2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ne bileyim yamulup mamulmasın şimdi dedim 😅 almış birkaç parça bana yeter kirli sepeti kalmamış varsa bakarım başka yerden dedi pazara gitti şimdi. Hurç almış geri gönderdim 😬 dedim benim için gerekli değil niye sadece dediğimi almıyorsun diye de kızdım 😂😅 bugün onun kızılma günü 😬
Yaa yazık adam yanında bişe daha almış 😂😂 yanına gönül alma hediyesi yapmış. Ohhhh adamı pazara da gönderdin 😂😂

Yaa yazık adam yanında bişe daha almış 😂😂 yanına gönül alma hediyesi yapmış. Ohhhh adamı pazara da gönderdin 😂😂
Bir çekmece hurcum var her biri bir çeşit ama olsun 😅 taşınırken ben hep hurçladım tekstil ürünlerini naylonladım ondan baya var ya yazık. Kapaklı olandan almış neyse onu göndermedim bebeto eşyaları için iyi olabilir dedim yatağımızın altına sığar ebatta idi. Onlarda yıkanmaz gerçi ya gönderse miydim 🤔 neyse gitti artık. Yavrum evde sebzem yok bu kızın sebze yemesi lazım yakında mööölerim 😅 gerçi ette var baya da neyse 😅

Bir çekmece hurcum var her biri bir çeşit ama olsun 😅 taşınırken ben hep hurçladım tekstil ürünlerini naylonladım ondan baya var ya yazık. Kapaklı olandan almış neyse onu göndermedim bebeto eşyaları için iyi olabilir dedim yatağımızın altına sığar ebatta idi. Onlarda yıkanmaz gerçi ya gönderse miydim 🤔 neyse gitti artık. Yavrum evde sebzem yok bu kızın sebze yemesi lazım yakında mööölerim 😅 gerçi ette var baya da neyse 😅
Yok onları ben çok şık buluyorum ay silersin nolcak bence gönderme. Ya et bende de var ama sebze hiç yok ve alamıyorum 😞
Eşim 101 den getiriyor ama domates salatalığı Yeşil taze sebze yok ki orda. Bi pazar bana da iyi olurdu

Ay ben daha kahvaltı yapmadım yapasım da yok.
çorbam hala ar çorba mı içsem bazen hiç canım bişe istemiyor ya da üşeniyorum

Evet evet temizleme pamugu 1 pk almistm 1 tane daha aldm😅valla hic o kadar yuruyemem ki esimde sabah gelir hayatta gitmez pazar tekrar nobetci nasipte yokmus ama baktm 22 sinde evde o bavulu kacırmamam lazim şokta😂
Bavul ne zaman geliyor şok a 22 sin de mi 🤭bari onu alayım😂😂😂😂

Kızlar ya bu gece sanki dersiniz eşim hamile sırtıma koyduğum yastığı almış bacak arama koyduğum yastığı da 😂 gece bir kalktım yastık arıyorum ohhh yayılmış yatağa dönemiyorum bile bacağını uzatmış yastıklara fosur fosur uyuyor minicik yer kalmış bana. Dedim dürt şunu sinirimi bozdu 😅 ben hamileliğin hiç bir nazını yaşayamayacak mıyım canım sıkıldı gece gece. Ne istediğim gibi çıkıyorum dışarı ne istediğimi yiyebiliyorum ne önüme bir tabak yemek koyan var bırak bari yastıklarım olsun 🥺 bu geceden itibaren kovuyorum 😂
Bende yanıma bir tane yastık alıyorum gece yatarken eşim diyor ki yastık üşümüyor demi rahatı yerinde 😂😂😂 tabi diyorum sen hiç merak etme hem ben hem yastığım gayet rahatız 😂 bende kalkıyorum bakıyorum eşim benden dolayı köşeye sinmiş yazığım geliyor 😂

Ben bazen durabiliyorum böyle ya. Siz her sabah üşenmiyomusunuz Bi de hep tek başıma 😑
Esim kahvaltisiz gitmez hic benim calisirkende yapar giderdik alıskanlık olmus 6 45 te basliyorum hazirlamaya beraber yapıyoruz gidiyor o tek kalsam üsenirim kendime hazırlamaya o yüzden hemen kalkıyorm sabah zaten ortalma 5 ten sonra uyanığım bari ise yarasn uyanık olmam😅

Labellaaa Labellaaa nurselek nurselek ya muhtesemsinizzz o kadar güldüm ki 😂😂hele o kadar seyin arasinda silikon maşayla kaşıgıda almıs😂😂valla tebrik ederim kızlar kesin bitmistir simdiye icimde kaldı gidemedm valla zaten herkes siz kadar alsa tamam😅😅
Kilya Kilya gecen alısverise gitmistik nasip bi baktim önümde pamuk duruyor bimde 1 pk kalmis nasıl sevjne sevine aldm anlatamam😂
Çok güzel havlu vardı teyze baktı bırakıcak gibi oldu pusuya yattım ama ay alıyım ya dedi aldı 🤣

Esim kahvaltisiz gitmez hic benim calisirkende yapar giderdik alıskanlık olmus 6 45 te basliyorum hazirlamaya beraber yapıyoruz gidiyor o tek kalsam üsenirim kendime hazırlamaya o yüzden hemen kalkıyorm sabah zaten ortalma 5 ten sonra uyanığım bari ise yarasn uyanık olmam😅
Hehh işte bak. Benim eşime ben hiç alıştıramadım yapsa kalkar beraber yaparız. Yok adam yapmıyo erken kalkınca ve bu çok kötü bişe

Yok onları ben çok şık buluyorum ay silersin nolcak bence gönderme. Ya et bende de var ama sebze hiç yok ve alamıyorum 😞
Eşim 101 den getiriyor ama domates salatalığı Yeşil taze sebze yok ki orda. Bi pazar bana da iyi olurdu
Artık gitti bir daha git diyemem kullanırım bir yerde silerim dediğin gibi dolap içi filan kullanırım artık bir şey olmaz. Valla pazar olmazsa zor taze sebze işi kuzum işinin bir arasına sıkıştırsın eşin

Hehh işte bak. Benim eşime ben hiç alıştıramadım yapsa kalkar beraber yaparız. Yok adam yapmıyo erken kalkınca ve bu çok kötü bişe
Yapsa sana da iyi olur aslında calisirken birimiz cay koyar birimiz ustunu giyerdi sonra ona toplatirdim ben giyinirdim simdi hepsi ustüme kaldi ben bu isi cok sevdim kredi olmasa 2 yıl direk ise gelme derdim rahatlık buymus diyo😂

Bende yanıma bir tane yastık alıyorum gece yatarken eşim diyor ki yastık üşümüyor demi rahatı yerinde 😂😂😂 tabi diyorum sen hiç merak etme hem ben hem yastığım gayet rahatız 😂 bende kalkıyorum bakıyorum eşim benden dolayı köşeye sinmiş yazığım geliyor 😂
Resmen var ya ayağını bir atmış yastığa bir kişi sığar o araya sinir oldum 😅 artık ayırıyoruz yatakları öyle karar verdik 😂

Resmen var ya ayağını bir atmış yastığa bir kişi sığar o araya sinir oldum 😅 artık ayırıyoruz yatakları öyle karar verdik 😂
Valla 2 gündür bende muzdaribim bu konudan yatacak yer bulamiyorum kendimi bu hafta ful gün aşırı cok yorulunca acaip derin uyuyor tekrar ise gidecek diye kıyamıyorumda ama olan bana oluyor horlama da cabası😅

Yapsa sana da iyi olur aslında calisirken birimiz cay koyar birimiz ustunu giyerdi sonra ona toplatirdim ben giyinirdim simdi hepsi ustüme kaldi ben bu isi cok sevdim kredi olmasa 2 yıl direk ise gelme derdim rahatlık buymus diyo😂
Hiç alışmamış. Uğraştım ama sonradan da kazanılmıyo sanırım. 😐 Yaa demek öyle alışmasın ozamn o d a yardım etmeye başlar zaten sana yakında ağırlaşıcan 😊

Artık gitti bir daha git diyemem kullanırım bir yerde silerim dediğin gibi dolap içi filan kullanırım artık bir şey olmaz. Valla pazar olmazsa zor taze sebze işi kuzum işinin bir arasına sıkıştırsın eşin
Aynen bak ben düzenlersem çekerim bir ara. Evet en iyisi pazar. İş yerinden biri bronşit olmuş raporlu paso full çekiyor eşim yaa. Sabah 8 akşam 9.canı çıktı bana da hiç yardımı olamıyor maalesef. Zaten 1 gün izni var onu da hep hastane işleriyle geçirmiş Oluyoruz. Üzülüyorum da ona ne bileyim ya😔

Hiç alışmamış. Uğraştım ama sonradan da kazanılmıyo sanırım. 😐 Yaa demek öyle alışmasın ozamn o d a yardım etmeye başlar zaten sana yakında ağırlaşıcan 😊
Eder etmek zorunda baska şansı yok😅haklisın alısmayınca zor napıcan olsun kendine hazırla güzelce sekerde aklindan cıktı ne güzel mis gibi yap kahvaltini

X