İnşallah kabul ederler canımaynen bugün kuyruğa girip yaptırdım bir de inşallah hastane kabul eder olmazsa bir daha yaptırın diyor hem para hemde insan tedirgin oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kabul ederler canımaynen bugün kuyruğa girip yaptırdım bir de inşallah hastane kabul eder olmazsa bir daha yaptırın diyor hem para hemde insan tedirgin oluyor
Devlette semptom yoksa yapmıyorlar ben yaptıramadım valla2 gün içindeki sonucu istiyorlar canım. Bi de bu masraf geldi bu sene sanki azmış gibi verdiğimiz paralar.. devlette yaptırılmıyor heralde dimi
Saol tatlım, iyi oldu söylediğin, bakıcam bende burdaCikiyor canim biz 4.30 da verdik etmesi gün aksam 7 de cikti sonuc
Ben de yarin yapsam mi diye düşünüp duruyorumBeni coşturmav zaten coşmaya tek bir adım bekliyorum
Sağ ol kuzum güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallahcanım hiç belirti arama benim tuttuğu zaman hiç hissetmemiştim ilaçların etkileri bazen belirti gibi hissediliyor o yüzden rahat ol
Devlette semptom yoksa yapmıyorlar ben yaptıramadım valla
Aysunayy yaptırmış tatlım devlettr, belki yeni gelmiştir bu uygulama.. ben de soracağım transfer zamanı isterlerseCikiyor canim biz 4.30 da verdik etmesi gün aksam 7 de cikti sonuc
Amin kuzum amiin. Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın inşallahBenim de hiç belirtim yok bu kez kimyasal olanda vardı ama Allah hayırlısını versin
Yaptirdim canim yaptirdim ben once burda da yapmiyorlardi tanidik sokmak gerekiyordu araya ben yaptırmadım ama ozaman yaptıranlar öyle yaptiriyordu...simdi artik test cok her isteyene yapuyoruz dedilerAysunayy yaptırmış tatlım devlettr, belki yeni gelmiştir bu uygulama.. ben de soracağım transfer zamanı isterlerse
Belkide canım şansını dene tabi ben söyledim operasyon için isteniyor diyor asla yapamam dedi hatta belirti yoksaAysunayy yaptırmış tatlım devlettr, belki yeni gelmiştir bu uygulama.. ben de soracağım transfer zamanı isterlerse
Niye böyle oldum bilmiyorum ya bir anda. Kafam yine eskiye gitti. Pozitif gördüğümde ağrılardan kıvranır uykum gelir hapşırır göğüslerim ağrır, şişkinlik olurdu. Hiç biri yok şimdi düşündüm de her deneyim farklı olabiliyor diyorlar artık onunla teselli olup bakacağız kuzum. İnşallah pozitiftirCanim ozaman bendeki de negatif bak gercekten tek belirtim yok...
Kızlar hiç belirti filan yok bomboş hissediyorum Olmayabilir diyeceksiniz ama pozitif olanların geneli belirti yaşıyor. Negatif olanların geneli bir belirti yaşamıyor
O zaman aysunla bende hiçbir şey yok kuzum çünkü bizde hiç belirti olmadı sen biliyorsun öyle düşünme zamanın az kaldı senin stres yokkCanim ozaman bendeki de negatif bak gercekten tek belirtim yok...
Ekledim hoşgeldin canım G gofretlisutBeni de ekler misiniz bu arada listeye yaşım 29 6.gün tek embriyo transfer günü 12nisan sonuç günü 22 nisan
Kaçıncı gün yarınBen de yarin yapsam mi diye düşünüp duruyorum
7.gunKaçıncı gün yarın
Ben yapmamaya calisicam ama pek emin olamıyorum
Ayy inşallah hepimizin pozitif olur kuzum az kaldı diye böyle oldum sanırım sağ ol bebikimO zaman aysunla bende hiçbir şey yok kuzum çünkü bizde hiç belirti olmadı sen biliyorsun öyle düşünme zamanın az kaldı senin stres yokk
Ben bekle derim 7 erken gibi ama bilemedim.
Çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızEkledim hoşgeldin canım G gofretlisut
Canım çok az kaldı sonucu öğrenmene. Evet maalesef ortada 2 seçenek var. Ama olumlu ise bu günlerini stres ile geçirmen iyi olmaz. Az daha sabret stres olma lütfen KilyaNiye böyle oldum bilmiyorum ya bir anda. Kafam yine eskiye gitti. Pozitif gördüğümde ağrılardan kıvranır uykum gelir hapşırır göğüslerim ağrır, şişkinlik olurdu. Hiç biri yok şimdi düşündüm de her deneyim farklı olabiliyor diyorlar artık onunla teselli olup bakacağız kuzum. İnşallah pozitiftir
Zaman daraldikca stres artıyor, amin hepimizin inşallah kuzummmAyy inşallah hepimizin pozitif olur kuzum az kaldı diye böyle oldum sanırım sağ ol bebikim