2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bir de 2 gün kırmızı+iki gün tavuk+bir gün balık+2 gün bakliyat en ideali dedi ama tavuk yiyemiyorum bir gün bakliyata bir gün kırmızı ete kaydırırım sanırım. Yine sizinle paylaşayım dedim hani şekerden bağımsız gebelikte en ideali dediği için.

Yok Bi de bu dönemde de sıkıntı yaşayacağımızı bildiğimiz halde hazırlıklı olamamışız psikolojik olarak bişeye hemen yelkenler fora. Amin yavrum inşallah
Aynen öyle çok görüyordum sorunlar yaşayanda insan başına gelmedikçe hazırlıklı olmuyor sanırım hemen psikolojik olarak çöktüm mesela. İnşallah bebeler sağlıklı gelişir de o en iyi gelen şey olur

Zor işler yaa akşam ben 1 dilim ekmek yedim bulgur pilavı da yedim 200 gördüm yine insanın hakikaten morali bozuluyor düşünemedim o 1 dilimi de yememek gerektiğini

Aa ben de etmezdim eyy gidi yerdim Bi zmanlar
O sayfaya önce attığında bakmıştım heralde ben normal manav marketten daha pahalı ama snaırım orası değilmi
Yani geçen gün macro center da 18 tl idi aldm harikaydı ama pahalıı. marketten aldıklarım da çok dandik oluyor özellikle bimin avokadosu bu siteden aldıgım tanesi 12.5 a geldi en azından ortası dedim aldım.

Kızlaaaarr hadi ağladık zırladık sabah sabah yetsin bu kadar. Kahvaltı yapmayan yoktur umarım bu saate varsa da dooooğru mutfağa walk walk walk
İlaçlarını unutmasın kimse ben şimdi mitamin içiciğim
Evet bugün ne yapıyoruz hadi güzel bir gün geçirelim gün daha bitmedi dimi
Havanın yağmurlu, karanlık ve kasvetine inat güneşler açsın ruhumuzda
Ben önce akşama yemek yapsammı yaparsam ne yapsam onu Bi kafama yerleştiriyim diyorum. Bilirsiniz en zoru
Kocalara sorsak farketmez. Keşke farketmez yenen bişe olsa ben her gün kesin onu yapardım
Sonra napalım bugüne bişey yerleştirelim hadi Hep beraber

Yani geçen gün macro center da 18 tl idi aldm harikaydı ama pahalıı. marketten aldıklarım da çok dandik oluyor özellikle bimin avokadosu bu siteden aldıgım tanesi 12.5 a geldi en azından ortası dedim aldım.
Bende sabah denedım istegelsin den semizotu mandalına gıbı seyler baktım guzel kaliteli sımdı tekrar avokado ve yanında bıseyelr soyledım onuda denemek İcin tanesı 14.50 ınsallah guzel cıkarda bemde derim ahh cok guzelmış dıe

Kızlar bir şey söyleyeceğim ben evde de 66 kilo çıktım yemek yememe rağmen birkaç günde böyle bir şey normal mi? Korktum biraz. Doktor muayenem bir hafta oldu suları normaldi fazla ya da eksik değildi. Bu kadarlık fark çok önemli değildir değil mi ?

Salla kocayı da kafana göre bir şeyler yap zaten kuzum ben niye böyleyim ya kız evde de 66 çıktım az önce. Şimdi evham yaptım birkaç günde bu kadar fark eder mi Bebekler iyidir değil mi? Kafayımı yiyorum ya vinç ile kalkmaz moralim heralde. Gidip bir muayene mi olsam kendi doktorum kabul etmez kesin.

Ama aşkım sırf kiloya takılıp üzülme bebeklere bişe oldu mu diye ki
İyilerdir onlar hiiiç bişeleri yoktur bak gerçekten. Ben de çıkacaktım sabah tartıya çıkmadım aman beee dedim şimdi başka çıkacak ne gerek var salla kiloyu, kilo dediğin sallanır
Ben müzik açıp göbeğimi sallıyorum hop hop yavaş yavaş çok komik oluyo yaptınmı hiç Bence onlar da eğleniyor ozman
Sen şimdi doktoruna kilodan dolayı işgillendim dersen bence etmez

Başka doktora gideceğim yarın içime sinmiyor bir görüneyim. Sadece kilodan değil toplanıyorlar doktora sordum normal bebek hareketi dedi. Ama ikisi bir olunca suları mı azaldı filan ben üç hafta bekleyemem. Yarına hemen aşağımda bir doktor var randevu alacağım artık

Toplanıyolarmı. Evet doğru bende de oluyo o aslında. Ama valla için Bi ohh desin dersen git kuzucum görün napcan artık rahatlarsın. Ya doktorunuz da arayı kısaltsın artık 1 ay ne yani onu Bi konuşun bence

Toplanıyolarmı. Evet doğru bende de oluyo o aslında. Ama valla için Bi ohh desin dersen git kuzucum görün napcan artık rahatlarsın. Ya doktorunuz da arayı kısaltsın artık 1 ay ne yani onu Bi konuşun bence
Aynen göbeğim yamuk yumuk oluyor geriliyorlar üç dört gündür oluyor tamam dedim yeni çıktım muayeneden bir şey yokturdur filan teselli ediyorum kendimi. Muayene zamanı ve öncesi böyle bir şey yoktu ki zaten. Ama bana rahatsız oluyor gibi geliyor bebekler anlamıyorum. Dün olmadı pek ama bugün yine çok oluyor. Aradım bunun içinde o bebek hareketidir bir şey olmaz dedi. Ne bileyim kilo filanda gidince rahat etmiyor kafam.

Doktora bile güvenemiyoruz valla ben d esabah arayınca ikili birli oldum
Streslisin canın sıkkın dimi Bi de. Ben ondan da olabileceğini düşünüyorum. Ama dur bakalım al olmadı randevunn git o doktora da. Belki bugüne de bulursun arada belli mi olur. Aradınmı sen

Çünkü tecrübem yok belki doğru aktaramıyorum diyorum tarif edemiyorum diyorum belki o yaptığı muayeneye güveniyor kısa sürede bir şey olmaz diyor bilemem ki. Stres var ama ilk defa stres olmuyorum toplanmaları beni stres ediyor. Aramadım daha eşim gitmeyelim diyor. Bilmiyorum bu bir iki gün daha bekleyeyim olmadı. Normalde tüp bebek doktorunu bırakır bu şimdi gitmeyi düşündüğüm doktorla devam ederim diyordum ama işte ikiz olmasınında etkisiyle normalde kullanmayacağım kadar ve süre ilaç verince cesaret edemedim şimdi bırakırım gittiğim doktor kullanma der aklım kalır filan. Evime de çok yakın giderim dediğim doktor kendi doktorum bir saat mesafede. Belli ki bu saatten sonra acil şeyler olabilir hemen dibimde birine ulaşmak daha kolay bir denemiş olurum görmüş olur kaydım olur. İnşallah gerek kalmaz ama acil bir şey olsa yine giderim diyorum. Eşimde hiç istemiyor. Ay bilemedim

Yediklerini düzenledin ya ödem atmış olmayasın? Bizim kiloyla bebelerin kilosunun alakası yok bence kuzu yaa... Ben 2.5 kilo aldım henüz bebek 855 g ölçüldü. Dengeli sağlıklı beslen onlar her türlü alıyor yani

Kızlarr burdaki dr den geldim bu adamıda cok begendim gayet acıklayıcı güleryüzlü bir anlatimı var dogum hangisine nasip olursa artikrahim uzunlugum 37 mm dedi detaylıda 30 demisti dedim cihazdan cihaza fark edebilir suan gayet iyi görüyorm sıkıntı yok dedi asılar arasi 2hafta dedi oda magnezyumu ben oyle iciyorum duzenli bunjn fazlasi bisey yapmasin dedimyok normalde de oneriyoruz zaten erken dogumu engeller dedi ic bisey olmaz dedi böyle iste bnden aksama da karnıyarık var nurselek eger patlıcan ı kazartmaya üsenmezsem

O kadarcık kilo almayla sende de şeker çıktı ya cidden pankreas ile ilgili bir şey demek ki bence beslenme ile çıkan bir şey değil şeker. Belki de öyledir değil mi düşündüm de ben cuma test verdiğim günden beri günde nerdeyse sadece bir dilim ekmek yiyordum belki o fark etmiştir. Ve üstelik sadece iki öğün besleniyorum. Sıkı diyet gibi bir şey yapmışım. İnan doktorun verdiği listede daha fazla yemek var. Akşam üç porsiyon yazmış mesela eti. Normalde yemem o kadar. Yasaklı şeyler var işte. Muz incir hurma üzüm kuru meyveler kesinlikle yasak kuzum. Şeftali karpuz elma armut gibi bir de çıkan kış meyvelerinden ye dedi. Benim bir de tuz kısıtlamam var ya şimdi tatlıda gitti acıyı da çok tüketmeyin diyorlar tat tuz kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…