Haydi gözün aydın canım çok şükür rahim uzunluğu gayet güzel. Birde gerçekten uzuyor bazen. Bende doktora gideyim mi diyorum çok kararsızım yaKızlarr burdaki dr den geldim bu adamıda cok begendim gayet acıklayıcı güleryüzlü bir anlatimı var dogum hangisine nasip olursa artikrahim uzunlugum 37 mm dedi detaylıda 30 demisti dedim cihazdan cihaza fark edebilir suan gayet iyi görüyorm sıkıntı yok dedi asılar arasi 2hafta dedi oda magnezyumu ben oyle iciyorum duzenli bunjn fazlasi bisey yapmasin dedim yok normalde de oneriyoruz zaten erken dogumu engeller dedi ic bisey olmaz dedi böyle iste bnden aksama da karnıyarık var nurselek eger patlıcan ı kazartmaya üsenmezsem
Günde bir tane toz iciyorum ama 1 ayı gecti bayadır kullanıyorum dedim cok yükseltmeym sonra ama oda bisey olmaz dedi doktor kadn dogumcu mu valla bunun muayne ucreti ucuz hastanede fena degil burda da bir doktorum olsun dedim gittim sansa adamda cok guler yuzlu iyi birisi ciktiHaydi gözün aydın canım çok şükür rahim uzunluğu gayet güzel. Birde gerçekten uzuyor bazen. Bende doktora gideyim mi diyorum çok kararsızım yadaha önce gitmediğim bir doktor. Magnezyumu nasıl içiyorsun ki ?
Gözun aydın cnaım ne guzle ısteGünde bir tane toz iciyorum ama 1 ayı gecti bayadır kullanıyorum dedim cok yükseltmeym sonra ama oda bisey olmaz dedi doktor kadn dogumcu mu valla bunun muayne ucreti ucuz hastanede fena degil burda da bir doktorum olsun dedim gittim sansa adamda cok guler yuzlu iyi birisi cikti
Yaa senin neden icin rahat etmedi ki canım bisey olsa Allah korusun dr söylerdi zaten ama nasıl icin rahat edecekse öyle yap yine deGözun aydın cnaım ne guzle ısteyaa bende mı gıtsem baska dr a acaba bebek kılo su ıcın
Kız aklını bulandırma, gayet güzel gelişimi Elisa’nın.Gözun aydın cnaım ne guzle ısteyaa bende mı gıtsem baska dr a acaba bebek kılo su ıcın
Oh ya iyi birinin denk gelmesine sevindim. Magnezyum aksine Rahmi toparlıyor erken doğuma tedbir kuzum bir tabletten bir şeycik olmaz zaten bende daha mı çoktu acaba dedimGünde bir tane toz iciyorum ama 1 ayı gecti bayadır kullanıyorum dedim cok yükseltmeym sonra ama oda bisey olmaz dedi doktor kadn dogumcu mu valla bunun muayne ucreti ucuz hastanede fena degil burda da bir doktorum olsun dedim gittim sansa adamda cok guler yuzlu iyi birisi cikti
Sen de Zeynep gibi yakında Bi doktor edinmiş olursun o halde, hem de sorularına cevap almış olursun git Bi görün ozman canımÇünkü tecrübem yok belki doğru aktaramıyorum diyorum tarif edemiyorum diyorum belki o yaptığı muayeneye güveniyor kısa sürede bir şey olmaz diyor bilemem ki. Stres var ama ilk defa stres olmuyorumtoplanmaları beni stres ediyor. Aramadım daha eşim gitmeyelim diyor. Bilmiyorum bu bir iki gün daha bekleyeyim olmadı. Normalde tüp bebek doktorunu bırakır bu şimdi gitmeyi düşündüğüm doktorla devam ederim diyordum ama işte ikiz olmasınında etkisiyle normalde kullanmayacağım kadar ve süre ilaç verince cesaret edemedim şimdi bırakırım gittiğim doktor kullanma der aklım kalır filan. Evime de çok yakın giderim dediğim doktor kendi doktorum bir saat mesafede. Belli ki bu saatten sonra acil şeyler olabilir hemen dibimde birine ulaşmak daha kolay bir denemiş olurum görmüş olur kaydım olur. İnşallah gerek kalmaz ama acil bir şey olsa yine giderim diyorum. Eşimde hiç istemiyor. Ay bilemedim
Ya ne bilim fazlaligi ishal kramp yapar yazıyor iki gündür öyleydim dedim abarttm mı aceba kas yapayim derken göz cıkarmayimOh ya iyi birinin denk gelmesine sevindim. Magnezyum aksine Rahmi toparlıyor erken doğuma tedbir kuzum bir tabletten bir şeycik olmaz zaten bende daha mı çoktu acaba dedim
Hadi gözün aydın canım iyi yapmışsın. İyi rahim uzunluğu korkuların d a kalkmış oldu ortadan şükürKızlarr burdaki dr den geldim bu adamıda cok begendim gayet acıklayıcı güleryüzlü bir anlatimı var dogum hangisine nasip olursa artikrahim uzunlugum 37 mm dedi detaylıda 30 demisti dedim cihazdan cihaza fark edebilir suan gayet iyi görüyorm sıkıntı yok dedi asılar arasi 2hafta dedi oda magnezyumu ben oyle iciyorum duzenli bunjn fazlasi bisey yapmasin dedim yok normalde de oneriyoruz zaten erken dogumu engeller dedi ic bisey olmaz dedi böyle iste bnden aksama da karnıyarık var nurselek eger patlıcan ı kazartmaya üsenmezsem
Sen ciddimisin o nasıl Bi fiyat kızKızlar hepsi burada da mustela paket fiyatı 180 tl ye düsmüs haberiniz olsun
Öyle haklısın kuzum rahim olayı önemli. Ben daha ishal aşmasına gelmedim nerdeyse bir hafta olacak başlayalı amaYa ne bilim fazlaligi ishal kramp yapar yazıyor iki gündür öyleydim dedim abarttm mı aceba kas yapayim derken göz cıkarmayimbeni rahatlatan sey cok sükür rahim gercekten kafaya takmıstm cünkü
Yaa nasıl da bilir halleerrimi canımız teyzemiz cok sagol ne bıleyım yaa makıneleede pozisyon farkı ölcum farkı denıyor ya belkı dedıım daha ıyı cıkarKız aklını bulandırma, gayet güzel gelişimi Elisa’nın.
Evden çıkacak halin var mı, bi doktora daha gideyim diyo.
Hem sağlıklı olsun da zayıf olsun, ne güzel işte.
Sonra bizim gibi diyetlerle uğraşmasın.
Valla sampuan yag pisik kremi paketti gördum aktüel katalog gibi oldum amaSen ciddimisin o nasıl Bi fiyat kız
Aa yok tam tersi nasıl ekşi benimki de Allahtan eksi seviyorum limontuzu gibiÖyle haklısın kuzum rahim olayı önemli. Ben daha ishal aşmasına gelmedim nerdeyse bir hafta olacak başlayalı amabenim magnezyum tatlı baya seninde öyle mi
Tablet eritiyorum bende aşırı tatlı geliyor portakal aromalıAa yok tam tersi nasıl ekşi benimki de Allahtan eksi seviyorum limontuzu gibisase benim ki belki farklıdır bilmiyorum
Benim ki toz direk döküyorm o eriyor limonlu eksi mi eksiTablet eritiyorum bende aşırı tatlı geliyor portakal aromalı
Yaa napcazz ıste takacak bıseyler buluyoruz kendımizeYaa senin neden icin rahat etmedi ki canım bisey olsa Allah korusun dr söylerdi zaten ama nasıl icin rahat edecekse öyle yap yine de
Baktım hepsibutadaya Bi hızlıca ama göremedimValla sampuan yag pisik kremi paketti gördum aktüel katalog gibi oldum amasoka da 22 sinde bavul geliyor hastane cantası icin eger yoksa benim bavulum eskidi bi bakıp almayı düsünüyorm onu
Canımız sağ olsun yavrum yaaO kadarcık kilo almayla sende de şeker çıktı ya cidden pankreas ile ilgili bir şey demek ki bence beslenme ile çıkan bir şey değil şeker. Belki de öyledir değil mi düşündüm de ben cuma test verdiğim günden beri günde nerdeyse sadece bir dilim ekmek yiyordum belki o fark etmiştir. Ve üstelik sadece iki öğün besleniyorum. Sıkı diyet gibi bir şey yapmışım. İnan doktorun verdiği listede daha fazla yemek var. Akşam üç porsiyon yazmış mesela eti. Normalde yemem o kadar. Yasaklı şeyler var işte. Muz incir hurma üzüm kuru meyveler kesinlikle yasak kuzum. Şeftali karpuz elma armut gibi bir de çıkan kış meyvelerinden ye dedi. Benim bir de tuz kısıtlamam var ya şimdi tatlıda gitti acıyı da çok tüketmeyin diyorlartat tuz kalmadı