Evet öyle oldu ama üç gündür filan ben baya kıstım bir de sabah tartısı oldu ya sanırım o etkiledi. Kız günde toplamda bir dilim ekmek yedim o da sabahAaa evdekinden 2 kilo az mı gösterdi ya i diyetisyendeki
Yok ya sakın kendi kilonla bebeklere yetip yetememyi değerlendirme. Söylüyorlar zaten.bebelerin gramları normal mi hafyalarıyla uyumlu mu. Herhangi Bi kan değerinde de eksiklik yoksa skaın ola üzülme. Şimdi ben aldığım kilo derdime değil ama kanım demirim düşük e mg düşük çocuklara eksik olan şeyler bunlar diye buna üzülüyorum açıkçası. Vallahi delirmeden doğuralım şu bebeleri
Faydalarını oku bakayım attımm o zman seversinYaa biri bana şu sevimsiz meyveyi sevdirsin
Öyle tabii bebeğin potansiyeli ile ilgili bir durum ama büyük çoğunluğa bakınca maalesef ki durum bu. İkiz gebelerin olduğu grupları takip ediyorum istatistik çıkarıyorum kendimce 36 dan önce doğurupta hiç kuvöz görmeyen nerdeyse yok kuzum. O kuzular şanslı imiş. Bir de bakıyorum kızlar daha dirayetli. Daha az kalıyor daha hızlı toparlıyor. Bu da yine benim teorimÇok haklısın aslında. Ne diyeyim ki. Ama şartlama kendini bak valla ben neye şaşırdım biliyomusun talip ettiğim Bi ikiz. Vaktiyle serklajı da yapıldı gebelik diyabeti de vardı. 33 de suyu geldi doğurdu. Ve hastanede ya 2 ya 3 gün kaldılar sonra çıktılar ki o da küvözde değil sarılık takibi için yanında. Nasıl şaşırdım. Yani hiç belli olmayabiliyor biliyomusun
Tamm cokk faydalı ama em sevımlı nasıl yiyebilirimFaydalarını oku bakayım attımm o zman seversinne kdar severek yediğimi tahmin edemezsin varya anlatamammm eskiden böyle marketten alıyordum 5-6 tane genelde 10 tane alırım anca olgunlaşıyo diye kasiyer şey demişti yalnız tane fiyatı kg değil ben böyle biliyorum tabiki ya nasıl yiyorsunuz flan kasada kadınlar soruyodu hep
Hamilelikte avokado tüketmenin faydaları nelerdir?
Avokado yaklaşık 20 farklı vitamin ve minerale ev sahipliği yaptığı biliniyor. Durum böyle olunca hamilelikte avokado tüketmenin faydaları saymakla bitmiyor....www.posta.com.tr
2 küsür kilo azmı anlamadım. Bence gayet de iyi. Kız ben avcum kadar bebeler gördüm öyle Bi toparlıyolar kiii.Ewet bebeklerı kılosu ıyıydı ama her bırıde 2 kusur kıloda ydı kuzu
Bende muz yemeyı kabızlıktan kefır ıcmeyı multıvıtamını bırakmıstım hepsine tekrar mrb dedım bemı kım gorse sen erken dogruurusun dıo korkuyorum bebegım eksık gelısmeden olmasından da kucuk dogar bagısıklıgı düşük olur dıe sabah ları yurmuta haslamayı cok tercıh etmıyordum arada alıyordum dr dan berı en az 2 yumurta haslıyorum
Kızarmış ekmek üstüne yumurtayla koyup baharatlayıp ye bence üstüne limon peynir kaşar derken tadını almazsn tadı cevize benziyo ya benceTamm cokk faydalı ama em sevımlı nasıl yiyebilirim
Ben o teorini çok güzel destekleyeceğim şimdi. Doktorla konulurken Bi muayenede. Kız geriden geliyor ya kilo olarak. Hocam ya dedim Bn YB dayken de hep kızlar gerideydi niye öyle oluyo dedim. Evet öyle ama hangisi daha hızlı toparlıyor dedi. Kesinlikle kız. Sayısız ikiz diyebilirim ki sana kız oğlana yetişti kızı çıkardık oğlan kaldı. Çok güçlü kızlar çok canavar gerçektenÖyle tabii bebeğin potansiyeli ile ilgili bir durum ama büyük çoğunluğa bakınca maalesef ki durum bu. İkiz gebelerin olduğu grupları takip ediyorum istatistik çıkarıyorum kendimce 36 dan önce doğurupta hiç kuvöz görmeyen nerdeyse yok kuzum. O kuzular şanslı imiş. Bir de bakıyorum kızlar daha dirayetli. Daha az kalıyor daha hızlı toparlıyor. Bu da yine benim teorimerkeklerin kuvöze girme oranı daha çok
İşte onun bebeklerın 33 haftasında cok iyiydi 2 kusur kılo tatlım benım korkum ben o kadar besleyemezsem dıe2 küsür kilo azmı anlamadım. Bence gayet de iyi. Kız ben avcum kadar bebeler gördüm öyle Bi toparlıyolar kiii.
Hayır sen de vitaminlerini ihmal etme neler var onun içinde kafana göre bırakma bak o yanlış bişe. Kefir ve muz birbirini destekler zate. Biri bağırsak hareketini yavaşlatır biri arttırır. Kullan. Bi gün haşlama yediysen Bi gün omlet yap. Yeşillik de tüket bak ben hiç yeşillik tüketmiyorum biraz onun ceremelerini çekiyo olabilirim
Çok haklısın aslında. Ne diyeyim ki. Ama şartlama kendini bak valla ben neye şaşırdım biliyomusun talip ettiğim Bi ikiz. Vaktiyle serklajı da yapıldı gebelik diyabeti de vardı. 33 de suyu geldi doğurdu. Ve hastanede ya 2 ya 3 gün kaldılar sonra çıktılar ki o da küvözde değil sarılık takibi için yanında. Nasıl şaşırdım. Yani hiç belli olmayabiliyor biliyomusun
Ben aşığım avokadoya ama yok yok yokkk. Kaşıklayarak yiyordum ikiye bölüp. Dediğin gibi eskiden çok alırdım. Şimdi hem pahalı hem de aldığın olgunlaşmıyoFaydalarını oku bakayım attımm o zman seversinne kdar severek yediğimi tahmin edemezsin varya anlatamammm eskiden böyle marketten alıyordum 5-6 tane genelde 10 tane alırım anca olgunlaşıyo diye kasiyer şey demişti yalnız tane fiyatı kg değil ben böyle biliyorum tabiki ya nasıl yiyorsunuz flan kasada kadınlar soruyodu hep
Hamilelikte avokado tüketmenin faydaları nelerdir?
Avokado yaklaşık 20 farklı vitamin ve minerale ev sahipliği yaptığı biliniyor. Durum böyle olunca hamilelikte avokado tüketmenin faydaları saymakla bitmiyor....www.posta.com.tr
Ahhh bunu sem mı yıyorsun bebek ohh yarasın insallahh yiyebilirim ama ılk sevmeye calısırken bu bana karısık gelebılırKızarmış ekmek üstüne yumurtayla koyup baharatlayıp ye bence üstüne limon peynir kaşar derken tadını almazsn tadı cevize benziyo ya bence
Halledersin inşallah sağlıklı kaliteli beslenmeye kay sen birazİşte onun bebeklerın 33 haftasında cok iyiydi 2 kusur kılo tatlım benım korkum ben o kadar besleyemezsem dıe
Herhalde bende bıraz rahatlık oldu kafama gore bısey olmaz yeter cok ılac alıyorum dıe bırakmıstım işte... Bakalım bıraz daha dıkkat etmeye calısayım sonrası ne olcak
Halledersin inşallah sağlıklı kaliteli beslenmeye kay sen biraz
Amiiiin amin kuzum inşallahBen o teorini çok güzel destekleyeceğim şimdi. Doktorla konulurken Bi muayenede. Kız geriden geliyor ya kilo olarak. Hocam ya dedim Bn YB dayken de hep kızlar gerideydi niye öyle oluyo dedim. Evet öyle ama hangisi daha hızlı toparlıyor dedi. Kesinlikle kız. Sayısız ikiz diyebilirim ki sana kız oğlana yetişti kızı çıkardık oğlan kaldı. Çok güçlü kızlar çok canavar gerçekten
Allahım inşallah gene de biz de sadece gözetim ve kilo düşüklüğü ile gönderelim küvöze başka dertler olmasın da i. Çabucak da alalım
Ay o dönemlerde önce bizler doğuracağız kilyaaa patır patırAmiiiin amin kuzum inşallahKızların uyun kabiliyeti yüksek erkeklerin nasıl olduğu doğuştan belli uyumsuzlar benim erkek kardeşim 40 haftalık doğdu bir hafta kaldı mesela yine de. O gerçekten belli olmuyor ama işte istisnalar bunlar. Ne kadar vakitli o kadar iyi. Doktor 36 yı zorlamaya çalışacağız dedi bana öyle olursa iyi olur dedi. İnşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler
İnşallah kuzum inşallahAy o dönemlerde önce bizler doğuracağız kilyaaa patır patır
Ben de bir grmını ziyan etmem kabuktaBen aşığım avokadoya ama yok yok yokkk. Kaşıklayarak yiyordum ikiye bölüp. Dediğin gibi eskiden çok alırdım. Şimdi hem pahalı hem de aldığın olgunlaşmıyo
İnterntten buldm ama böyle de yiyorum bazen her türlü yerimAhhh bunu sem mı yıyorsun bebek ohh yarasın insallahh yiyebilirim ama ılk sevmeye calısırken bu bana karısık gelebılır
Yok Bi de bu dönemde de sıkıntı yaşayacağımızı bildiğimiz halde hazırlıklı olamamışız psikolojik olarakİnşallah kuzum inşallahBen sıkıntılar baş gösterdikçe korkmaya başladım Hani transfer sonrası psikolojisine girdim maalesef korkularım arttı. Rabbim sağlıkla doğurmayı kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza
Aa ben de etmezdim eyy gidi yerdim Bi zmanlarBen de bir grmını ziyan etmem kabuktavallahi çok pahalı ama napayım attgım sayfadaki çok iyi hemen olgunlaştı hepsi