2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Haydi gözün aydın canım çok şükür rahim uzunluğu gayet güzel. Birde gerçekten uzuyor bazen. Bende doktora gideyim mi diyorum çok kararsızım ya daha önce gitmediğim bir doktor. Magnezyumu nasıl içiyorsun ki ?

Günde bir tane toz iciyorum ama 1 ayı gecti bayadır kullanıyorum dedim cok yükseltmeym sonra ama oda bisey olmaz dedi doktor kadn dogumcu mu valla bunun muayne ucreti ucuz hastanede fena degil burda da bir doktorum olsun dedim gittim sansa adamda cok guler yuzlu iyi birisi cikti

Gözun aydın cnaım ne guzle ıste yaa bende mı gıtsem baska dr a acaba bebek kılo su ıcın

Gözun aydın cnaım ne guzle ıste yaa bende mı gıtsem baska dr a acaba bebek kılo su ıcın
Kız aklını bulandırma, gayet güzel gelişimi Elisa’nın.
Evden çıkacak halin var mı, bi doktora daha gideyim diyo.
Hem sağlıklı olsun da zayıf olsun, ne güzel işte.
Sonra bizim gibi diyetlerle uğraşmasın.

Oh ya iyi birinin denk gelmesine sevindim. Magnezyum aksine Rahmi toparlıyor erken doğuma tedbir kuzum bir tabletten bir şeycik olmaz zaten bende daha mı çoktu acaba dedim

Sen de Zeynep gibi yakında Bi doktor edinmiş olursun o halde, hem de sorularına cevap almış olursun git Bi görün ozman canım

Oh ya iyi birinin denk gelmesine sevindim. Magnezyum aksine Rahmi toparlıyor erken doğuma tedbir kuzum bir tabletten bir şeycik olmaz zaten bende daha mı çoktu acaba dedim
Ya ne bilim fazlaligi ishal kramp yapar yazıyor iki gündür öyleydim dedim abarttm mı aceba kas yapayim derken göz cıkarmayimbeni rahatlatan sey cok sükür rahim gercekten kafaya takmıstm cünkü

Hadi gözün aydın canım iyi yapmışsın. İyi rahim uzunluğu korkuların d a kalkmış oldu ortadan şükür

Ya ne bilim fazlaligi ishal kramp yapar yazıyor iki gündür öyleydim dedim abarttm mı aceba kas yapayim derken göz cıkarmayimbeni rahatlatan sey cok sükür rahim gercekten kafaya takmıstm cünkü
Öyle haklısın kuzum rahim olayı önemli. Ben daha ishal aşmasına gelmedim nerdeyse bir hafta olacak başlayalı ama benim magnezyum tatlı baya seninde öyle mi

Yaa nasıl da bilir halleerrimi canımız teyzemiz cok sagol ne bıleyım yaa makıneleede pozisyon farkı ölcum farkı denıyor ya belkı dedıım daha ıyı cıkar

Öyle haklısın kuzum rahim olayı önemli. Ben daha ishal aşmasına gelmedim nerdeyse bir hafta olacak başlayalı ama benim magnezyum tatlı baya seninde öyle mi
Aa yok tam tersi nasıl ekşi benimki de Allahtan eksi seviyorum limontuzu gibisase benim ki belki farklıdır bilmiyorum

Valla sampuan yag pisik kremi paketti gördum aktüel katalog gibi oldum ama soka da 22 sinde bavul geliyor hastane cantası icin eger yoksa benim bavulum eskidi bi bakıp almayı düsünüyorm onu
Baktım hepsibutadaya Bi hızlıca ama göremedim
O şoku ben de gördüm de bavul alacak olanınız yoktur diye demedim. Zaten bu ay geleceğini bekliyordum bavulları. Benim de bavulum minik başka da yok. Eşime demiştim de onu geliyo Bime 101e demişti ordan alırız pahalı almaya gerek yok demişti. Şoktan mı alsam acaba diğerlerine gelir diye beklesem mi bilemedim ben de vallahi

Canımız sağ olsun yavrum yaa bence genetik bu şeker zımbırtısı. Öğlen öğünü beni de çok zorluyor 2 öğündüm ben de. Şimdi yoğurt, yulaf, elma yedim öğlen yerine bakalım... Şekeri böyle deneme yanılma yöntemiyle bulcam
Kurufasulye yapmıştım 2 gün önce hala bitmedi çıldırcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…