2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ödem kiloya bakmaz kuzum tuz tutulumuna bakar. Aile öyküsünde varsa ve ikiz gebelik lerde, bir de eklem kronik hastalığı olanlarda görülürmüş daha sık. Benim de hepsi var maşallah
Insallah bısey olmaz kuzumm yaa bırcok hastalıgı tetıklıyor gebelık işte az kaldı ınsallah atlatıcaz bugun lerı de

Mg de 2 düsük degil mi oda tetiklemez mi bunu kardiyologlar 2 mg ye 1 amp mg taktırırlardı bizde bnce oda etkiliyordur birazcık magnezyum icerikli.birseyler mi beslenmene katsan aceba ceviz felan yesen baska nelerde var tam bilmiyorumda toz yetersiz mi kaliyor ki bilemedm kuzum 😕
Şey kuzum mg tableti 1den 2ye çıktı yani. Ben yanlış yazdım.
Bak ben toz kullanıyordum tamam mı günde 1 tane. Sonra Bi gittiğimde onu iptal etti kombine bir vitamin takviyesi var içinde magnezyum da var ona geçelim dedi, zaten daha önceden kullanmış olduğum vitamin ilacını da haftada 1 kez al dedi. Gereksiz kilo alımına sebep vermeyelim dedi. Bu son yazdığında da herşey var d vitamini de var hatta o sebeple damlayı bıraktrdı. Ama magnezyum oranı şase olandan doz olarak düşük. Hatta burda da konuşmuştum ozamn onu. Acaba düşürdüğü için mi böyle uyuşma lara kadar gittim bilmiyorum. Şimdi 2ye çıktı işte inşallah düzelir. İnsan bilmediğinden korkuyor ya valla. Allah beterinden korusun elbet de canım sıkıldı ağladım valla ya sabah sabah. İnşallah şu son zamanlarımızı hayırla atlatalım sağ salim 🥺😞🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Şey kuzum mg tableti 1den 2ye çıktı yani. Ben yanlış yazdım.
Bak ben toz kullanıyordum tamam mı günde 1 tane. Sonra Bi gittiğimde onu iptal etti kombine bir vitamin takviyesi var içinde magnezyum da var ona geçelim dedi, zaten daha önceden kullanmış olduğum vitamin ilacını da haftada 1 kez al dedi. Gereksiz kilo alımına sebep vermeyelim dedi. Bu son yazdığında da herşey var d vitamini de var hatta o sebeple damlayı bıraktrdı. Ama magnezyum oranı şase olandan doz olarak düşük. Hatta burda da konuşmuştum ozamn onu. Acaba düşürdüğü için mi böyle uyuşma lara kadar gittim bilmiyorum. Şimdi 2ye çıktı işte inşallah düzelir. İnsan bilmediğinden korkuyor ya valla. Allah beterinden korusun elbet de canım sıkıldı ağladım valla ya sabah sabah. İnşallah şu son zamanlarımızı hayırla atlatalım sağ salim 🥺😞🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aminn insallah hayırlısıyla bebisler kucagımızda oldugunda gülerek hatırlayacagız bugünleri hic üzülme sıkma canını azcık sabret madem 2 ye cıkmıs birazcık vücut ona alısır beslenmenede mg icerikli birseyler ekle arastiralim nelerde var en cok

Aminn insallah hayırlısıyla bebisler kucagımızda oldugunda gülerek hatırlayacagız bugünleri hic üzülme sıkma canını azcık sabret madem 2 ye cıkmıs birazcık vücut ona alısır beslenmenede mg icerikli birseyler ekle arastiralim nelerde var en cok
Çok sağol kuzum🤗 bakacağım ben de. Hem kan düşük hem magnezyum Allah da kahretmesin beni ne biçim anayım ben 🙄🤭

Birden çok korktum ellerim hep şiş ve ağrılı oluyodu zaten de böyle Bi uyuşma hiç olmamıştı sabah uyanınca da bunu Bi araştırim dedim yatakta. Kan ilacımı içtim yattım derken uyuştu elim yok hareket ettiriyorum bastırıyorum sanki gece gövdenin altında kalmış gibi uyuşuk. Napcam bilmiyorum mg 2 çıktı işte buz uygulaması falan da iyi gelir mi bilemedim. Nörolojiye yönlendirdi de gitmek istemiyorum yaa Bi de oraya
Sıcak daha iyi gelmez mi ılık su ile masaj yapsan. İltihaplı bir şey değilse sıcak daha iyi gelir gibi kuzum. Birde kendini yormaman gerekiyor.

Sıcak daha iyi gelmez mi ılık su ile masaj yapsan. İltihaplı bir şey değilse sıcak daha iyi gelir gibi kuzum. Birde kendini yormaman gerekiyor.
Bilmiyorum ki 🤔
Ya durmak da istemiyorum.normalde hep yatıyorum zaten. Bi geçen gün cam sildim 1 camı gözüme battı diye. Daha yapmam öyle şeyler. Ama vakit de çok az kaldı Kilyam bişeyler de yapmak lazım ortaya bişe çıkaramadım daha ya 🙄

Günaydın kızlar diyetisyenden geldim ve 66 kilo çıktım 😅 ama moralim bozuk benim şeker düşmeyecek sanırım çünkü verdiğinden daha az ekmek tüketiyordum ben. Makarna pilav serbest ve ben yine verdiği ölçüden fazla tüketmiyordum. Sadece yasaklı bazı şeyler pekmez, bal , muz, incir , kuru meyveler, pirinç, patates, tabii abur cuburlar, kızartmalar. Bunları da yine de kontrollü tüketiyordum ki. Öyle son günlere çikolata biraz kaçmış olabilir. Acaba dikkat etmesem kaç çıkacaktı. Ya da teste mi sorun var anlamadım☹️ Normal çıkarsa devam ederse tatlı da ekleyeceğim biraz pekmez bal filan dedi. Yahu ben onları zaten iki üç günde aklıma geldikçe yiyordum.
@Birumuttuyasataninsani
Yavrum çok klasik liste sabah yumurta peynir zeytin sebzeler ara öğün meyve ama bazıları yasak yazdım onu da. Öğlen sebze yoğurt ekmek akşam et ya da bakliyat yemeği sorması ıhlamur ya da açık çay ile kuruyemiş filan bir de yulaf yoğurt bu kadar. Ekmek 7-8 dilim ekmek var toplamda. Akşam çorba içersem ekmeğin biri düşüyor ondan. Makarna yersem ya da bulgur pilavı işte ekmek yok. Canım sıkıldı ikiz demeyi unuttum aradım hatta tekrar gel o zaman artırmamız gerek dedi 🤦🏻‍♀️ Yani birkaç şey yasak onun dışında bir şey yok diyetisyende yavrum haberin olsun.
Diyet listeleri gercekten normal yenilenden daha fazla oluyor maksat dengeyi korumak sanırım ekmek yersen makarna yeme veya çorba içersen ekmek yeme gibi dene bakalm kuzum sonuclara göre anlaşılacak artık hayırlı olsunn inşallah 😘

Bu alınan kilolar neyi ihtiva ediyo o halde anlamadım 😂
Ben 70.8 çıktım bu arada 8 kilo almışım toplamda şimdiye kadar
Nerede yaratıldığına göre değişiyor heralde 😅 benim evdeki tartı azıcık fazla tartıyor ama doktorumdaki de öyleydi kız diyetisyende 6 kilo almış çıktım 😅 sabah etkisi mi bilmem anlamadım. Diyetisyen zaten alman gereken kaloriyi almamışsın dedi bana 😅 o kadar kilo nasıl geldi acaba dedim 🙄 bir de öyle diyince de canım sıkıldı bebekleri iyi beslememiş gibi bir şey oldum

Kızlar sağ elimin 3 parmağı tamamen uyuştu bana yardım edin napcam. Ödem ilerlerse karpal tünel sendromuna gider dedi öyle bişeymi
Kuzum benm böyle olan bi arkdsm var ellerim tutmuyor diyor ödemden ağrıyor hissetmiyorum diyor ama son haftalarında böyle oldu geçmiş olsunn geçici bir süreçtir eminim suyu bol tüketiyomusun veya tuz fazla tükettiğin oluyormu

Bilmiyorum ki 🤔
Ya durmak da istemiyorum.normalde hep yatıyorum zaten. Bi geçen gün cam sildim 1 camı gözüme battı diye. Daha yapmam öyle şeyler. Ama vakit de çok az kaldı Kilyam bişeyler de yapmak lazım ortaya bişe çıkaramadım daha ya 🙄
Bende yapamadım kuzum ama şikayetler başladı maalesef ilk üç ay gibi son üç ayda hatta daha da zor vücut ağırlaştığı için. Olduğu kadar olacak. Önemli olan sağlıkla tamamlamak valla gerisi boş. Bakıyorum 32 de filan doğum yapanların bir ay 34 35 gibi yapanların bir hafta kuvöz de kalma durumu oluyor. Bizim 36 yı zorlamamız lazım ☹️ O da ancak dikkat ederek destekleyebiliriz. Tabii ki nasip bazen ne yapsan boş. Evdeki kirden eksik eşyadan daha önemli bir gün bile az kalacak kuvözde deseler varsın bebeleri sadece çarşafa sarabilelim kıyafeti eksik olsun ya da evimi bir şeyler götürsün. Bizim için durum biraz farklı kuzum.

Kuzular bu arada ben avokadoyu baya tüketiyorum nerden aldıgımı sormuştunuz unutmadan ekliyim sayfayı 💚

Eklentiler

• 20391B9B-64EB-4A3F-9385-1D6F77D6AB45.jpeg
    20391B9B-64EB-4A3F-9385-1D6F77D6AB45.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 20
Bilmiyorum ki 🤔
Bak ayaklarını soğuk tuzlu su yap ve eşin de masaj yapsın akşamları iyi gelecektir

Nerede yaratıldığına göre değişiyor heralde 😅 benim evdeki tartı azıcık fazla tartıyor ama doktorumdaki de öyleydi kız diyetisyende 6 kilo almış çıktım 😅 sabah etkisi mi bilmem anlamadım. Diyetisyen zaten alman gereken kaloriyi almamışsın dedi bana 😅 o kadar kilo nasıl geldi acaba dedim 🙄 bir de öyle diyince de canım sıkıldı bebekleri iyi beslememiş gibi bir şey oldum
Aaa evdekinden 2 kilo az mı gösterdi ya i diyetisyendeki🤔
Yok ya sakın kendi kilonla bebeklere yetip yetememyi değerlendirme. Söylüyorlar zaten.bebelerin gramları normal mi hafyalarıyla uyumlu mu. Herhangi Bi kan değerinde de eksiklik yoksa skaın ola üzülme. Şimdi ben aldığım kilo derdime değil ama kanım demirim düşük e mg düşük çocuklara eksik olan şeyler bunlar diye buna üzülüyorum açıkçası. Vallahi delirmeden doğuralım şu bebeleri 😂

Diyet listeleri gercekten normal yenilenden daha fazla oluyor maksat dengeyi korumak sanırım ekmek yersen makarna yeme veya çorba içersen ekmek yeme gibi dene bakalm kuzum sonuclara göre anlaşılacak artık hayırlı olsunn inşallah 😘
Öyle kuzum üç öğün zorlayacak beni bir de diyor ki benim dediğim gibi yersen acıkırsın 😅 yok anacım zaten o kadar yiyorum üç dört gibi acıkıyorum yemek yiyince de yatana kadar yoğurt meyve filan yiyorum sadece gayet tok yatıyorum. Anlamadım 🙄 nasıl kilo aldım cidden. Öyle yavrum bakayım inşallah takiplerim normal çıkarda peşimi salarlar 🙄😬

Kuzular bu arada ben avokadoyu baya tüketiyorum nerden aldıgımı sormuştunuz unutmadan ekliyim sayfayı 💚

Yaa biri bana şu sevimsiz meyveyi sevdirsin 🥴

Bende yapamadım kuzum ama şikayetler başladı maalesef ilk üç ay gibi son üç ayda hatta daha da zor vücut ağırlaştığı için. Olduğu kadar olacak. Önemli olan sağlıkla tamamlamak valla gerisi boş. Bakıyorum 32 de filan doğum yapanların bir ay 34 35 gibi yapanların bir hafta kuvöz de kalma durumu oluyor. Bizim 36 yı zorlamamız lazım ☹️ O da ancak dikkat ederek destekleyebiliriz. Tabii ki nasip bazen ne yapsan boş. Evdeki kirden eksik eşyadan daha önemli bir gün bile az kalacak kuvözde deseler varsın bebeleri sadece çarşafa sarabilelim kıyafeti eksik olsun ya da evimi bir şeyler götürsün. Bizim için durum biraz farklı kuzum.
Çok haklısın aslında. Ne diyeyim ki. Ama şartlama kendini bak valla ben neye şaşırdım biliyomusun talip ettiğim Bi ikiz. Vaktiyle serklajı da yapıldı gebelik diyabeti de vardı. 33 de suyu geldi doğurdu. Ve hastanede ya 2 ya 3 gün kaldılar sonra çıktılar ki o da küvözde değil sarılık takibi için yanında. Nasıl şaşırdım. Yani hiç belli olmayabiliyor biliyomusun

Çok haklısın aslında. Ne diyeyim ki. Ama şartlama kendini bak valla ben neye şaşırdım biliyomusun talip ettiğim Bi ikiz. Vaktiyle serklajı da yapıldı gebelik diyabeti de vardı. 33 de suyu geldi doğurdu. Ve hastanede ya 2 ya 3 gün kaldılar sonra çıktılar ki o da küvözde değil sarılık takibi için yanında. Nasıl şaşırdım. Yani hiç belli olmayabiliyor biliyomusun
Ewet bebeklerı kılosu ıyıydı ama her bırıde 2 kusur kıloda ydı kuzu
Bende muz yemeyı kabızlıktan kefır ıcmeyı multıvıtamını bırakmıstım hepsine tekrar mrb dedım bemı kım gorse sen erken dogruurusun dıo korkuyorum bebegım eksık gelısmeden olmasından da kucuk dogar bagısıklıgı düşük olur dıe sabah ları yurmuta haslamayı cok tercıh etmıyordum arada alıyordum dr dan berı en az 2 yumurta haslıyorum

X