2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ne diyim yavrum Allah yardımcın olsun o vakit😞 bişe daha sorcam ama yanlış anla anlama. Ben de Tüp bebeğe başlayalı bıçak gibi bıraktığım için anlayabilirim seni. Kullanıyomusun günlük sigara🥺
Çünkü o çarpıntı ve tansiyonu tetikliyor kardiyolojik etkileri çok fazla acaba diyorum ondan sebep mi
Dün 2 tane aldım oda kendımı şoklamak icin ıste o ıyı gelır o rahatlatır felan dıe dıe 🥺

Yok görünmüyor. E nabızda ben hiçbişe göremiyorum zaten gebeliğimi bile 🙄
Bak sımdı mesela tansıyon ılacı mınoset yarım fıncan kahve soda ya yarım lımon derken
10.3
7.8
Nabzım da 96 düşüş göstermeye baslamış kuzu
Zaten esım de evde bugun yıllardır alısmıs adam ve cocuklar
Ben boyle olunca kızım bıle dıo anne aana 3 u 1 arada yapayım mı ney onlar
Kahve agrı kesıcı sodaya lımon 🙈bılmıyorum kendımı bu rutıne mı alıstırdım psılolojık mı yoksa gercekten stresten sıkımtı yasıyorum da bana ıyı gelen mı bunlar
Ama cogalamdan nasıl bas edebılırım derken kendımı bu sekılde avutuyorum sanırım 🥴

Bak sımdı mesela tansıyon ılacı mınoset yarım fıncan kahve soda ya yarım lımon derken
10.3
7.8
Nabzım da 96 düşüş göstermeye baslamış kuzu
Zaten esım de evde bugun yıllardır alısmıs adam ve cocuklar
Ben boyle olunca kızım bıle dıo anne aana 3 u 1 arada yapayım mı ney onlar
Kahve agrı kesıcı sodaya lımon 🙈bılmıyorum kendımı bu rutıne mı alıstırdım psılolojık mı yoksa gercekten stresten sıkımtı yasıyorum da bana ıyı gelen mı bunlar
Ama cogalamdan nasıl bas edebılırım derken kendımı bu sekılde avutuyorum sanırım 🥴
Allah seni yaa bildiğin rutinin olmuş artık dediğin gibi belki de psikolojik. Neyse iyi ol da sen Allah esirgesin

Allah seni yaa bildiğin rutinin olmuş artık dediğin gibi belki de psikolojik. Neyse iyi ol da sen Allah esirgesin
Ahh sagol kuzum ama buradakı konustuklarımızdan bıraz bıraz bazınseylerdem kendımı soyıtluyorum dıkkate alıyorum canım cok tesekkur ederım
Mesela Labellaaa Labellaaa den esinlenerek avokado yu aldım olgunlassın tekeardan yemeyi denıcem
Sendem de Kilya Kilya dan da konustuklarımız hep kulağıma küpe canım arkadaslarım 🥰🤲

Ahh sagol kuzum ama buradakı konustuklarımızdan bıraz bıraz bazınseylerdem kendımı soyıtluyorum dıkkate alıyorum canım cok tesekkur ederım
Mesela Labellaaa Labellaaa den esinlenerek avokado yu aldım olgunlassın tekeardan yemeyi denıcem
Sendem de Kilya Kilya dan da konustuklarımız hep kulağıma küpe canım arkadaslarım 🥰🤲
Ne demek canım iyi ol da. Kese kağıda ya da fırın kağıdına sar da avakadoyu çabuk olgunlaşsın

11.5
8.2 bem bu sebeple alfamed alıyorum
Kendı degerlerım
Buyuk ya 8. Ya 9
Kucuk ya 5. Ya 6
Fazlası boyle yapıyor
Düsün benım normalde 8.9 ken
Kücük tansıyonum 8 olunca basıma vuruyor
Aynen ben de öyleyim kuzum. Normalim 10/6 çıkınca beynim uğulduyor. İki gündür fenalardayım. İş yerinde patronla atıştık çok sinirlerimi bozdu ağlattı öküz. Altüst oldum sabah tahlile gittim bakalım nasıl çıkacak bu kadar moral bozukluğuyla.

Estf. yavrum benim inşallah çok güzel olsun her şey. İşte ufak tefek ne yapabiliriz diye düşünüyoruz hep birlikte.

X