- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
aynenO kayınvalidesine kv diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenO kayınvalidesine kv diyo
Cıkıyor ama emojıye basıyorum olmıyorCevapla derken çıkması lazım yavrum önce üst üste üç nokta sonra emoji işareti
Ayu ewet yaa ama bem gıdıp alamam
Bu bir hatırlatma duyurusudur. Organizer alacaklar yarın alarmını kursun vakitlice mağazanın önünde olsun. Sonra yok efendim kalmamış yok efendim alamadım yok Bi daha gelsin yooook. Hizmette hatırlatmada sınır yok koşun koşun alın
Te allahım yarabbim yaaaaAyu ewet yaa ama bem gıdıp alamam
Oyle kuzu napimm en son markete ne zaman gıttım bilmiyorum yanımda kimse de yok sen fazla alıp bama kargolarsın heeTe allahım yarabbim yaaaa
Yaa bilmiyorum benim öyle oluyor yavrumCıkıyor ama emojıye basıyorum olmıyor
Keyifçiye bak Ben sabahın köründe biyerimi tuta tuta gitcem valla herşey ekonomi içinOyle kuzu napimm en son markete ne zaman gıttım bilmiyorum yanımda kimse de yok sen fazla alıp bama kargolarsın hee
Kızz me keyıfı asskk olaaa kocam işte kızda burda degıl tırnagı cekılecek yavrumun napayım alamazsam kalır kendım alamam da belkı işi cıkısı alırsa alır kalan olursaKeyifçiye bak Ben sabahın köründe biyerimi tuta tuta gitcem valla herşey ekonomi için
Bak benim kimsem de yok sen kocaya de ya da kıza de kız alsıngerçi çok ibtiyaçsa. Benim listemde olan bişey hasır gelmişken Allah nasip eder kuyruk olmaz ezilmezsem alazağumm
Yok yavrum benden cıkmıyooYaa bilmiyorum benim öyle oluyor yavrum
BİM’e yetişemezsen Ümraniye’de var o düzenleyicilerden canım.Kızz me keyıfı asskk olaaa kocam işte kızda burda degıl tırnagı cekılecek yavrumun napayım alamazsam kalır kendım alamam da belkı işi cıkısı alırsa alır kalan olursa
Geçmiş olsun canm. Ben de eşime dedim sabah beraber gidelim kalabalık olursa yanımda ol diye. Sabahçıyım mağazayı açıcam yarın dedi. İyi dedimKızz me keyıfı asskk olaaa kocam işte kızda burda degıl tırnagı cekılecek yavrumun napayım alamazsam kalır kendım alamam da belkı işi cıkısı alırsa alır kalan olursa
Kız İnternette de var zaten ben indirimli diye atmıştımBİM’e yetişemezsen Ümraniye’de var o düzenleyicilerden canım.
Sizin evden Medicana’ya yaklaşınca sol tarafta kalıyo canım.
Geçmiş olsun kızçene.
Sagol canısııı bal yaa bana hızır gıbı yetişıyorsun yavrum bugum sayende tahlıllerı gordum esimle gıttok dr işlerini hallettikBİM’e yetişemezsen Ümraniye’de var o düzenleyicilerden canım.
Sizin evden Medicana’ya yaklaşınca sol tarafta kalıyo canım.
Geçmiş olsun kızçene.
Sagolasın kuzumm olaun napalım bakalım nerden gelır kısmetımız bak benım arkadas da yazıp duruyor sımdı babyshower yapıcam sana ama aen gelemiyorsun bem hazırlık yapayım geleyım sende masa kurayım dıo ablalarında gelır dıo valla ona bıle hıc halim yokkGeçmiş olsun canm. Ben de eşime dedim sabah beraber gidelim kalabalık olursa yanımda ol diye. Sabahçıyım mağazayı açıcam yarın dedi. İyi dedim
Bim kadar indirimli değil burda ama internettekilere göre daha uygun.Kız İnternette de var zaten ben indirimli diye atmıştım
Babyshower yapıyolar sana ve gidemiyorsun. Sen de Bi alemsin valla ne diyeceğimi bilemiyorumSagolasın kuzumm olaun napalım bakalım nerden gelır kısmetımız bak benım arkadas da yazıp duruyor sımdı babyshower yapıcam sana ama aen gelemiyorsun bem hazırlık yapayım geleyım sende masa kurayım dıo ablalarında gelır dıo valla ona bıle hıc halim yokk
Muhakkak. Yok kadın zaten Bime gidemem diyor. Ümraniyeye hiç gidemezBim kadar indirimli değil burda ama internettekilere göre daha uygun.
Bir de internette muadilleri var, poşet gibi.
Onun için bakıp almak en iyisi.
Gıdemıyorum dıe bana gelıp kurcakmıs masayı o bıle gozumde buyuyor vallahıBabyshower yapıyolar sana ve gidemiyorsun. Sen de Bi alemsin valla ne diyeceğimi bilemiyorum