2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Her sokakta da bim var 😂
Ay yok ben bişe atmam daha buraya aslaa 😂😂😂 farklı yerlere gidiyor 😂
Kızz şaka maka vallahı yuruyemıyroum kuzu uykumun arasında dönerken bagırıyorum kendımı zorlayımcada tansıyon oynuyor baa ahrıaı tetıklıyor yoksa normalde ben yerınde duramayan bırıdım bosuna mı aglıyorum bem neden boyle oldum dıe 🤣

750 gram dedi 1 haftadan bisey olmazmış
Valla bana haftası ıle uyumlu dedı kuzu usg de de kendı hafyam yazıyordu ama sanırım karın ve kafa ölcümü ıle yapılıyor hafta belirleme ondandır
Bugunde 774 gr dedı bana 3 gun omce 660 dı masallah 3 gunde ıyı cıktı ya ölcum alırken bebegın durus pozisyonundan yada yıne kefırde basladım bıseyelr e ek olarak aldım onun farkıydı cıhaz olcumlerı yaroö saat sonrası bıle tutmaya bıloyormuş

📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Bu bir hatırlatma duyurusudur. Organizer alacaklar yarın alarmını kursun vakitlice mağazanın önünde olsun. Sonra yok efendim kalmamış yok efendim alamadım yok Bi daha gelsin yooook.🤣🤣 Hizmette hatırlatmada sınır yok koşun koşun alın
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Ben de onu bekliyorum ya bimin önünde geçip geçip durdum bugün ayırın dicektim ben hamileyim 😝 yarın 9da ordayım valla inşallah tek başıma olmam deli gibi ahaha 😅

🙂 Emin ol olmazsın. Ben de gidersem çok sıra olmasın diye dua edicem. Ezilirim falan millet canavar Bi değişik 🙄
Geçen gün annem kahve makinesi alıcaktı birine kapıda sıra vardı 3-5 kişi dedm anne kimse almaz kahve mak. Sakin sakin girelim 😅 annem ben hızlıca koşucam sen dikkat et çarpmasınlar dedi tmm dedim tek kahve mak. Alan kişi bizdik ahahah ay ne güldük annemle 😅😅😅

Geçen gün annem kahve makinesi alıcaktı birine kapıda sıra vardı 3-5 kişi dedm anne kimse almaz kahve mak. Sakin sakin girelim 😅 annem ben hızlıca koşucam sen dikkat et çarpmasınlar dedi tmm dedim tek kahve mak. Alan kişi bizdik ahahah ay ne güldük annemle 😅😅😅
Allah sizi 🤭 yok bazen çok oluyor. Demiştim benim eşim de 101 de. Der hep millet saldırgan diye bazen birbirlerine giriyolarmış 🤭

Bebişin odası halloluyor mu
Valla ona oek istedigim gibi birsey yapamıycam sanirım simdilik oraya bir yüklük yaptirdim yan tarafida dolap gibi bebise ayırdim dolap felan alacak gücüm kalmadi😂erken diyordum esime iyi ki besigi almisim da aradan cıkmıs anca elimi toplayinca dolabi felan alirim artik

Valla ona oek istedigim gibi birsey yapamıycam sanirım simdilik oraya bir yüklük yaptirdim yan tarafida dolap gibi bebise ayırdim dolap felan alacak gücüm kalmadi😂erken diyordum esime iyi ki besigi almisim da aradan cıkmıs anca elimi toplayinca dolabi felan alirim artik
Erken değilmiş dimi. İyiki aldım diyor insan. Çünkü bitmiyor ardı arkası kesilmiyor ihtiyacın. Olsun şimdi herşeyi düzenlice yapar yerleştirirsin. Benim daha oda yok ortada napcaz bilmiyorum

Erken değilmiş dimi. İyiki aldım diyor insan. Çünkü bitmiyor ardı arkası kesilmiyor ihtiyacın. Olsun şimdi herşeyi düzenlice yapar yerleştirirsin. Benim daha oda yok ortada napcaz bilmiyorum
Valla öyle bitmiyor ve hersey pahalı e insan da iyi seyler almak istiyor normal cocuk bekleyenler gibi degiliz ki zaten daha tedavi masrafiyla baslıyoruz ise hepsi ust uste biniyor tabi cok sükür haşa sikayet degil valla varsn bunun icin sıkışaym yani o ayrı da eksik bitmiyor dedigin gibi esim diyo ki cocuga alacak birseyin kaldı mı yok artk hicbirsey almıyorum bizim herseyimiz tam mı dogmusuz ddm😂

Valla öyle bitmiyor ve hersey pahalı e insan da iyi seyler almak istiyor normal cocuk bekleyenler gibi degiliz ki zaten daha tedavi masrafiyla baslıyoruz ise hepsi ust uste biniyor tabi cok sükür haşa sikayet degil valla varsn bunun icin sıkışaym yani o ayrı da eksik bitmiyor dedigin gibi esim diyo ki cocuga alacak birseyin kaldı mı yok artk hicbirsey almıyorum bizim herseyimiz tam mı dogmusuz ddm😂
Yaa 🤭 benim daha çok eksiğim var ama temelde olanlardan da. Biraz d aşu kafadayım. Sonradan fırsat yaratamam almaya ertelerim sonra d abunalırıö. Alacaksan bişeyler trendyoldan da şimdi alma tamam mı. 21 eylülde indirim var ozaman bakarsın

X