- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Olsum nokta atîs seyler almışsnYine yattığım yerde kaldım sabah 9 dan 3 e 4 e kadar bastanedeydim
Bu arada aldığımı da söylim dur gene, kurtlu ben
Kulak çöpü, depend Bi tane l, katlanır küvete file bu kadar
Yaa umarım gelir bombardımana tutucam sizi haber vericemOlsum nokta atîs seyler almışsnsu küvet bida gelseydi bime sıef onu bekliyorum valla
Bu arada birsürü iş gördüm bak duşa girdim. Çamaşır attım makinayla öbür makinaları topladım katladım az ortalık dağınıktı onları toparladım şimdi oturdum meyve yiyecem bu saatteOlsum nokta atîs seyler almışsnsu küvet bida gelseydi bime sıef onu bekliyorum valla
Yaa bızde kız isteme faslı vardı ben oturdum odada uzandım ama offf yine fenalardayımBu arada birsürü iş gördüm bak duşa girdim. Çamaşır attım makinayla öbür makinaları topladım katladım az ortalık dağınıktı onları toparladım şimdi oturdum meyve yiyecem bu saattenasılım ama
Bu arada grup ne kadar da sessizmiş
Kız dinlesene katılma öyle şeylereYaa bızde kız isteme faslı vardı ben oturdum odada uzandım ama offf yine fenalardayım
Kuzumm persembs nişana gıtmıcem oyuzden istemeye katıldım kalabalık a hıc giremem dedım bırde sandalyeler de oturamam en azından evde istemeye gidersem gönullerı olsun yegenım abim jıc bırıne katılamasam üzülürlerdi ayy yınede cok yoruldum baskasının evınde koltuklarında bıle rahat edemıyorumKız dinlesene katılma öyle şeylere
Ya kuzum geçmiş olsun ama doğumdan sonra geçiyormuş yani bir teşhis koysa da muhtemelen doğuma kadar sabret diyecektir.Kızlar sağ elimin 3 parmağı tamamen uyuştu bana yardım edin napcam. Ödem ilerlerse karpal tünel sendromuna gider dedi öyle bişeymi
O nasıl bısey oluyor kuzu kızz ınceceıksınız nasıl ödem oluyor sendeKızlar sağ elimin 3 parmağı tamamen uyuştu bana yardım edin napcam. Ödem ilerlerse karpal tünel sendromuna gider dedi öyle bişeymi
Ayy canımm cok gecmis olsunn dogumdan sonra gecer diye biliyorm ama suan napsan bilemedmKızlar sağ elimin 3 parmağı tamamen uyuştu bana yardım edin napcam. Ödem ilerlerse karpal tünel sendromuna gider dedi öyle bişeymi
Evet okudum ben de. Ama çok korktum valla yaa. Aradım şimdi doktoru magnezyum da içeren vitamini günde ikiye çıkarda daha sıkıntı devam ederse nörolojiye git dediYa kuzum geçmiş olsun ama doğumdan sonra geçiyormuş yani bir teşhis koysa da muhtemelen doğuma kadar sabret diyecektir.
Ödem kiloya bakmaz kuzum tuz tutulumuna bakar. Aile öyküsünde varsa ve ikiz gebelik lerde, bir de eklem kronik hastalığı olanlarda görülürmüş daha sık. Benim de hepsi var maşallahO nasıl bısey oluyor kuzu kızz ınceceıksınız nasıl ödem oluyor sende
Neden direkt magnezyum vermiyor kiEvet okudum ben de. Ama çok korktum valla yaa. Aradım şimdi doktoru magnezyum da içeren vitamini günde ikiye çıkarda daha sıkıntı devam ederse nörolojiye git dedi
Birden çok korktum ellerim hep şiş ve ağrılı oluyodu zaten de böyle Bi uyuşma hiç olmamıştı sabah uyanınca da bunu Bi araştırim dedim yatakta. Kan ilacımı içtim yattım derken uyuştu elim yok hareket ettiriyorum bastırıyorum sanki gece gövdenin altında kalmış gibi uyuşuk. Napcam bilmiyorum mg 2 çıktı işte buz uygulaması falan da iyi gelir mi bilemedim. Nörolojiye yönlendirdi de gitmek istemiyorum yaa Bi de orayaAyy canımm cok gecmis olsunn dogumdan sonra gecer diye biliyorm ama suan napsan bilemedm
İnşallah canımNeden direkt magnezyum vermiyor kinöroloji bildiğim bir şey yapmıyor kuzum inşallah düzelir
Mg de 2 düsük degil mi oda tetiklemez mi bunu kardiyologlar 2 mg ye 1 amp mg taktırırlardı bizde bnce oda etkiliyordur birazcık magnezyum icerikli.birseyler mi beslenmene katsan aceba ceviz felan yesen baska nelerde var tam bilmiyorumda toz yetersiz mi kaliyor ki bilemedm kuzumBirden çok korktum ellerim hep şiş ve ağrılı oluyodu zaten de böyle Bi uyuşma hiç olmamıştı sabah uyanınca da bunu Bi araştırim dedim yatakta. Kan ilacımı içtim yattım derken uyuştu elim yok hareket ettiriyorum bastırıyorum sanki gece gövdenin altında kalmış gibi uyuşuk. Napcam bilmiyorum mg 2 çıktı işte buz uygulaması falan da iyi gelir mi bilemedim. Nörolojiye yönlendirdi de gitmek istemiyorum yaa Bi de oraya