başlamış dedi. Ama 2 gün sonra bir daha test ver, en az 2 katına çıkmış olmalı dedi. 3 katına çıkmıştı yani 100,2. Sonra 13. gün bir daha test ver dedi, o da 3 katından daha fazla idi yani 362,2. Sonra da 10 gün sonra ultrasona gel dedi. 23 Nisan tatil olduğu için ayın 24'ünü bekliyorum.Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,
Yok kuzum çıkmadı iki gün sonra tekrar baktırdım 19a düşmüştü artmadı ilaclari kullandigim haldeDaha sonra tekrar baktırmış mıydın peki? 2 katına çıkmış mıydı? Hatırlıyor musun?
İnşallah gönlünce olsun da boşuna stres yapmışım dersin.İşlemden sonra çok az kanamam oldu. 1 saat falan dinlendim sonrasında anestezinin etkisi anca geçiyor zaten. Doktor geliyor bilgilendirmek için sonrasında çıkabilirsin istediğin zaman diyorlarEvet canım novafertilde olcak ben Fehim 11 amh 1.44 yumurta Rezervi azlığı var yumurta yoplanmayacak yada olmayacak diye gözüme uyku girmiyor sen memnunmusun ordan acaba canım işlem sonrasında ne kadar uzandın sonrasında eşim işe gidecekti ondan dolayı soruyorum kanama falan çok oldu mu sende
Vesikalık 2 şer tane fotoğraf bideEvet canım evlilik cüzdanı dediler o zaman ben direk esofmanımla gideyim çok teşekkür ederim canım
Tesekkur ederim canım umarım öyle olur zaten stres baş düşmanı biliyorum ama yine de elimde değil resmen kalbim yerinden çıkacakİnşallah gönlünce olsun da boşuna stres yapmışım dersin.İşlemden sonra çok az kanamam oldu. 1 saat falan dinlendim sonrasında anestezinin etkisi anca geçiyor zaten. Doktor geliyor bilgilendirmek için sonrasında çıkabilirsin istediğin zaman diyorlar
126Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar,