Günaydın kızlar diyetisyenden geldim ve 66 kilo çıktım
ama moralim bozuk benim şeker düşmeyecek sanırım çünkü verdiğinden daha az ekmek tüketiyordum ben. Makarna pilav serbest ve ben yine verdiği ölçüden fazla tüketmiyordum. Sadece yasaklı bazı şeyler pekmez, bal , muz, incir , kuru meyveler, pirinç, patates, tabii abur cuburlar, kızartmalar. Bunları da yine de kontrollü tüketiyordum ki. Öyle son günlere çikolata biraz kaçmış olabilir. Acaba dikkat etmesem kaç çıkacaktı. Ya da teste mi sorun var anlamadım
Normal çıkarsa devam ederse tatlı da ekleyeceğim biraz pekmez bal filan dedi. Yahu ben onları zaten iki üç günde aklıma geldikçe yiyordum.
@Birumuttuyasataninsani Yavrum çok klasik liste sabah yumurta peynir zeytin sebzeler ara öğün meyve ama bazıları yasak yazdım onu da. Öğlen sebze yoğurt ekmek akşam et ya da bakliyat yemeği sorması ıhlamur ya da açık çay ile kuruyemiş filan bir de yulaf yoğurt bu kadar. Ekmek 7-8 dilim ekmek var toplamda. Akşam çorba içersem ekmeğin biri düşüyor ondan. Makarna yersem ya da bulgur pilavı işte ekmek yok. Canım sıkıldı ikiz demeyi unuttum aradım hatta tekrar gel o zaman artırmamız gerek dedi
Yani birkaç şey yasak onun dışında bir şey yok diyetisyende yavrum haberin olsun.