2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Teşekkür ederim canım daha önce yaşamıştım da ondan ne bileyim artık az kaldıkça gerginlik artmaya başladı 😬 nick name in çok tatlı ya gofretlisüt sıcacık geliyor baktıkça 💞
Daha önce belirti yaşadıysan şöyle diyeyim canım, benim şu an hamileliğim kesinleştiği halde günlerimin %80'i belirtisiz geçiyor. Yani sanki hiç hamile değilmişim gibi. Çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor kasıklarıma, o da yarım saat bile sürmeden gidiyor. Demem o ki, sürekli belirti olmaması normal.

Canım çok az kaldı sonucu öğrenmene. Evet maalesef ortada 2 seçenek var. Ama olumlu ise bu günlerini stres ile geçirmen iyi olmaz. Az daha sabret stres olma lütfen Kilya Kilya
Sağ ol kuzum inşallah. Yani hayırlısı diyerek yola çıktık zaten her türlü sonuçta çok hırpalamamak gerek durumu. Test fobim var sanırım 😬

Daha önce belirti yaşadıysan şöyle diyeyim canım, benim şu an hamileliğim kesinleştiği halde günlerimin %80'i belirtisiz geçiyor. Yani sanki hiç hamile değilmişim gibi. Çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor kasıklarıma, o da yarım saat bile sürmeden gidiyor. Demem o ki, sürekli belirti olmaması normal.
Ah kuzum sağ olun 💕 Olumsuzsa da yapacak bir şey yok elimizden geleni yaptık. Takdir Allah’ın niye gerildim bilmiyorum. Az kaldı bakalım inşallah pozitiftir 🤲🏻

Yarın kontrolüm var canım. 24 ünde yaparız trasferi diye düşünüyorum demişti ama muayene ettikten sonra karar verecek. Sen ne durumdasın ?

X