2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

En dogru kararı tabi kendin verirsin canım ikinin hamileligi de sorumluluguda cok fazla herseyi düsünmek gerek ama senin yerinde olsaydm cözülmüsken ikiside transfer olsun isterdim riske atmazdm galiba insallah hayırlısıyla cok güzel olacak

Oo kuzuu ben gunde kac devir oluyorum bı aglıyorum yazıyorum bı gülüyorum yazıyorum kocama kızıyorum aileme kızıyorum
Kii normaldede anlık cıkıslarımız oluyor bu durumda daha da hassas oluyoruz bazen farklı hassasıyet beklıyrouz keske bızım grup ıcın sey olsa dıyroum aslında aymı bolge de olsak sadece bi mekanda gorısebılsek yuzyuze ayy bem bıan gulerken bıan aglarım dersınız bu kız kafayı yemıs işte bana ney nasıl ıyı geliyorsa oyle yapmaya calısıyrm
Sen en deli sekılde kafayı taksanda aynısın gülüp gecıp sallasan da aynısın bebegım oyuzden sıkma canını

Yavrum o seni sömürür yine de aç kalmaz hiç üzülme. Her zaman çok iyi olamayız. Ailelere anlatmamak en iyisi boşver nasılsa geçici bir durum öyle düşün yarın bile unutmuş olacaksın belki. Öyle böyle inşallah sağlıkla doğuma girip çıkarız sonra yeni maceralar topla bakalım kendini

Vvaauuvv kuzu super yaa hayrunnisa85 ıle aynı gun mu
Bebegım bana kalırsa ikiz olsa yıne bakabilirsin tasıyabılırsin bak grupta lac kişi ikiz masallah cokta guzelller
Ama bu sefer tek koydurup olmadı pişmanlığı daha zor bak ben 2 koydurudm tek tuttu
Bende dr um bana 2 koycam dedıgınde vardır bı hayr dedım sessız kaldık ıyıkıde dıyroum sımdı pısman degılım

Eylül gitmeden sana minik fındık taneleri bıraksın hayırlı olsun kuzum. Valla aynı durumu bende yaşadım. Doktorum iki dedi ben çok tereddüt ettim beklemiyordum tek olacak diye şartlamıştım. Neyse dedim vardır hayır son dakika kabul ettim. Ama transfer esnasında bile doktora ben korkuyorum dedim riskleri neler filan doktor da ikisinin tutunma olasılığı yüzden 15 filan dedi. Hamileliği riskli ama olursada hayırlısı buymuş diyeceksin kısmet dedi. Yolladı o arada zaten Rabbim nasıl sağlıkla kavuşturacaksa öyle olsun diye dua ettim hep. Hamileliği zor bakımı da zor olacak ama belki bir daha hamile kalma imkanım olmayacaktı diyorum. Ailece karar vereceğiniz bir durum kuzum. Hayırlısı olsun inşallah Dediğin gibi olacağı varsa tekte bölünüyor.

Canım yalnız değilsin her evde oluyor demekki ben de bu süreçte çok sinir krizleri geçirdim sonra baktım düzeliyor hiçbişey olmamış gibi artık ağlamıyorum bile banane benim bebeğim var diyorum başka taraftan bakıyorum olaylara zaten geçiyor diyorum açıyorum bi oynak müzik dünya umrumda olmuyor

Ohhohhj

Hadi bakalımmm çok iyi
Bu konuda bişey söylemek aslında doğru olmaz en sağlıklı ve doğru kararı siz verirsiniz. Sonuçta hangi anlamda 2 tane istemediğini de düşünmen lazım. Riskleri ve sağlık anlamında mı her anlamda bakım gücü anlamında mı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kuzum banada doktor iki tane koydu biri tuttu o yüzden çok şükür diyorum iyi düşünüp taşın Allahın izniyle nasipte varsa olucak olan olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…