2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Evet öyle oldu ama üç gündür filan ben baya kıstım bir de sabah tartısı oldu ya sanırım o etkiledi. Kız günde toplamda bir dilim ekmek yedim o da sabah meyve bir tane yedim mesela öyle demek ki çok kısmışım ondan öyle çıktı. Bana magnezyum filan bakılmadı hiç sadece kan, bulaşıcı hastalıklar, pıhtılaşma, şeker ve karaciğer, üre, tsh bakıldı canım şeker dışında doktor bir şey demedi. Kanda bir iki değer düşüktü ama normal dedi yani sizin doktorlarınız sıkıntı olarak görmüş onu da anlamadım wbc filan normal ama senin hgb hct biraz düşük ve gebelerde biraz düşük olması normalmiş. Öncesinde d vitaminim azdı potasyum azdı biraz gerisinde sıkıntı yoktu. Ama yani d hep azdı yine de doktorum ikinci yarının ortasında d takviyesini uygun gördü bazı doktorlar başlarda karşı imiş nedenini bilmiyorum doktor ısrarla vermeyince merak edip araştırmıştım öyle yazıyordu.

Yaa biri bana şu sevimsiz meyveyi sevdirsin
Faydalarını oku bakayım attımm o zman seversin ne kdar severek yediğimi tahmin edemezsin varya anlatamammm eskiden böyle marketten alıyordum 5-6 tane genelde 10 tane alırım anca olgunlaşıyo diye kasiyer şey demişti yalnız tane fiyatı kg değil ben böyle biliyorum tabiki ya nasıl yiyorsunuz flan kasada kadınlar soruyodu hep

Öyle tabii bebeğin potansiyeli ile ilgili bir durum ama büyük çoğunluğa bakınca maalesef ki durum bu. İkiz gebelerin olduğu grupları takip ediyorum istatistik çıkarıyorum kendimce 36 dan önce doğurupta hiç kuvöz görmeyen nerdeyse yok kuzum. O kuzular şanslı imiş. Bir de bakıyorum kızlar daha dirayetli. Daha az kalıyor daha hızlı toparlıyor. Bu da yine benim teorim erkeklerin kuvöze girme oranı daha çok

Tamm cokk faydalı ama em sevımlı nasıl yiyebilirim

2 küsür kilo azmı anlamadım. Bence gayet de iyi. Kız ben avcum kadar bebeler gördüm öyle Bi toparlıyolar kiii.
Hayır sen de vitaminlerini ihmal etme neler var onun içinde kafana göre bırakma bak o yanlış bişe. Kefir ve muz birbirini destekler zate. Biri bağırsak hareketini yavaşlatır biri arttırır. Kullan. Bi gün haşlama yediysen Bi gün omlet yap. Yeşillik de tüket bak ben hiç yeşillik tüketmiyorum biraz onun ceremelerini çekiyo olabilirim

Ben o teorini çok güzel destekleyeceğim şimdi. Doktorla konulurken Bi muayenede. Kız geriden geliyor ya kilo olarak. Hocam ya dedim Bn YB dayken de hep kızlar gerideydi niye öyle oluyo dedim. Evet öyle ama hangisi daha hızlı toparlıyor dedi. Kesinlikle kız. Sayısız ikiz diyebilirim ki sana kız oğlana yetişti kızı çıkardık oğlan kaldı. Çok güçlü kızlar çok canavar gerçekten
Allahım inşallah gene de biz de sadece gözetim ve kilo düşüklüğü ile gönderelim küvöze başka dertler olmasın da i. Çabucak da alalım

İşte onun bebeklerın 33 haftasında cok iyiydi 2 kusur kılo tatlım benım korkum ben o kadar besleyemezsem dıe
Herhalde bende bıraz rahatlık oldu kafama gore bısey olmaz yeter cok ılac alıyorum dıe bırakmıstım işte... Bakalım bıraz daha dıkkat etmeye calısayım sonrası ne olcak

Mesela böyle gebelerde farklı parametreler doktor neden gözünü korkutmuş bilmiyorum gerçi hani Demir filan çok mı düşük bilmiyorum da. Benimde öyle yani günde tek ilaç alıyorum ve doktor hiç sorun yapmadı.

Ben aşığım avokadoya ama yok yok yokkk. Kaşıklayarak yiyordum ikiye bölüp. Dediğin gibi eskiden çok alırdım. Şimdi hem pahalı hem de aldığın olgunlaşmıyo

Halledersin inşallah sağlıklı kaliteli beslenmeye kay sen biraz

Amiiiin amin kuzum inşallah Kızların uyun kabiliyeti yüksek erkeklerin nasıl olduğu doğuştan belli uyumsuzlar benim erkek kardeşim 40 haftalık doğdu bir hafta kaldı mesela yine de. O gerçekten belli olmuyor ama işte istisnalar bunlar. Ne kadar vakitli o kadar iyi. Doktor 36 yı zorlamaya çalışacağız dedi bana öyle olursa iyi olur dedi. İnşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler

Ay o dönemlerde önce bizler doğuracağız kilyaaa patır patır

Ay o dönemlerde önce bizler doğuracağız kilyaaa patır patır
İnşallah kuzum inşallah Ben sıkıntılar baş gösterdikçe korkmaya başladım Hani transfer sonrası psikolojisine girdim maalesef korkularım arttı. Rabbim sağlıkla doğurmayı kavuşmayı nasip etsin kuzularımıza

Yok Bi de bu dönemde de sıkıntı yaşayacağımızı bildiğimiz halde hazırlıklı olamamışız psikolojik olarak bişeye hemen yelkenler fora. Amin yavrum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…